- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi Sadecesen2
bu yaptığınız ney öyleyseNe egosu ya
siz öğretmenseniz söyleyin de neymiş bilelim aydınlatın ünvansız bizleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yaptığınız ney öyleyseNe egosu ya
allah aşkınıza diğer öğretmenleri samimi bulmamıştır kendisine siz daha samimi gelmişsinizdir belki yaşınızdan ötürü, size hocam demeyince saygı nie bitsin kiii?Kendi memleketim degil benim komşum da degil evler bitişik okadar .artı arada ne SAYGI kalır ne birsey ozaman diger öğretmenlerede ayni hitap etsin adlarıyla
Kadınlar kulübü dalga Geçme yerimi gerçekçi olun gene başladınız sacmalamayaheyyttt banada komsum mühendis hanım demiyooo gördünüz mü bakk cokk büyük terbiyesizlik
Ben hocam desin demiyorum hanım sitede hitap edebilir ben bu şahısla samimi degılımöğrencileriniz dışındakiler neden size hocam desinler ki, bana çok saçma geldi bu düşünce.
yani şunu diyebilirsiniz, ben o kişiyle samimi değilim bana direk ismimle hitap etmesinden rahatsızım, x hanım desin, bunu anlarım ama ismim yerine hocam desin mantığını çözemedim. sosyal hayatta insanlara adı ile hitap edilir, meslekleri ile değil.
bu durumdan rahatsızsanız size seslendiğinde bakmayın istediğiniz şekilde hitap edene kadar ama hocam denmesini beklemek biraz saçma.
alçak gönüllük başka bir şey işteUst katımda doktor bayan var. X hanım diye hitab ediyoruz kendisine çok rahatsız oluyor. Yaşça buyuk old. İçin abla diyin diyo. Bu sozlerinden sonra ona saygım daha çok arttı.
Kadınlar kulübü dalga Geçme yerimi gerçekçi olun gene başladınız sacmalamaya
X hanım dıye hitap edebilir ben samimi degılım rahatsız oluyorum .dıger öğretmenlerle okadar cok samimi insan var ama hepsi mesafeyi koruyor.allah aşkınıza diğer öğretmenleri samimi bulmamıştır kendisine siz daha samimi gelmişsinizdir belki yaşınızdan ötürü, size hocam demeyince saygı nie bitsin kiii?
haklısın hocam ben saçmalıyorum. hoca olarak bana öğrettiniz tesekkür ederim arastırma görevlisi olduğum zamanlardaki öğrencilerim bile bana su an hocam dediklerinde rahatsız oluyorum. ama artık dısarda da ismimle hitap edene bakmıcam sevgili hoca hanımKadınlar kulübü dalga Geçme yerimi gerçekçi olun gene başladınız sacmalamaya
Bence senin ego tavan yapmiş saygısızca yorum yapılacaksa konu kapatılsınEgo şişmiş BACIM
Ust katımda doktor bayan var. X hanım diye hitab ediyoruz kendisine çok rahatsız oluyor. Yaşça buyuk old. İçin abla diyin diyo. Bu sozlerinden sonra ona saygım daha çok arttı.
iyide hanım desin demiyorsunuz ki, hocam demiyor bende rezil oluyorum, onun için diğer veliler bile neredeyse hocam demeyecek diyorsunuz???? kafalar karıştı!?!!X hanım dıye hitap edebilir ben samimi degılım rahatsız oluyorum .dıger öğretmenlerle okadar cok samimi insan var ama hepsi mesafeyi koruyor.
Saygısızlasıyor ve dalga gecıyorsunuzgerçekleri duymaktan hoşlanmıyorsanız neden konu açıyorsunuz?
ne var bunda ben de öğretmenim küçük yerde de çalıştım koyde bazı hocalar adım ile bazıları x hanim diye seslendi veli değil hocalar diyorum bak komşularıyla okuldan arkadaşların yanında dahi öğrencilerin yaninda dahil adimi kullandı saygida bi değişme olmadı gittiğim her yerde aaa x hanim siz misiniz oğlan kız çok anlatıyor dediler öğrencilerine odaklan böyle şekilcilige gerek yok ki siz onları Sevin onlar sizi sayacaktirHanımlar ben öğretmenim insanlarla mesafemi korumaya çalışırım velim olsun Olmasın ben küçük bir köy de çalışıyorum burada hocalar bile bir birine hocam diye hitap ederken diger hocaların ve velilerin içinde bana adımla hitap eden komşum var baktım bir degil iki degil sürekli beni adımla çağırıyor Yasim 29 olacak fakat 24gıbı dürüyorum her ne olursa olsun diger insanlara Kars'ı hem rezil oluyorum hemde diger velilerim bile hoca demeyecek neredeyse.bende bu Kişiyi uyardım gene adımla hitap etti diger Öğretmenlere Kars'ı rencide oluyorum bu şekilde hitap etmeyin dedim .neymıs samimiyetimizden öyle diyormuş ben onunla samimi Değilim o ailemle samimi .sizce dogru dusunmuyormuyum sizler müsade edermısınız?