Herhaldeki aynı evin içinde iki yabancı olarak yaşanmaz bunu bende biliyorum iğrençtir. Bence ilk olarak eşinle aranı düzelt ondan sonra yani onu kendine çektitkten sular durulduktan sonrada bu konuyu sakince konuş. Kaç yıllık evlisiniz? Eğer 3 seneyi geçtiyse artık bir çocuk düşünmelisiniz Çünkü çocuk evin neşesidir ve çok derdini insana unutturur sizi birbirinize bağlar.
Evet kaynımda eşimde şiddet uyguladılar.Aileme bahsetmedim olaydan zaten haberleri olsa 1 dk tutmazlar beni burada.Evliliğmiizn ilk başlarındaki o anlayışlı adam gitmiş yerine bambaşka biri gemiş adeta.Nolursa olsun şiddeet çok kötü.Bunu kaynımında eşiminde yapmaya hakkı yoktu.Eşimin napmak istediğini anlamış değilim.Boşanmaya gelince boşanmıyor.Ama konuşmuyorda sanki şiddet gören o.Nereye kadar ama nereye...
tutmasınlar canım, neden tutsunlar ki zaten, kim kızı bu haldeyken huzurlu olabilir, sen neden kalmak istiyorsun,
bence bir an önce olaylardan aileni haberdar et ve seni almalarını iste
tehdit varsa ailenle beraber her türlü hukuksal hakkınızı kullanın
Neden ailenle paylaşmıyorsun o zaman bu mesele basit bir şey değilki?
Paylaş güzelim sen eşini yüzünümü kızarttınki bir anlık fevri hareketle dövdü seni bu ne yani şimdi?
Bence hala eşinle konuşmaya çalışmanı anlamıyorum, bırak ya ne hali varsa görsünler
Güzelim bırak bunları, yaşadıkların çok zor ama geçmişe kilitlenip kalma neden nasıl böyle oldu diye.
Adam pişkin pişkin seni suçluyor hala pişmanda değil!!!
Yarın bir gün kaynın sana iftira atsa o zaman ne yapacak sana yani cahillerle evliliğini nereye kadar sürüdürebirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?