- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Sizi bilmem ama alıntı yaptığınız kişi kendince benimle dalga geçmiş. Biz iki diş hekimi olarak konularımız genel olarak bugün ne yaptın hastalar ve çocuklar oluyor. Ki bence arabayı kullanan kişi şöför değilse arka koltuğa oturmak saygısızlıkSizin olayda arka koltuk varmis konusmanizda bir cesit serzenis sonucuymus, pandemi varken yapilmasi gereken saglikci dayanismasiymis -esiniz hakli-, benim elestirim buna degildi.
Elestirdigim nokta konu sahibinin durumunda "vay bugun on koltuğuma xx oturdu" temali bos ve anlamsiz bir konusma, yani amac nedir ki kiskandirmak mi? (Galiba oyle ve ben kiskanc olmadigim icin anlayamıyorum)
Hemcinsi olmayan direksiyon hocasından ders de alınmasın ön koltuk dışında bir yerde oturma durumu imkansız daBöyle yere düşen bir şeyi gülüşerek ararken başlarımızı kaldırıp gözgöze gelebiliriz, ben zaten beyaz dişlere ve manalı gözlere hemen aşık olurum ki zaten aynı fiziksel özellikler bende de var yani karşı taraf da yoldan çıkabilir. Sonra radyoda sevdiğim şarkı çalabilir ve ben sesini açayım derken ellerimiz temas edebilir. Beni yakından gören her erkek bebeksi cildime vurulabilir… bla bla
Konuyu atlaya atlaya okudumSizi bilmem ama alıntı yaptığınız kişi kendince benimle dalga geçmiş. Biz iki diş hekimi olarak konularımız genel olarak bugün ne yaptın hastalar ve çocuklar oluyor. Ki bence arabayı kullanan kişi şöför değilse arka koltuğa oturmak saygısızlık
Onu anladım da ,emekli olana kadar 3 kişi mi gidecekler işe?Birlikte ödüyorlarmış yakıt masrafını karşılıklı bir çıkar var yani
Çek bebeksi tenimi çek…Böyle yere düşen bir şeyi gülüşerek ararken başlarımızı kaldırıp gözgöze gelebiliriz, ben zaten beyaz dişlere ve manalı gözlere hemen aşık olurum ki zaten aynı fiziksel özellikler bende de var yani karşı taraf da yoldan çıkabilir. Sonra radyoda sevdiğim şarkı çalabilir ve ben sesini açayım derken ellerimiz temas edebilir. Beni yakından gören her erkek bebeksi cildime vurulabilir… bla bla
Sizi bilmem ama alıntı yaptığınız kişi kendince benimle dalga geçmiş. Biz iki diş hekimi olarak konularımız genel olarak bugün ne yaptın hastalar ve çocuklar oluyor. Ki bence arabayı kullanan kişi şöför değilse arka koltuğa oturmak saygısızlık
Tebrik ederim bir elinizde telefon tutup bilmediğiniz yollarda arabayı da rahatça kullanabildiğiniz için. Tabi her arabada ekran olmuyor navigasyon gösteren. Ve evet sabah direk arka koltuğa oturan birine navigasyona sen bak denmiyor maalesefBenim bi iş arkadasim da var boyle en basit şeylere kendi kendine kuruluyor halbuki 2 kelime etse olay cozulcek ondan dolayi dalga gecesim geldi belki ama huy bu degismiyor yani.
Zor oluyor navigasyona sen bakar misin demek< evde eşinle toplu kurulma seansi ve koltuk muhabbeti.
Cogu kisi navigasyonla arac kullanabiliyor ondan herkesin aklina gelmiyor.
Bu konunun cok disina cikti son yorum.
Tebrik ederim bir elinizde telefon tutup bilmediğiniz yollarda arabayı da rahatça kullanabildiğiniz için. Tabi her arabada ekran olmuyor navigasyon gösteren. Ve evet sabah direk arka koltuğa oturan birine navigasyona sen bak denmiyor maalesef
Aradığım yorum buydu.Ben bastan hergun 2 saatlik yola esim ozel sofor gibi iki kadini tasimasina izin vermezdim. İşe başlarken birbirlerine mi guvendiler ? Yok mu baska yolu bunun ? Servis ya da is yerinin yakit destegi falan . Cidden boyle emekli olana kadar tin tin tin beraber mi gidecekler sacma sapan . Ben yapsam esim kabul etmez demissiniz o zaman kendisine yapilmasini istemediği seyi size yapmayacak.
Eşin onların iş arkadaşı şöförü değil o yüzden birinin öne oturması normal. Elalemin lafına bakma laf kimden geliyorsa ona lafını sok.İyi aksamlar kızlar bı konuda size danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum diye.esimin işyeri bulunduğumuz yere 2 saatlik mesafede eşim arabasiyla gidiyor.is yerinden iki kadın arkadaşı da onunla beraber gidip geliyor.bi tanesini tanıyorum diğerini tanımıyorum.yol masrafını bolusuyorlar onu da belirteyim.kadinlardan biri hep arkaya oturuyor ama diğeri öne oturuyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.normalde ön koltuk takıntım yok kim isterse otursun ama benim olmadığım arabada tanımadığım bı kadının oturması sinirlerimi bozuyor.esimle daha önce konuştuk napayım arkaya mi otur diyeyim diyemem öyle şey dedi.bende rahatsız oluyorum sonuçta çevremden biri görse direk aklına başka bişey gelir.yuzume söylemez arkamdan eşini biriyle gördük der.elalemi takma diyeceksiniz belki takıyorum ama kimsenin yanlış düşünmesini istemiyorum.aynisini ben yapsam eşim asla kabul etmez kendisi yapınca abartiyosun ne var bunda kıskançlık yapacak diyor.bende ustelemedim içim içimi yiyor.sizden fikir almak istedim yanlış mı düşünüyorum.
Güncelleme:arkadaşlardan aldığım yorumlardan sonra yanlış düşündüğümü anladım.teşekkür ederim yorumlarınız için.
Bu kadinlar sizle dipdibe yaşamiyorlarsa evinizin onunde bindiklerini gormezsiniz bu kadar detayi cidden kocalariniz mi anlatiyor.oraya oturdum buraya oturdu yok navigasyon...
Kocalar sizinle dalga geciyor resmeneger bu detaylari oturup anlatiyolarsa
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Gerekli açıklamayı yapıp konuyu guncelledim.yorum yapanlar haklıdır dedim.
Mune konumu kapatabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?