Bir melek daha kaydi gitti bu dünyadan...

öncelikle allah kolaylık versin arkadaşım.
Bunu burda bukadar detaylı anlatmak dünyanın sonu gibi acıyı büyütmek nekadar doğru bilemedim. İnsanlar ne imtihandan geçiyo neler yaşıyo herşey bizim için. Bukadar acite etmek doğru değil bana göre acınıza saygımız var inşallah tekrar bebeğiniz olur. Sakın yanlış anlamayın buda benim düşüncem

offf çok üzüldüm çokkkk yaşadıklarım geldi gözümün önüne bende anensefali teşhisiyle kaybettim bebeğimiii. Cennette kavuşacağız yavrularımıza inşallahh

Size gelince hanımefendi Allah size ve kimselere böyle bi acı yaşatmasın bizde biliyoruz daha ne acı imtihanlar var . Ama buda bize göre acı bi imtihan . İşte etrafımızda sizin gibi bizleri anlayaman dertleşemediğimiz dertleşmeye başlayınca "olsun daha ne acılar var , bak en azından hamile kalabiliyorsun" dedikleri için buraya yazma ihtiyacı hissediyoruz.. Bu kadar acite etmekte ne demek ya .........

Yanlis anlamayin demissinde iyi anlanacak neresi var.Bir kadin olarak anneyseniz anne olarak dusunun arkadasimizin cektigi aciyi.siz hic evladinizi kaybettinizmi bilmiyorum ama bu yorumu yapan acili bir anne olamaz diye dusunuyorum.

Acite etmek ne demek biliyor musunuz? Benim kendimi acindirmak gibi bir derdim yok hanimefendi! Ben sadece en karanlik gunlerimde burda yasadiklarimi paylasip, iyi yurekli insanlarla dertlesip, biraz olsun hafifletmeye calistim. Burada bir cok arkadas da sagolsun ictenlikle birer omuz verdiler bana. Bu kadar insanin icinde bir siz boyle bir tepki verdiniz. Allah'im sizi boyle bir aciyla sinamasin da o caresizlik duygusunu hic bilmeyin dilerim.

Cok tesekkur ederim... Gercekten cok tesekkur ederim dualariniz icin. Insan asla dayanamam dedigi seylere basina gelince katlaniyor. Cok zor gunler gecirdim, geciriyorum ama insallah sonunda ışık da var arkadaşım.

Huzurla uyusun bebeğin arkadaşım. Yaşadıklarımız çok zor ama atlatacağız inşallah. İnsanlar doğurmadan bu kadar bağlanılır mı diyor ama yalayan biliyor ya, insan daha görmeden seviyor bebeğini

Canim benim inan aglayarak okudum yazdiklarini bende iki bebegimi kaybettim ilk bebegim 8 haftalikken kalbi atmadigi icin alindi ikinci bebegim 14. Haftada senin dedigin gibi cinsiyet ogrenmek icin gittiğimde anensefali teshisi (kafatasi olusmamasi) sebebi ile kaybettim hastane duvarlari basima yikildi yasadigim sehirde almadilar Erzurum a yolladilar bizi mahvoldum benimde oglum cok guzeldi meleğim benim ama kafatasi olusmamisti icimi en cok yakanda o canliyken ben ona kiydim icim cok yaniyo anneler günün kutlu olsun canim benim Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Benimde aynen öyle oldu canım senin ne kadar oldu düşünüyormusun tekrar bebek

Benimde aynen öyle oldu canım senin ne kadar oldu düşünüyormusun tekrar bebek
Canim anensefali olan bebegim 17 aralikta dogum yaptim haziranda genetik arastirma merkezine kan gonderecegiz folik asit içiyorum 43 gündür ama bilmiyorum cikan sonuca göre cok çocuk istiyorum ama bilmiyorum cok korkuyorum senin bebegindede mi anensefali var di

Evet canım benim 10 ay oldu bende yeni başladım çalışmalara korka korka tabii Allahım bi daha yaşatmasın hep içimde acısı

Evet canım benim 10 ay oldu bende yeni başladım çalışmalara korka korka tabii Allahım bi daha yaşatmasın hep içimde acısı
Bebegin cinsiyeti neydi canim genetik arastirma yaptirdin mi ilk hamileligin miydi bide folbiol yada baska bi ilac kullandin mi bide cok oldum amabebeğinnin cinayet neydi bende cok korkuyorum dogumdan sonra kurtaj oldun mu sen

Bebegin cinsiyeti neydi canim genetik arastirma yaptirdin mi ilk hamileligin miydi bide folbiol yada baska bi ilac kullandin mi bide cok oldum amabebeğinnin cinayet neydi bende cok korkuyorum dogumdan sonra kurtaj oldun mu sen
Cok pardon yanlis yazdim canim cinsiyet sormayçalışıyorumdum

Benimde 24 haftalık gebeliğim 5 Martta kromozom bozukluğu yüzünden sonlandırıldı. Gerçekten tarif edilemeyecek bir acı genetikmi diye 10 gün önce kan verdik eşimle birlikte ama sonuç çıkmadan korunmayı da bıraktık. Hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu yaşatsın inşallah. Dua edip sığınmaktan başka çaremiz yok.
İnşallah ilk başta genetiğimiz temiz çıkar sonrada hayırlısıyla hamile kaldığımı paylaşırım tek duam bu.

Cok tesekkur ederim... Gercekten cok tesekkur ederim dualariniz icin. Insan asla dayanamam dedigi seylere basina gelince katlaniyor. Cok zor gunler gecirdim, geciriyorum ama insallah sonunda ışık da var arkadaşım.

Böyle ümitli olman bile ne kadar güçlü bir insan olduğunu gösteriyor... Rabbim çektiğin acıların mükafatını minik güzel sağlıklı bir bebekle versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…