Bır ön koltuk konusu da benden😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi aksamlar kızlar bı konuda size danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum diye.esimin işyeri bulunduğumuz yere 2 saatlik mesafede eşim arabasiyla gidiyor.is yerinden iki kadın arkadaşı da onunla beraber gidip geliyor.bi tanesini tanıyorum diğerini tanımıyorum.yol masrafını bolusuyorlar onu da belirteyim.kadinlardan biri hep arkaya oturuyor ama diğeri öne oturuyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.normalde ön koltuk takıntım yok kim isterse otursun ama benim olmadığım arabada tanımadığım bı kadının oturması sinirlerimi bozuyor.esimle daha önce konuştuk napayım arkaya mi otur diyeyim diyemem öyle şey dedi.bende rahatsız oluyorum sonuçta çevremden biri görse direk aklına başka bişey gelir.yuzume söylemez arkamdan eşini biriyle gördük der.elalemi takma diyeceksiniz belki takıyorum ama kimsenin yanlış düşünmesini istemiyorum.aynisini ben yapsam eşim asla kabul etmez kendisi yapınca abartiyosun ne var bunda kıskançlık yapacak diyor.bende ustelemedim içim içimi yiyor.sizden fikir almak istedim yanlış mı düşünüyorum.
Ben ne birilerini ücret karşılığı işe getirip götürürüm ne de ileride kocamın öyle yapmasını isterim. Çünkü bu bildiğimiz özel şoförlük oluyor ve benim için rahatsız edici bir durum. Böyle bir durum kabul ediliyorsa kimin hangi koltukta oturduğunun bir önemi olmamalı.

Kadınlar açısından duruma bakacak olursak; işe o araçla gidip gelmek için belli bir ücret ödüyorlar. Ücretini ödedikleri bir aracın istedikleri koltuğunda oturabilmeliler.

Geçen bir yerden dönüyordum, eşimin arkadaşıyla karşılaştık beni eve bıraktı. Bende öne oturdum yanlış mı yaptım acaba? 😅 başka bir anlamı var yani anlamadım. Taksi ya da özel şöförüm değilse öne niye oturmayayım ki.

Ben ne birilerini ücret karşılığı işe getirip götürürüm ne de ileride kocamın öyle yapmasını isterim. Çünkü bu bildiğimiz özel şoförlük oluyor ve benim için rahatsız edici bir durum. Böyle bir durum kabul ediliyorsa kimin hangi koltukta oturduğunun bir önemi olmamalı.

Kadınlar açısından duruma bakacak olursak; işe o araçla gidip gelmek için belli bir ücret ödüyorlar. Ücretini ödedikleri bir aracın istedikleri koltuğunda oturabilmeliler.
Bulunduğumuz yerde herkes bu şekilde işe gidip geliyor.ortak araba tutup beraber gidiyorlar.

Yooo yargılıyorsunuz hımmm önceden arkada oturuyordu ne oldu da öne geçti var bu cevabınızın altında
Hayır onceden arkada oturduğu için sorun etmedim şimdi oturunca ettim diyorum.kimsenin günahına girmem herhangi bi kötü düşüncem yok kızla alakalı

Haklısınız belki de abartiyorum
Evet abartıyorsunuz kusura bakmayın.once arkada otururken simdi one gecti derken mesela ne bekliyorsunuz da bunu sorguluyorsunuz. İyi şeyler dusunseniz aklınıza gelmez mesela niye öne geçti acaba diye. Ha tek dert tanımadığınız kadın diyeyse çağırın bir akşam çaya kahveye ya da yemege tanışmış olursunuz esinizin is arkadaslariyla. Ha görürsünüz abuk subuk bir hareketini ,mesajını o zaman rahatsiz olmakta haklısınız deriz.

Yani inanılmaz şaşırıyorum bazı konulara. Cidden dertlenip bir de buralara yazıyorlar.

Çok ayıp bir şey ön koltuğun boş bırakılıp araba kullanana özel şoför muamelesi.
İki kadından biri arkaya oturduğu için diğeri de mecburen öne oturuyordur. Emin olun çok hevesli değildir kocanızla yan yana oturmaya.

Ayrıca ne kafada arkadaş çevreniz var kocanızla, arabada ön koltukta gördü diye farklı şeylere yoracak!!!

