Bir mr Boyu Hatrlayalm...

valla bende çok sabırsızlanıyorum;kime çıkıcam ve bana kim çıkacak diye..

Dileeeekkkkkkkkkkk daha 2.çocuğu düşünmüyorum. Bebek yaptırtacaksın bşze kaydirigubbakcemile3
heee ne güzel işte alii tunama kardeş olur yanlız büyümez zemuszemuszemuszemus

1. SibSer - Sibel
2. Meltoo - Meltem
3. ARDA-ALYA - sehnaz
4. Saruboceq - Gülşah
5. shrylz - seher
6. ALYA-ARDA - Dilek
7. emelyucel - emel
8. Melek81 - Melek
9. boddim - Esma
10. existhunder - Füsun
11. renniem - ahu
12. lazanya - Aslı
13. zakkum6644 - ayşin
14. sheylaa - süheyla :)
15. Eibhlin - Ezgi
16.KızılDeniz - Derya
17.hasretim34 - yasemiin

Son düzenleme:
1. SibSer - Sibel
2. Meltoo - Meltem
3. ARDA-ALYA - sehnaz
4. Saruboceq - Gülşah
5. shrylz - seher
6. ALYA-ARDA - Dilek
7. emelyucel - emel
8. Melek81 - Melek
9. boddim - Esma
10. existhunder - Füsun
11. renniem - ahu
12. lazanya - Aslı
13. zakkum6644 - ayşin
14. sheylaa - süheyla :)
15. Eibhlin - Ezgi
16.KızılDeniz - Derya
17.hasretim34 - yasemiin
18.yazici-tugba

Kizlar arkadaslarla konustuk tartistik veee yurt ici ve yurdisi hediye gönderme isteyip istemediginizi sormak istiyorum....
Eger cogulluk yurt icindekilele yurt disindakiler arasinda cekilis yapilsin diyorsa ayri ayri yaparim...

Ve bazi arkadaslarin acelesi oldugundan - tasinma gibi olaylar yüzünden cekilis tarihi

12.07.2009

benim için far etmez siboşş yurt içi dışı orası burası her yol paris :roflol:

ben çoğunluğun kararına uyarım arkadaşlar. ancak kişisel tercihim eğer yeterli katılım varsa ayrı çekiliş yapılması.. orta boy bir kolinin almanya'ya gönderiminin yaklaşık 100 USD tuttuğunu bilgi olarak geçmek isterim.

yok yaww ptt kargoyla gönderince gayet ucuz test ettim onayladım

ptt kargoyu bilmiyorum canım. firmada ups kargo kullanıyorduk. verdiğim fiyat ups kargonun izmir-almanya yaklaşık ulaşım fiyatı.
ancak başta da belirttiğim gibi benim için farketmez çoğunluğun kararına uyarım.sositososito

bende ayri cekilis olsun derim cünkü gercekten burdan trye ufak bir paket göndermek icindekinin 2 kati oluyor nerdeyse

benimde içime hep şehnaz bana çıkacak diye doğuyordu nedendir bilinmez ayrı çekilirse kim çakar acep içimdeki sese soram bir

hediyelerin sağlıklı ulaşması ve kargo parası yerine hediyenin daha güzel olmasını istemem nedeniyle bende yurtiçi ve yurtdışı diye ayrılsın diyorum

PTT ile gönderince gayet ucuz ,ben de gönderiyorum arada,çok tutmuyor,ama yurtiçine benzemz tabi.

cok tutmuyor derken !... cok az gorecelı kavramlar oldugu ıcın.. Ne kadar tutuyor mesela. Ben 50 mılyon ve uzerı vereceksem kargoya tabııkı ayrı olsun derım

ben kitap gönderdim ingilterenin ücra biyerine 3 haftada gitti 5 tl verdim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…