Arkadaşlar ben daha 10 aylık evliyim.Büyük bir şehirden küçük bir kasabaya gelin geldim.Buda beni sıktı ve sinirimi yalnızlığımı eşime çok yansıttım.O beni hiç kırmadı hep anlayışlı oldu çok değer verdi bana.Hergün tartışıyorduk neredeyse.Bana hep sabırlı oldu.sarıldı öptü.Fakat son 3 aydır bana sabrının kalmadığını söyledi ve umursamaz davranıyor.Fakat alıştım ben buraya zamanla bunuda sorun etmedim.Ailesi bizden uzakta biraz fakat abisi üst katımda bekar.Ne oluyorsa bizim evde hemen annesine yetiştiriyor kaynım.Düşünün annemle konuşuyorum telefonda birşey duyuyorsa hemen eşime bildiriyor o derece yani.Kaynanam evi uzakta olmasına rağmen 15 günde bir bende ve her gelişinde 5-6 gün kalıyor.Herşeyede müdahale ediyor.Geçenlerde eşim iş için şehir dışına gitti kaynanam yanımda kaldı aslında ben yalnız kalıp kafa dinlemek istemiştim.Neyse sürekli laf sokmalar dğal olarak bende soğuk davranıyorum ona karşı kalkmış annenleri arıycam söylüycem seni diyor.Deli oldum ya.Tartıştık kaynım geldi şiddet uyguladı bana ağır kelimeler sarfetti ve evden kovdu sanki kendi evi.Eşimde şehir dışında tabi.Evi terketeyi düşündüm ama meydanı onlara bırakmak istemedim.Eşime söyledim.Geldi ertesi gün şehir dışından daha yoldayken aramışlar ne anlattılarsa birde o geldi şiddet uyguladı.Hiç yapmamıştı bana böyle bir şey ama yaptı ve benim dünyam karardı.Boşanmayı çok düşündüm ama yapamadım.Eşimi çok seviyorum ama çok kırıldım.Başkalarının dolduruşuna gelerek bana bunu yapmasını hala yediremiyorum kendime.Annesine bizden uzak durun bizi bize bırakın biraz dedim ama nerde.Hergün arıyor noldu diye sanane diyeceğim ama işte diyemiyorum.Eşimle aynı evde 2 yabancı gibiyiz şu an konuşmuyoruz bile.Bana konuşmuyunca daha iyiyiz dedi.Dün akşam tartıştık yine.Sanki boşanmak isteyen benmişim gibi sana bu mutluluğu yaşatmıycam diyor.Dedim sen istiyorsan git aç davayı ben asla boşanmam diyor.Nezamana kadar sürecek peki böyle dedim konuşmadan umursamadan diyorki ömrümün sonuna kadar zaten gitti ömrümüz kader der çekeriz.Böyle bişey olabilirmi ya.Bir ömür konuşmadan karı koca gibi yaşamadan olablirmi?Ne yapmak istiyor anlamadım.Napıcağımı şaşırdım arkadaşlar.