Bir mr Boyu Hatrlayalm...

farketmez madem çok tutacak kargo ayrı yapılsın çekiliş ama yurtdışındaki arkadaşlar da razıysalar neticede demokrasi azınlığın haklarını korur ehuehuehuehuehue

Sibelcim yeni gördüm, son gün yetiştim galiba..
çekiliş yarın olacak di mi?
1. SibSer - Sibel
2. Meltoo - Meltem
3. ARDA-ALYA - sehnaz
4. Saruboceq - Gülşah
5. shrylz - seher
6. ALYA-ARDA - Dilek
7. emelyucel - emel
8. Melek81 - Melek
9. boddim - Esma
10. existhunder - Füsun
11. renniem - ahu
12. lazanya - Aslı
13. zakkum6644 - ayşin
14. sheylaa - süheyla :)
15. Eibhlin - Ezgi
16.KızılDeniz - Derya
17.hasretim34 - yasemiin
18.yazici-tugba
19.nesv - Neslihan

Son düzenleme:
sibelcim eger ayri yapilacaksa beni yurtici bolumune kaydedermisin cunku ben izmirde olucam bana gonderecek olan arkadas izmire gonderecek bilgilerine sunulur.

Kusura bakmayin arkadaslar bütün gün yoktum! Suanda esimle oturmus isimleri yaziyoruz kagida cekilisi yapicaz ..
Haydi kolay gele...

Son düzenleme:
Yurt Disi
Yazici /Tugba :lepi: Hasretim34/Yasemin

SibSer/Sibel :lepi: ArdaAlya/Sehnaz

Vatana millete hayirli ugurlu olsun...

Son düzenleme:
Yurt ici

1. AlyaArda/Dilek :lepi: Saruboceq/Gülsah
2. Eibhlin/Ezgi :lepi: Renniem/Ahu
3. Zakkum6644/Aysin :lepi: KizilDeniz/Derya
4. Sheyla/Süheyla :lepi: Boddim/Esma
5. emelyücel :lepi: Meltoo/Meltem
6. exishunder/Füsun :lepi: shrylz/Seher
7. Lazanya/Asli :lepi: nesv/Neslihan

Vatana Millete hayirli ugurlu olsun...
bütün cekilisler esim tarafindan yapilmistir ...

Arkadaslar yan yana yazan isimler birbirlerine gönüllerinden gelenleri gönderecekler...

Kizlar herkes birbiriyle kararlastirsin nezaman hediyeleri gönderegini - göndermek istedigini - nezaman uygun olduklarini ve adresleri ... Hepimizde msn adreslerimiz var neredeyse olmayanlarda özel mesajdan hallederler zaten:)

Ooooooooo cekilisde bitmis...:lepi::lepi:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sibosum bana cikmiss ayyyy cok sevindirik oldum ya yupppii
zemuszemuszemuszemus

abowww çekiliş hayırlı uğurlu olsunnn ehuehuuuu nesv bebeemm çekiliş arkadaşım adres ver bakam bi de siboşum belli bir tarih var mı hedayelerr içinnnn heyecan bastı ADA dan ATA ya hedaye gitcek :))))

Aaaaaaa çekiliş olmuş bile... süper :)
Bana ADA bebek mi çıktı, çoook güzelll kız bebek çıkmasına daha çok sevindim delikafadulden
onların herşeyi daha cicibici oluyoooo

anaamm Ahu bana cikmis simdi araki bulasin bu kiz bi kayboldumu tam kayboluyo :) ahuuu gelirsen ozelden adresini yolla bacim optumm:)

yaaaaa bende katılmak isterdim nasıl kaçırdım yaaaa annemdeyim ağustos sonuna kadar burdayım komşudan giriyorum arada fırsat buldukça girerim

Banada Seher arkadaş çıkmış ama hatırlamıyorum Seher seni ya :KK43: kızın mı vardı oğlun mu????
Listede Melekde vardı ne oldu çıktı mı????

aaaa süper 2 alya birbirine gönderiyor harika bayıldım vallahi..
diloşum adresini özelden yazda annem hemen göndereyim meleğime hediyesini..:asigim:

slm everybody bana da boddim çıkmış boddimin bodik oğluşuna hedaye bakalım bakalım şöyle kelli felli bir erkek bebek hedayesi :)

X