Cidden eşinizden, kadına arkada oturmasını söylemesini istediz mi 😳

İyi aksamlar kızlar bı konuda size danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum diye.esimin işyeri bulunduğumuz yere 2 saatlik mesafede eşim arabasiyla gidiyor.is yerinden iki kadın arkadaşı da onunla beraber gidip geliyor.bi tanesini tanıyorum diğerini tanımıyorum.yol masrafını bolusuyorlar onu da belirteyim.kadinlardan biri hep arkaya oturuyor ama diğeri öne oturuyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.normalde ön koltuk takıntım yok kim isterse otursun ama benim olmadığım arabada tanımadığım bı kadının oturması sinirlerimi bozuyor.esimle daha önce konuştuk napayım arkaya mi otur diyeyim diyemem öyle şey dedi.bende rahatsız oluyorum sonuçta çevremden biri görse direk aklına başka bişey gelir.yuzume söylemez arkamdan eşini biriyle gördük der.elalemi takma diyeceksiniz belki takıyorum ama kimsenin yanlış düşünmesini istemiyorum.aynisini ben yapsam eşim asla kabul etmez kendisi yapınca abartiyosun ne var bunda kıskançlık yapacak diyor.bende ustelemedim içim içimi yiyor.sizden fikir almak istedim yanlış mı düşünüyorum.
Arabada başka biri yoksa ön koltuk boş mu kalacak? Bu şekilde çok tuhaf olur, taksiye binmiş gibi. Ama rahatsızsanız eşiniz müsait olmuyorum artık diyip getir götürü bıraksın. Bence asıl elin kadınının erkeğinin sorumluluğunu almak sıkıntı.

İlk defa konu açtım bu konuyla ilgili.niye özel şoför olsun ki.
Çünkü görgü kuralları gereği eğer arabayı kullanan kişi para karşılığı hizmet aldığınız taksi sürücüsü, özel şoför vs değilse yan koltuk boş bırakılmaz. Görgü kurallarını da 30-40 yaşındaki kadınlara biz öğretmeyelim artık ya.

Eşiniz kadına nasıl öne oturma diyecek ki, eşim kıskanıyor dese bu sizi utandırmayacak mı? İnsanların aklına bi şeyleri sokmayın boş yere 🥴🥴

Bilmiyorum saçma bı kiskanclik.buraya yazmamin sebebi oydu.acaba ben mi abartiyorum diye sormak istedim
Kadını ya da kocanızı zan altında bırakmasaydınız kıskanmazdınız ki hep arkada oturuyordu ne olduysa öne geçti söyleminizden kimi zan altında bıraktığınız belli oluyor

Arka koltuga oturmasi ayip zaten bunu bilmiyor musunuz? Ozel şoför muamelesi mi yapsin eşinize ayip degil mi? Madem yol parasini esiniz tek odesin tek basina da gitsin. Arkaya otursa ozel şoför muamelesi yapıyorlar esime disardan gorseler ne diyecekler dersiniz siz

Hiç tanımadığı biri olsa tamam da iş arkadaşı sonuçta. Birinin öne oturması çok normal bence. Benim eşim de iş arkadaşlariyla bir yere gitmek durumunda kaldığında öne otururlar, ben olsam ben de öne otururum 🤷🏻‍♀️

Çevrenizdeki kişilerin hiç bir şey olmasa bile akıllarına başka şeyler gelir merak etmeyin. Elalem olmayanı oldurur, herkese sunar. O yüzden onlara takılmayın. Benim sorun etmeyeceğim bir konu ama belli ki siz sorun ediyorsunuz. O zaman eşiniz iki hanımefendiyi de arabasıyla götürmeyecek. Çünkü ben de biriyle bir yere gidiyorsam öne otururum arkaya oturmam, aracı süren kişiye saygısızlıktır. Eşinize güveniyorsanız sorun etmemelisiniz. Şayet güvenmiyorsanız zaten dışarıda her şeyi yapabilir, engelleyemezsiniz.

Muhtemelen birisi uyarmıştır kadini, ikiniz de arkaya geçiyorsanız ozel şoför gibi olur istersen öne geç demiştir. Kadın da eşinize ayıp olmasın diye öne geçmiştir. Taksi ve makam şoförü hariç arabalarda ön koltuğa geçilir, diğer türlüsü ayıp karşılanır. Bakın biz öğrenciyken kampüste otostop cekiyorduk eve gidip gelirken, orada bile tanımadığımız halde ilk binen öne geçerdi hatta binmeden birbirimize sorar en son inecek kişi öne geçerdi ki orası en son boş kalsın diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X