- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi Sadecesen2
isteğiniz bu yonde olabilir ama soylemeyen kişiye de yapabilecek bişy yok. Boşuna takıntı yapmayınX hanım dıye hitap edebilir ben samimi degılım rahatsız oluyorum .dıger öğretmenlerle okadar cok samimi insan var ama hepsi mesafeyi koruyor.
Bence senin ego tavan yapmiş saygısızca yorum yapılacaksa konu kapatılsın
Adınla seslenince ne oluyor onu anlamadım.
İş arkadaşın değil, öğrencin değil bir şey değil
Rafet el Romanın Adımla seslendi nasıl ağrıma gitti şarkısını armağan ediyorum
Şimdi aklımdan gecen bir dr. örneği vardı benimde.... İnsan-başak benzetmesine inanıyorum... Sizin komşunuz artık doyuma ulaşangillerden sanıyorum, çunku aynısı basıma geldı...
X hanım dıye hıtap ettiğim bir doktor komşudan, ''doktor hanım'' diye hitap etmem için duzeltıldım :) komik yani.... Banane onun doktorlugundan.... Mütevazi insanlara bayılıyorum......
bazen acı soylemek gerek ki
karşıdan nasıl gözüktüğünü anlamak için
Chek resmen bayıldım bayıldım buna ya öperim gözlerinden
Annem 35yillik ogretmen gittim sordum durumunuzu komsum adimla hitap eder dediSamimi olmak cok farklı ama benim samimiyetim yok diyorum .dıger ÖĞRETMEN arkadaşların içinde sizi çağırdıklarını duşunun adınızla
Adınla seslenince ne oluyor onu anlamadım.
İş arkadaşın değil, öğrencin değil bir şey değil
Rafet el Romanın Adımla seslendi nasıl ağrıma gitti şarkısını armağan ediyorum[/QUO
her an doktorluğunu hissetmek istemiş sanırım..
komşum gerçkten mukemmel bir insan. Hayran kalıyorum tavırları karşısında. Anlatsam roman olur
Toplum içinde nasıl hitap edileceğini bilmiyorsunuz demekkı ozaman gidin bir okula samimi olmadığımız öğretmeni adıyla çağırın bakalımKamış ses verince Ney oldum sanır,İp gerilince Yay oldum sanır,
Sarayda oturmakla Padişah olmaz kişi;
Aptal ata binince Bey oldum sanır....
Hocam dikkatimi cekti."Kars'ı" degil..karsi o..Hanımlar ben öğretmenim insanlarla mesafemi korumaya çalışırım velim olsun Olmasın ben küçük bir köy de çalışıyorum burada hocalar bile bir birine hocam diye hitap ederken diger hocaların ve velilerin içinde bana adımla hitap eden komşum var baktım bir degil iki degil sürekli beni adımla çağırıyor Yasim 29 olacak fakat 24gıbı dürüyorum her ne olursa olsun diger insanlara Kars'ı hem rezil oluyorum hemde diger velilerim bile hoca demeyecek neredeyse.bende bu Kişiyi uyardım gene adımla hitap etti diger Öğretmenlere Kars'ı rencide oluyorum bu şekilde hitap etmeyin dedim .neymıs samimiyetimizden öyle diyormuş ben onunla samimi Değilim o ailemle samimi .sizce dogru dusunmuyormuyum sizler müsade edermısınız?
uygulamalı hayatımızdan örnekler veriyoruz daha nasıl empati yapalım acaba hoca hanımSaçmalıyorsunuz ya empati denen birsey yok sizde .