Bir ömür konuşmadan yaşanabilir mi?

valla bosanir misin bosanmaz misin bilmiyorum arkadasim ama eger barisacaksan da bu adamin degismeyecegini kabullenerek git o eve...

sabır göstermekle ne alaka ya ben merkezde görev yapmama ragmen ailedem ayrıyım diye ahla 2 senedir aglarım eşimde hep dışarda okudugu için istersen hafta sonu kaçalım der bi şekilde ikna eder beni, eşiniz eger size deger verseydi önce abisine sen benim karıma nasıl vurursun derdi size tokat atmazdı sahiden işiizn çok zor benden demesi eşinizin olgunlaşması sart

Şuan annemlerdeyim.Eşim arayıp sormuyor bile.Suçlu olan benmişim gibi.Arayıp af dilemesi gerekirken sergilediği davranış kabul edilir gibi değil.Demekki amaçları bir olup beni evden göndermekmiş.Allaha havale ediyorum.Ve hakkımı hiçbirine helal etmiyorum.

kaynınız nasıl bir erkekmiş kadın gibi laf taşıyor edepsiz
sonrasında size şiddet uygulamak ne haddine yaaaa
eşinizin dolduruşa gelmesi ayrı bir olay
hayır gelmez o adamdan size bence
çocuk falan olmadan yolunuzu çizin bence

sen olaydan hemen sonra şu anda koyduğun tavrı koyabilseydin ; eşinde sen suçluymuşsun gibi davranamazdı.

Arkadaşlar hala ailemin yanındayım.Eşim 1 defa olsun aramadı.Ne eşim nede ailesi.Boşanıcaksak hemen işlemlere başlamak istiyorum.Çünkü oturup konuşup bir an önce işlemlere başlamam lazım.Nereye kadar ailemin yanında evli olarak oturucam.30 yşındayım zaten hayatma yön vermem lazım.

Arkadaşlar boşanıyorum.Şuan mahkemelik olduk.Sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum.

konununuzu okudum ve yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm boşanma sizin için en doğrusuydu ve sizde öyle yapmışsınız bunun için de hiç üzülmeyin allah bundan sonra sizi iyi insanlarla karşılaştırır inşallah. insanın değerini anlamayan mahlukatlardan da ayrıldığınız için sevinmelisiniz bence.

Evetdoğru olanda buydu.Kaynanam, kaynım artık sevinebilirler.Muratları oldu...

Cnm konunu okudun allah yardımcın olsun dilimden yuvandır kurtar gecmiyor gercekten yasadıkların yenılır yutulur seyler degıl rabbım kocana akıl fıkır versın boyle bır ınsanda emın ol kımseyı mutlu edemez boyle bır aileyle....

Hakkınızda hayırlısı olsun, boşanmak için evlenmiyoruz hiçbirimiz elbette ama insanız ve her şey olabilir bu hayatta. Çocuğunuz olmadan ayrılmanız daha hayırlı sizin için. Her şey gönlünüzce olur inşallah. İmkanınız varsa terapiste gidin. Gerçi burası da bir nevi terapi merkezi gibi.. Ben burada bazı dertlerin paylaşıldığını gördükçe ve yapılan yorumları okudukça rahatladım. Yazın, dertlerinizi paylaşın. sadece anlatmak bile insana iyi gelir..

bence nafaka veya tazminat ödememek için uğraşıyor.

o aileye sakın geri dönme canım. davanı aç tebligatını eline alsın

şimdi sessiz kalıp hesap kitap yapıyorlardır ailecek.boşver arkadaşım herşey gelir geçer hem döv hem yapmadığını bırkama hemde boşanmıyorum daha neler.sende onun boşanmamasından beni seviyor diye kendine pay çıkarma arkadaşım vbardır onun bildiği aşık adam bunlara göz yummaz.

bence nafaka veya tazminat ödememek için uğraşıyor.

o aileye sakın geri dönme canım. davanı aç tebligatını eline alsın

Nereye kadar ama er yada geç bende açsam davayı oda açsa nafaka ve tazminat ödeyecek.Bunun kaçarı yok.Geçen günler ona birşey kazandırmayacakki.Benim maddi imkanım olsa hemen açıcam davayı ama avukat ücretlri almış başını gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…