Ağrıyor diye çektirmek olur mu hiç? Çıkınca ağrısı falan kalmaz.maalesef 20 lik dişlerin acısı geçmiyor benimde her ay alt üst aynı anda ağrıyor bir çözümü yok çektirmekten başka
Hiç bilmiyorum ki ben çıkacak çıkınca geçer sanıyordum şu sıralar çektirememde çok ağrıyor ilaçlara gömüleceğim artık teşekkür ederimmaalesef 20 lik dişlerin acısı geçmiyor benimde her ay alt üst aynı anda ağrıyor bir çözümü yok çektirmekten başka
Hiç bilmiyorum inanın geçse çok iyi olacak çekilecek gibi değilAğrıyor diye çektirmek olur mu hiç? Çıkınca ağrısı falan kalmaz.
yok doktora gitmiştim de o öyle söylediAğrıyor diye çektirmek olur mu hiç? Çıkınca ağrısı falan kalmaz.
Hiç bilmiyorum inanın geçse çok iyi olacak çekilecek gibi değil
yok doktora gitmiştim de o öyle söyledi
Benimde annem ilerde sorun olursa çektiririz dedi zaten şu sıra çektiremem telaşımız var ağrısı için bir öneriniz var mı?Kızlar 20likler çıkarken evet ağrı çok oluyor, benim dördü de tamamen çıktı çok şükür yıllar önce.. Ama öyle hemen aldırmayı düşünmeyin. Kimisi gömülü kalıyor tamam bak onun aldırması gerekir ama şu an benim 20likler maşallah çok sağlam, hiçbir problem de yaşamadım onlarla ilgili.. Annem de kaç yaşında kadın, ağzındaki tüm dişleri yaptırdı, sadece 20likler kendi dişi olarak duruyor, en sağlam onlarmış.
her ay çekiyoruz bakalım inş.kurtuluruzzz bizdeeeKızlar 20likler çıkarken evet ağrı çok oluyor, benim dördü de tamamen çıktı çok şükür yıllar önce.. Ama öyle hemen aldırmayı düşünmeyin. Kimisi gömülü kalıyor tamam bak onun aldırması gerekir ama şu an benim 20likler maşallah çok sağlam, hiçbir problem de yaşamadım onlarla ilgili.. Annem de kaç yaşında kadın, ağzındaki tüm dişleri yaptırdı, sadece 20likler kendi dişi olarak duruyor, en sağlam onlarmış.
Ben pek ilaç kullanmadığım için bilemiyorum canım ama burdan önerilen her ilacı da kullanmanı tavsiye etmem :)Benimde annem ilerde sorun olursa çektiririz dedi zaten şu sıra çektiremem telaşımız var ağrısı için bir öneriniz var mı?
Şimdi hepsini deneyeceğimapranax diş için en iyi ilaç ama sanırım doktor reçetesi şart.
tuzlu su ile gargara yap...karanfil çiğne :) başka bitkisel ilaç bilmiyorum..geçmiş olsun ama 20likler çekiliyor kesin
Benim ailemde kimsenin çekilmedi :)apranax diş için en iyi ilaç ama sanırım doktor reçetesi şart.
tuzlu su ile gargara yap...karanfil çiğne :) başka bitkisel ilaç bilmiyorum..geçmiş olsun ama 20likler çekiliyor kesin
Çabuk geçmez mi ağrısı yaBen pek ilaç kullanmadığım için bilemiyorum canım ama burdan önerilen her ilacı da kullanmanı tavsiye etmem :)
İnşallah valla böyle ağrı görmedim daha önce başım kulağım filan hep ağrıyorher ay çekiyoruz bakalım inş.kurtuluruzzz bizdeee
29 mu?Ben senelerce ha cikti ha cikacak diye agrilarla kivrandim. En sonunda 29 yasimda cikti
Tabi cikarken daha da artti agrinin siddeti 1 hafta yattim. Yalniz bana doktor antibiotik yazmisti.Iltihap falan var demisti yanlis hatirlamiyosam.
Vallahi 29. Cok mu? Yani bu yasta cikaran yok mudur? Kemik yasim 29 iken 20 falan miydi yoksa29 mu?
oyyyy 2-3 sene daha mı çekicezzzBen senelerce ha cikti ha cikacak diye agrilarla kivrandim. En sonunda 29 yasimda cikti
Tabi cikarken daha da artti agrinin siddeti 1 hafta yattim. Yalniz bana doktor antibiotik yazmisti.Iltihap falan var demisti yanlis hatirlamiyosam.
Geç gibi geldi bana :) 20den önce başlamıştı benim, 20 yaşında sonuncusunu da çıkarmış kurtulmuştum artık :)Vallahi 29. Cok mu? Yani bu yasta cikaran yok mudur? Kemik yasim 29 iken 20 falan miydi yoksa