heee efet füsunm haklısın gelenlerin fotolarıyla teşhirini de gerçekleştirelim may çok heyecanlı biz cumaya kadar göndercez çekiliş arkadaşımlan ehueheuheueheueheu
bana derya çıkmışDD birebir hiç konuşmadım deryacım senle:)tanışalım.
güzelim nelerden hoşlaşırsın. hangi takımlısın, burcun ne? hangi çiçekleri seversin? havalar ne kadar sıcak değil mi? hobilerin, fobilerin? kaydirigubbakcemile5
bir de özelime adresin:)
Melekimm gülüm kusura bakma ... Esim yapti kurayi biliorsun kagidi görmemis seninkini demek ki ...
Cok özür dilerim!
Isterseniz tekrar cekerim zaten senle birlikte bir kisi daha olmali yoksa olmayorr S_eker arkadasimizla konustuk daha birbirimizi iyi tanimadigimiz icin birdaha cekilis yaparsak onun ona katilacagini kararlastirdik...
Ne yapalim simdi katilacak baska kimse var mi melek le bir olacak ?
birdaha yaparsanız bende katılmak isterim kızlar...bir hafta yoktum katılamadım ...yarında gidiyorum hafta sonuna kadar yokum..ancak hafta sonu haberim olur ....ama yeni bi çekilişte bulunmak isterim...
aysin mutlaka tmm birdahaki cekiliste özel msj felanda atarim...
Bu arada birdahaki sefere daha dikkatli olurum esime cekilisi yaptirmiycam kendim yapcammmmmm
adres madres hepisini yolladım....bilseydim ingiltereden netten bişey almıştım sana yollattırırdım kaydirigubbakcemile3..ayyy ne kötüyümkötükedihüso...
sende yollabana izmir adresini ben çarşı pazar gezemyorum neten alıyorum herşeyi ona göre erken sipariş vermem lazım bazen 1 hafta sürüyor sen sanırım 10gün ordasın...ayy hemen öğren adresini... nilişime ne seçsem şaşırdım öğrendiğimden neri pc başındayım.... bide wc :roflol:.... malum durumu hala aynı...