Bir Öğretmene adıyla hitap edilir mi?

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
Hanımlar ben öğretmenim insanlarla mesafemi korumaya çalışırım velim olsun Olmasın ben küçük bir köy de çalışıyorum burada hocalar bile bir birine hocam diye hitap ederken diger hocaların ve velilerin içinde bana adımla hitap eden komşum var baktım bir degil iki degil sürekli beni adımla çağırıyor Yasim 29 olacak fakat 24gıbı dürüyorum her ne olursa olsun diger insanlara Kars'ı hem rezil oluyorum hemde diger velilerim bile hoca demeyecek neredeyse.bende bu Kişiyi uyardım gene adımla hitap etti diger Öğretmenlere Kars'ı rencide oluyorum bu şekilde hitap etmeyin dedim .neymıs samimiyetimizden öyle diyormuş ben onunla samimi Değilim o ailemle samimi .sizce dogru dusunmuyormuyum sizler müsade edermısınız?

Öğretmenler birbirlerine tabi ki hocam diyebilirler ama komşunuz size neden hocam desin, emin misiniz derdinizin bu olduğuna? Velim olsun olmasın ne demek yani, o kişiye bakıp size artık hocam demeyecek olan zaten sizi öyle görmüyordur.

yani abartıyorsunuz gibi geldi

edebilir tabi neden etmesin saygısızlık mı yapıyor

öğretmensiniz diye sanki insan üstü bir varlık mı sayılıyorsunuz ki

Valla ben de muhendisim is arkadaslarim bana falanca hanim diye hitap ederler komsum da ayni ortamda bulundugunda herkesin icinde bana adimla hitap eder ne var ki bunda?gayet dogal cunku komsunuzla ister istemez bir gecmisiniz var ve unutmayin onunla meslektas degilsiniz samimiyet olsun olmasin fark etmez

Büyütüyorsunuz.

Relaks olun.

Dünyada daha mühim dertler var.

öğretmenseniz cümle alemin öğretmeni değilsiniz ya. öğrencilerinizin hocam demesi yeterli. komşunuz niye hocam desin?
Kendi memleketim degil benim komşum da degil evler bitişik okadar .artı arada ne SAYGI kalır ne birsey ozaman diger öğretmenlerede ayni hitap etsin adlarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…