Bir mr Boyu Hatrlayalm...

naber tatlım nerelerdesın? Nasılsın?

Kura nerde nasıl olacak? :)

1.SibSer/Sibel
2.Meltoo-Meltem
3.ARDA-ALYA / sehnaz
4.Saruboceq-Gülşah
5.shrylz/seher
6.ALYA-ARDA- Dilek
7.emelyucel- emel
8.Melek81 - Melek
9. boddim- Esma
10.existhunder-Füsun
11.renniem- ahu
12.lazanya-Aslı

Arkadaşlar kurayı sibel burda canlı çekecek...Tabi eğer tek sayı biterse kişi sayımız...
çift olursak bi daire oluşturcaz elele tutuşup en sondaki en baştakinn elini tutmuş olacak...açıkta kalan olmayacak...Bravo kızlarr katılım süper giido..
Biliodum biliodumm şok şeviyorus birbirimisiii

beni de yazın da.. kargo mu yapılacak alınan şeyler. şehnaz gel bakıyım yurtiçinekaydirigubbakcemile3

1.SibSer/Sibel
2.Meltoo-Meltem
3.ARDA-ALYA / sehnaz
4.Saruboceq-Gülşah
5.shrylz/seher
6.ALYA-ARDA- Dilek
7.emelyucel- emel
8.Melek81 - Melek
9. boddim- Esma
10.existhunder-Füsun
11.renniem- ahu
12.lazanya-Aslı
13. zakkum6644-ayşin

1.SibSer/Sibel
2.Meltoo-Meltem
3.ARDA-ALYA / sehnaz
4.Saruboceq-Gülşah
5.shrylz/seher
6.ALYA-ARDA- Dilek
7.emelyucel- emel
8.Melek81 - Melek
9. boddim- Esma
10.existhunder-Füsun
11.renniem- ahu
12.lazanya-Aslı
13. zakkum6644-ayşin
14.sheylaa-süheyla :)

1.SibSer/Sibel
2.Meltoo-Meltem
3.ARDA-ALYA / sehnaz
4.Saruboceq-Gülşah
5.shrylz/seher
6.ALYA-ARDA- Dilek
7.emelyucel- emel
8.Melek81 - Melek
9. boddim- Esma
10.existhunder-Füsun
11.renniem- ahu
12.lazanya-Aslı
13. zakkum6644-ayşin
14.sheylaa-süheyla :)
15.s_eker--Zeynep
çok güzel:)

1. SibSer/Sibel
2. Meltoo-Meltem
3. ARDA-ALYA / sehnaz
4. Saruboceq-Gülşah
5. shrylz/seher
6. ALYA-ARDA- Dilek
7. emelyucel- emel
8. Melek81 - Melek
9. boddim- Esma
10. existhunder-Füsun
11. renniem- ahu
12. lazanya-Aslı
13. zakkum6644-ayşin
14. sheylaa-süheyla :)
15. s_eker--Zeynep

katilim cook güzelll... cok sevindim...
Evet meltemin söyledigii gibi olucak cekilis eger tek sayi olursak ozmn ben kagita yazacagim bütün isimleri ve cekip ilk cektigimle ardindan cektigim cift olucekk...
amma cift sayi oluverirsek ozmn ilk bastakiyle sonuncu cift olucak ve öyle devam edicek...

Baska bir yöntem daha iyi diyen varsa lütfeenncukk söylesinn sositosositoşakkıdızemuszemus

bence ılk yontem daha ıyı.. Dırekt kura olsun.Cıft hale getırırız buluruz son anda bırını :)

Melek ilk yöntem derken cifte sayi ilk ve son birlestirmeyimi diyorsun yoksa benim kagita yazip secmemmi?

şimdi zeynepciğim senin bana çıkma ihtimalini düşündüm iyi güzel ama ben seni tanımıyorum bebeğin kızmı erkekmi tam olarak kaç aylık hiç bir bilgim yok nasıl hediyeleşeceğiz seninle bilgilendirirmisin bizi

Melek ilk yöntem derken cifte sayi ilk ve son birlestirmeyimi diyorsun yoksa benim kagita yazip secmemmi?

ılk son bırlesmesın.
dırekt kagıda yazıp ısımlerı kura cekmek ard arda..ılk cıkanla sonrakı cıkanı eslestırmek yanı..

hay Allah razı olsun emel bacı.kızlar bence çekiliş yapılsın baştaki sondaki olayının bi heyecanı yok olaya ekşın katalım delikafadulden

iide tek sayı olmaz o zaman...illa .çift sayı olmalıyız...ya da tek kalırsak kura çekilip 1 kişi 2.kez gönderr gönüllü:))

tek sayı olursa ben gönüllü vazcayarım siz merak etmeyin ama kura çekelim bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…