alliswell Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2012 490 16 48 29 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #1 hayırlı geceler... bir önerim var forumda bir çok mesaja şahit oldum KONU FAKE çıktı şeklinde fake demek yerine güzel Türkçemizi kullansak diyeceğim arkadaşlarım ( konu sahte falan desek... lütfen ( sevgiyle kalın ....
hayırlı geceler... bir önerim var forumda bir çok mesaja şahit oldum KONU FAKE çıktı şeklinde fake demek yerine güzel Türkçemizi kullansak diyeceğim arkadaşlarım ( konu sahte falan desek... lütfen ( sevgiyle kalın ....
Surrender Nirvana Pro Üye 27 Aralık 2011 63.348 61.078 898 29 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #2 alliswell .!.: hayırlı geceler... bir önerim var forumda bir çok mesaja şahit oldum KONU FAKE çıktı şeklinde fake demek yerine güzel Türkçemizi kullansak diyeceğim arkadaşlarım ( konu sahte falan desek... lütfen ( sevgiyle kalın .... Genişletmek için tıkla... olur canım bundan sonra öyle deriz
alliswell .!.: hayırlı geceler... bir önerim var forumda bir çok mesaja şahit oldum KONU FAKE çıktı şeklinde fake demek yerine güzel Türkçemizi kullansak diyeceğim arkadaşlarım ( konu sahte falan desek... lütfen ( sevgiyle kalın .... Genişletmek için tıkla... olur canım bundan sonra öyle deriz
alliswell Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2012 490 16 48 29 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #3 Surrender .!.: olur canım bundan sonra öyle deriz Genişletmek için tıkla... duyarlılığın teşekkür ederim.. :)
Surrender .!.: olur canım bundan sonra öyle deriz Genişletmek için tıkla... duyarlılığın teşekkür ederim.. :)
Surrender Nirvana Pro Üye 27 Aralık 2011 63.348 61.078 898 29 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #4 alliswell .!.: duyarlılığın teşekkür ederim.. :) Genişletmek için tıkla... ne demek canımın içi
esrasy Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2010 451 1 0 Eskişehir 30 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #5 o ne ki face diyenler de var fake diyeceğine bu daha vahim
alliswell Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2012 490 16 48 30 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #6 esrasy .!.: o ne ki face diyenler de var fake diyeceğine bu daha vahim Genişletmek için tıkla... o kadarına rast gelmedim
esrasy .!.: o ne ki face diyenler de var fake diyeceğine bu daha vahim Genişletmek için tıkla... o kadarına rast gelmedim
M Mikerinos ATAM izindeyim... Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 1.131 21 66 Diğer 30 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #7 Ay vallahi helal olsun yaa bu konuyu açtığın için.. Topic de dememek lazım bir iki kre ben de dedim malesef cezam neyse razıyım
Ay vallahi helal olsun yaa bu konuyu açtığın için.. Topic de dememek lazım bir iki kre ben de dedim malesef cezam neyse razıyım
alliswell Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2012 490 16 48 30 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #8 Mikerinos .!.: Ay vallahi helal olsun yaa bu konuyu açtığın için.. Topic de dememek lazım bir iki kre ben de dedim malesef cezam neyse razıyım Genişletmek için tıkla... bende ilk görünce şaşırdım yani sahte demek yerine kim bu akımı başlattı acep
Mikerinos .!.: Ay vallahi helal olsun yaa bu konuyu açtığın için.. Topic de dememek lazım bir iki kre ben de dedim malesef cezam neyse razıyım Genişletmek için tıkla... bende ilk görünce şaşırdım yani sahte demek yerine kim bu akımı başlattı acep
alliswell Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2012 490 16 48 30 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #9 Mikerinos .!.: Ay vallahi helal olsun yaa bu konuyu açtığın için.. Topic de dememek lazım bir iki kre ben de dedim malesef cezam neyse razıyım Genişletmek için tıkla... bende ilk görünce şaşırdım yani sahte demek yerine kim bu akımı başlattı acep
Mikerinos .!.: Ay vallahi helal olsun yaa bu konuyu açtığın için.. Topic de dememek lazım bir iki kre ben de dedim malesef cezam neyse razıyım Genişletmek için tıkla... bende ilk görünce şaşırdım yani sahte demek yerine kim bu akımı başlattı acep
alliswell Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2012 490 16 48 30 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #10 Mikerinos .!.: Ay vallahi helal olsun yaa bu konuyu açtığın için.. Topic de dememek lazım bir iki kre ben de dedim malesef cezam neyse razıyım Genişletmek için tıkla... bende ilk görünce şaşırdım yani sahte demek yerine kim bu akımı başlattı acep :113:
Mikerinos .!.: Ay vallahi helal olsun yaa bu konuyu açtığın için.. Topic de dememek lazım bir iki kre ben de dedim malesef cezam neyse razıyım Genişletmek için tıkla... bende ilk görünce şaşırdım yani sahte demek yerine kim bu akımı başlattı acep :113:
alliswell Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2012 490 16 48 30 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #11 yanlışkıkla kaç tane göndermişim ya mesajı