- 25 Haziran 2016
- 7.360
- 13.019
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
İyi aksamlar kızlar bı konuda size danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum diye.esimin işyeri bulunduğumuz yere 2 saatlik mesafede eşim arabasiyla gidiyor.is yerinden iki kadın arkadaşı da onunla beraber gidip geliyor.bi tanesini tanıyorum diğerini tanımıyorum.yol masrafını bolusuyorlar onu da belirteyim.kadinlardan biri hep arkaya oturuyor ama diğeri öne oturuyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.normalde ön koltuk takıntım yok kim isterse otursun ama benim olmadığım arabada tanımadığım bı kadının oturması sinirlerimi bozuyor.esimle daha önce konuştuk napayım arkaya mi otur diyeyim diyemem öyle şey dedi.bende rahatsız oluyorum sonuçta çevremden biri görse direk aklına başka bişey gelir.yuzume söylemez arkamdan eşini biriyle gördük der.elalemi takma diyeceksiniz belki takıyorum ama kimsenin yanlış düşünmesini istemiyorum.aynisini ben yapsam eşim asla kabul etmez kendisi yapınca abartiyosun ne var bunda kıskançlık yapacak diyor.bende ustelemedim içim içimi yiyor.sizden fikir almak istedim yanlış mı düşünüyorum.
Güncelleme:arkadaşlardan aldığım yorumlardan sonra yanlış düşündüğümü anladım.teşekkür ederim yorumlarınız için.
Güncelleme:arkadaşlardan aldığım yorumlardan sonra yanlış düşündüğümü anladım.teşekkür ederim yorumlarınız için.
Son düzenleme: