- 21 Kasım 2017
- 28.465
- 123.390
- 598
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Ön koltukta cam var zaten, her şey ayan beyan ortada. Arka koltuk öyle mi…Hshshsh ay boyunuz devrilmesin e mi? Artik arka koltukta mimlendi sayenizde, arabaya giren disi sinekler dahil tum karsi cinsin derhal kellesi vurula
@KudrAlobarMargaret Hale
Arka koltugun rahatligi der giderim, kimse agzinin tadini bilmiyor.Ön koltukta cam var zaten, her şey ayan beyan ortada. Arka koltuk öyle mi…
Ay bu ne şımarıklık siz istemiyorsunuz diye niye arkaga otursun. Aurıca baştan belli birşey bu en başta beraber yolculuğu kabul etme deseydiniz adam da kabul etmeseydi. Şimdi kadını rahatsız etmeye hakkınız yok. Ya tamamen beraber gitme olayı bitecek ya da susacaksınız. Ben de yanyana gittim iş arkadaşlarımla bir b.k olduğu yok merak etmeyin. Şoför mü adam arkaya geçip otursunlarmO konuda güveniyorum zaten sadece istemiyorum öne oturmasini
Benim eşimde pandemi dönemi hemşire hanımla kapı kapı hasta geziyordu. Eşim arabayı kullanırken , hemşire arkaya oturuyordu. Bende arkaya oturmasına gıcık okuyordum. Eşim şöför mü. Be kadın öne oturda navigasyona bak. Adam hem araba kullanıyor hem navigasyonla yol bulmaya çalışıyordu
Bu kadar detayli nerden biliyorsunuz kadin nereye oturmus navigasyona kim bakmis filan.Komu sahibi de dahil yani.
Normalde eşim kendi arac kullanirdi işe gitmek icin ama bir ara sirket söför yollamisti bir sureligine (servis değil sadece eşimi aliyordu) sofor de kadindi. Esim nereye oturdu hic bakmamistim kadini bile görmemistim ki istesem gorurdum camdan baksamsadece kadin oldugunu biliyordum konuşmalardan.
Bu kadinlar sizle dipdibe yaşamiyorlarsa evinizin onunde bindiklerini gormezsiniz bu kadar detayi cidden kocalariniz mi anlatiyor.oraya oturdum buraya oturdu yok navigasyon...
Kocalar sizinle dalga geciyor resmeneger bu detaylari oturup anlatiyolarsa.
Bir de evet kocam hep benimle dalga geçer ne yapacaksın herkesin kocası senin kadar mükemmel değilBu kadar detayli nerden biliyorsunuz kadin nereye oturmus navigasyona kim bakmis filan.Komu sahibi de dahil yani.
Normalde eşim kendi arac kullanirdi işe gitmek icin ama bir ara sirket söför yollamisti bir sureligine (servis değil sadece eşimi aliyordu) sofor de kadindi. Esim nereye oturdu hic bakmamistim kadini bile görmemistim ki istesem gorurdum camdan baksamsadece kadin oldugunu biliyordum konuşmalardan.
Bu kadinlar sizle dipdibe yaşamiyorlarsa evinizin onunde bindiklerini gormezsiniz bu kadar detayi cidden kocalariniz mi anlatiyor.oraya oturdum buraya oturdu yok navigasyon...
Bazi evlilikler cok değişik, seffaflik bu degil ama neyse.Bu kadar detayli nerden biliyorsunuz kadin nereye oturmus navigasyona kim bakmis filan.Komu sahibi de dahil yani.
Birlikte ödüyorlarmış yakıt masrafını karşılıklı bir çıkar var yaniEşiniz neden bunu kendine vazife edinmiş ki..Mesai arkadaşları nasıl gideceklerini kendileri çözmeli..
Siz kocalarınızla ne konuşuyorsunuz çok merak ediyorum. Olay şeffaflık mı ne alaka ya. Adam zorlandığından bahsediyor üzerine üstlük mesleği şöförlük değil hekimlik.Bazi evlilikler cok değişik, seffaflik bu degil ama neyse.
Sizinkini okumadim ben, okuyayim da oyle geleyim bi sakin olun.Siz kocalarınızla ne konuşuyorsunuz çok merak ediyorum. Olay şeffaflık mı ne alaka ya. Adam zorlandığından bahsediyor üzerine üstlük mesleği şöförlük değil hekimlik.
Böyle yere düşen bir şeyi gülüşerek ararken başlarımızı kaldırıp gözgöze gelebiliriz, ben zaten beyaz dişlere ve manalı gözlere hemen aşık olurum ki zaten aynı fiziksel özellikler bende de var yani karşı taraf da yoldan çıkabilir. Sonra radyoda sevdiğim şarkı çalabilir ve ben sesini açayım derken ellerimiz temas edebilir. Beni yakından gören her erkek bebeksi cildime vurulabilir… bla blaBence de. Mesafe aynı. Öndeki niye potansiyel avcı oluyor anlamadım.
Sizin olayda arka koltuk varmis konusmanizda bir cesit serzenis sonucuymus, pandemi varken yapilmasi gereken saglikci dayanismasiymis -esiniz hakli-, benim elestirim buna degildi.Benim eşimde pandemi dönemi hemşire hanımla kapı kapı hasta geziyordu. Eşim arabayı kullanırken , hemşire arkaya oturuyordu. Bende arkaya oturmasına gıcık okuyordum. Eşim şöför mü. Be kadın öne oturda navigasyona bak. Adam hem araba kullanıyor hem navigasyonla yol bulmaya çalışıyordu
Bebeksi cilt derken bi titredim, otobuste falanda yanyana gelmesin kadinlar erkekler.Böyle yere düşen bir şeyi gülüşerek ararken başlarımızı kaldırıp gözgöze gelebiliriz, ben zaten beyaz dişlere ve manalı gözlere hemen aşık olurum ki zaten aynı fiziksel özellikler bende de var yani karşı taraf da yoldan çıkabilir. Sonra radyoda sevdiğim şarkı çalabilir ve ben sesini açayım derken ellerimiz temas edebilir. Beni yakından gören her erkek bebeksi cildime vurulabilir… bla bla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?