Ek olarak bana biraz hayalci geldiniz. Harısı bile değil 90 bin. Ödeseniz hala 100 borç olur diyorsunuzki bizi rahatlatır birikim bile yaparız. Bilirim nasıl olacak yani. O kadar kazanç olsa zaten borcunuzu ödeyebilirdiniz.
Ok evet hayalciyim artık valla yorum yapamıyorum size. Yazılanları okumadan aradan Bi mesaj seçip başını okumaya zahmet etmeden sonunda ne yazmış insanlar demeden Hayalci geldiniz evet en büyük Hayalci benim
Babanız için önemli bence yaptığı yatirim mutlu oluyor kendince hem ilerde daha çok işinize yarayabilir bilemedim arada kaldım kerkenes e de katıldım bı yol bulunur diyen üyelere de katıldım kararsız kaldım bende
7 sayfa yazılmış konu bir yere bağlandı mı bilmem ama hızlıca söyleyeyim. Bir süredir bebeğime BES yatırıyoruz. Hem keyif hem onun birikimi bazen oluyor dur şunu almayayım hesabına atayım diyorum. Tabiri caizse kendimden kıstığım zamanlar oluyor. Çok empati yaptım şu an çok üzülürdüm. Tabii borç içinde yaşamasını da istemezdim ama hevesler uçup giderdi..
7 sayfa yazılmış konu bir yere bağlandı mı bilmem ama hızlıca söyleyeyim. Bir süredir bebeğime BES yatırıyoruz. Hem keyif hem onun birikimi bazen oluyor dur şunu almayayım hesabına atayım diyorum. Tabiri caizse kendimden kıstığım zamanlar oluyor. Çok empati yaptım şu an çok üzülürdüm. Tabii borç içinde yaşamasını da istemezdim ama hevesler uçup giderdi..
Ama yani neredeyse 10 sene olmuş ödeyeli ve biriken rakam 90 bin. Hiç kazanmamış tam tersi kayıp olmuş. Bu sene ödemesi aylık 1.100 TL. Yani sırf bir senelik prim toplamı 13.200 TL. İyi niyetle başlamış ama para erimiş gitmiş.