- 21 Ağustos 2015
- 31.355
- 95.053
- 37
Tr de var mı bilmiyorm ama kedi köpekler icin ped ısıtıclar var Aliexpresde.Ben alıştım artık 15 farketmiyor da o kedi evini yaptırmak geliyor aklıma ama kışın üşümezler mi ,ısınma işini nasıl yapicam .
Kış sert geçiyor özellikle geceleri
Bunlar bahçe kedisi değil en azı 1 yıldır evde yaşıyor .Kesinlikle bir evde cok buyuk ev degilse max 3-4 kedi olmali. Bizim evimiz kucuk kedimiz varken kiyamadik bir yavruyuda aldik zorlaniyoruz. En basitinden kakalari feci kokutuyorHem onlar icin sorun hem apartman hemde sizin icin. Kokusu gurultusu dusunmek kstemiyorum 15tanesini. Demeden edemicem mantikli insan isi degil o kadar doldurmak uzgunum, tutup sizinle apartman halki kavga etse haklilar diyeyim.Saglamlari sal bahceye duzenli mamasini ver tamamdir bunlar muhabbet kusu degil ki disarda ölsün. Bir suru kedimiz var bahcede baktigimiz tek gözlü,kuyruksuz hepsindede icimiz gitti ama tedavisini yaptirdik yine bahcemizde bakmaya devam ettik hepsi tosun gibi
4_5 bin lira maliyeti var olsun ama inşallah izin verirler . Isıtıcı için de bı seyler düşünürüm ne yapayımBu cok güzelmis ama tabi maaliyetli:)
Kucuk kedi evleri var, ama onu gectim iki legen aliyorsun kutu gibi yapiyorsun bicakla giriş aciyorsun , etrafinida sar stresle icinede bir minder miss gbi yuva oluyor. Bizim kediler hep kedi evlerine yavruladi sapasaglamlar. En bastan kedileri eve alistirmayi birakin, disarda kedi evi yapin ve duzenli mama verin yeter bence.Ben alıştım artık 15 farketmiyor da o kedi evini yaptırmak geliyor aklıma ama kışın üşümezler mi ,ısınma işini nasıl yapicam .
Kış sert geçiyor özellikle geceleri
Tamamda saglamlari niye alistirdiniz madem eve? Vicdan yapmayin yavas yavas alistirin sokaga.15 kediyle apartmanda yasanmaz cunku ya sizi gectim komsuyu gectim hayvanlara sorun,2 kedim var yatak icin kavga ediyorlar 15nasi duruyor bir evde? Sokaginiz nasil cadde uzeri mi sakin bir sokak mi ona gore yorum yapalim. Sal sokaga derkende at bir daha bakma diye demiyoruz dimi , yap bahceye evini ver mamasini zaten hayvan gitmez baska yere.Bunlar bahçe kedisi değil en azı 1 yıldır evde yaşıyor .
Sokakta yaşamaya alışık değiller .
Öyle ver mamayı sal sokağa işi değil bu
Araba bilmez , tehlike bilmez , aksi bir durumda heyecandan ne yapacağını bilmez hiçbiri .
Ayrıca yol var apartmanın önünde arabanın altında kalsa ben ölürüm vicdan azabından .
Yaptıracağım ev aşağıdaki ekteki gibi , teli olacak bunun biraz daha büyüğü çünkü kumları da olmak zorunda ki dışarı cikmasinlar . Çünkü gerçekten sokakta yapamazlar yitip giderler bende de onları sokağa salacak kalp yok zaten ..Kedi evlerinden bizim sitede de var hiç görmedim biri de girip yatsın
Otoparka gidiyorlar bina içerisinde yatıyorlar
üşüyorlardır o evin içinde öyle çok konforlu değil malesef
Annemlerin bahçe de var 10 kedi çok zor oluyor beslemesi
Kışın evin çatısında yatıyorlar çok soğuk olursa içeri alıyorlar annemler
Annem babam çok üzülüyor alıp bir heves atıyorlar hayvanları sokağa ev yol kenarı nasılsa bakan bulunur diye
Hepsini beslemekte çok masraflı oluyor
Kimse sahiplenmek istemiyor
Bir aile bulmuştu sahiplendirmek için
Sonra güvenemedi götürmedi annem
Gerekirse mama yaparım evden napayım gözüm arkada kalacak verirsem diye
Güzel kalbiniz var umarım bir çözüm bulursunuz
1. Kedi 15 gunluktu bulduğumda annesizTamamda saglamlari niye alistirdiniz madem eve? Vicdan yapmayin yavas yavas alistirin sokaga.15 kediyle apartmanda yasanmaz cunku ya sizi gectim komsuyu gectim hayvanlara sorun,2 kedim var yatak icin kavga ediyorlar 15nasi duruyor bir evde? Sokaginiz nasil cadde uzeri mi sakin bir sokak mi ona gore yorum yapalim. Sal sokaga derkende at bir daha bakma diye demiyoruz dimi , yap bahceye evini ver mamasini zaten hayvan gitmez baska yere.
Çözüm ?Komşumun evinde 5 kedi vardı ve koridordan dahi geçemiyorduk. Elbette kedi beslemek isteyebilirsiniz ama bu şekil asla kabul edilebilir değil. Kedilerin gece çıkardığı sesi söylememe gerek yok.
Sitede imza toplandı , ben vicdan yaptım atmadım imza ve sonrasında kadın taşındı.
Benim kedi tüyüne aşırı alerjim var. Nefes alamıyorum bildiğiniz. Ama evde 5 kedi bile çok fazla bana göre. Ev sahibi haklı 15 kedi çok fazla.
Güzel görünüyor insallah müsade ederlerYaptıracağım ev aşağıdaki ekteki gibi , teli olacak bunun biraz daha büyüğü çünkü kumları da olmak zorunda ki dışarı cikmasinlar . Çünkü gerçekten sokakta yapamazlar yitip giderler bende de onları sokağa salacak kalp yok zaten ..
Ben isterdim ki hep evde kalsınlar ama yok olmuyor insanların da hakkına girmek istemiyorum müsade ederlerse böyle bir cozum ama işte etmezlerse ne halt edicem bilmiyorum
Çözüm önerim maddi durumunuzla alakalı. Taşınma durumunuz da yok sanırım. Öyle bir durum olsa kiraya verip müstakil ama şehre uzak bir ev tercih edin derdim.Çözüm ?
Bahceye iki köpek bağlamışlarKedilerin kedi evinde kaldıklarını pek görmedim. Bahçeye alıştırmanız lazım onları. Evde bu kadar kedi çok sağlıklı gelmiyor bana. Kediler dışarda genellikle kuytu köşeleri tercih ediyorlar o yüzden kedi evi fikri işe yaramayabilir. Gerçi bahçede yaşamaya başlarlarsa da apartman sakinleri yine sorun çıkarabilirler. Bizim kendi bahçemizde kedi bakmamız bile alakası olmayan insanların dahi gözüne batıyor.
O kadar param yok ki
Müstakil evler en az 1 milyon burada ben krediyle evi aldım .
Sağlıklı mı değil mi bilmiyorum hepsi sokağa sağlamadığım için kaldı .
Barınak .ok gibi
Kimse sokak kedisi almıyor istemiyor evine
En son apartman ile konuşup bahçeye şundan yaptırayım diyorum müsade ederlerse bahçede iki kişinin birer köpeği var çünkü