Bir mr Boyu Hatrlayalm...

1. SibSer/Sibel
2. Meltoo-Meltem
3. ARDA-ALYA / sehnaz
4. Saruboceq-Gülşah
5. shrylz/seher
6. ALYA-ARDA- Dilek
7. emelyucel- emel
8. Melek81 - Melek
9. boddim- Esma
10. existhunder-Füsun
11. renniem- ahu
12. lazanya-Aslı
13. zakkum6644-ayşin
14. sheylaa-süheyla :)
15. s_eker--Zeynep
16.KızılDeniz-- Derya

Tamam ozaman ben kagida yazip secerim böylelikle daha heycanli olurrr zemuszemus

1. SibSer/Sibel
2. Meltoo-Meltem
3. ARDA-ALYA / sehnaz
4. Saruboceq-Gülşah
5. shrylz/seher
6. ALYA-ARDA- Dilek
7. emelyucel- emel
8. Melek81 - Melek
9. boddim- Esma
10. existhunder-Füsun
11. renniem- ahu
12. lazanya-Aslı
13. zakkum6644-ayşin
14. sheylaa-süheyla :)
15. s_eker--Zeynep
16.KızılDeniz-- Derya
17.Eibhlin--Ezgi

kızlarcım alt ve üst sınır olsa madddi yönden benım karsımdakı benden daha degerlı bısey alırsa ben cok utanırım bir fikir sadece a.s.

Cnm önemli olan birbirlerimizi hatirlamak bebelere birsey alinmissa eger bak bunu su teyzen aldi ve kücüldükten sonra kenari koyup saklamak - veya bizim icin olan birseyse su canim arkadasimdan flan...
aa gönderdigi benimkinden degersiz diye birisi düsünecekse hic girmesin benceee....
herkesin durumu ayni olmayabilirrr

öyle diyecek biri olacagını sanmıyorum canım ben sadece kendı acımdan dedim utangacımdır biraz bir fikirdi sadece

Yaaa herkes karınca kararınca bısey alır. Hedıyenın buyugu kucugu yok.

ya hediye kolayda bide yollaması var oy bende katılmak istiyom banane yaaaa

Kizildenizcim oyle bisey olursa hic utanma hediye bu hem herkesin butcesi farkli. kizlar benim burdan yolladigim seylerin bircogu ulasmiyor turkiyede kayboluyor o yuzden ben hediyemi izmire gittigimde yolliycam bana gonderecek olan arkadasta izmirde verecegim adrese yollarsa postayla posta ucretide sanirim daha dusuk olur. ha bide hediyeler annye yada bebeye farketmez demi yoksa bebeke olmak zorundami.

ay sibel hadi çekilişi yap :)) yaa kızıldenızım bencede utanma canım herkez butcesı farklı hem kım ne ısterse onu alır ezgim sanırm anne bebek fark etmıyor canım canım kıme almak ıstıyor ıster anneyeemzırme sutyenı alırsın ıster bebege bebek bezi hahahah :roflol:

aayy emzırmeyene emzırme sutyenı, bebegı kılolu olana kucuk bebek esyası falan alınmasın heee.. alınan seyler ıse yarasın barı :)

oooo meleğim sende buldun bulanıyon hee :)))) sen bana çıkarsan söz sana çok işe yarıyan özelikle enişteye yarıcak bi hediye alcam :roflol: :roflol: sen XXXL giyiyodun dimi :) :roflol: zemuszemus

suheyla bana ne alcan :roflol:

sen bana çıkarsan kaytarmayı mızıkçılık yaparak çekilişten çekilmeyi düşünüyorum :roflol: ya da bir istisna yapıp mike enişteye real turkish delight göndercem hediye olarak :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: şimdi adam bi seni gördüğü için seni hakikisi sanıyodur yazzzık adama beeeaa kaydirigubbakcemile3

oooo meleğim sende buldun bulanıyon hee :)))) sen bana çıkarsan söz sana çok işe yarıyan özelikle enişteye yarıcak bi hediye alcam :roflol: :roflol: sen XXXL giyiyodun dimi :) :roflol: zemuszemus

Dileeeekkkkkkkkkkk daha 2.çocuğu düşünmüyorum. Bebek yaptırtacaksın bşze kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…