• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

Güzellerim Canlarım biliyorum çok merak ediyorsunuz;ama inanın çoook yoğunum.Düğüne 5gün kaldı.Uzaktan gelen akrabalar ve damat tarafıda bizde kalıyo.Tabi akşamları damadı postalıyoruz:)
Devamlı çarşıya falan gidiyoruz.
Çok yoğunuz.En kısa zamanda görüşmek dileği ile.
Resimlerimi koyacam sizin için fırsat bulunca.
Bayramınıız kutluyorum.
SEVGİYLE KALIN.

canım albüme de yazdım gerçekten çok tatlı olmuşsun :) güle güle kullan güzel burnuşunu inşallah... darısı da bana olsun inşallaaaahhhhhhhh.......... :10:

Güzellerim yorumlarınız için çoooooooook teşekkür ederim.Sizler istediniz,bende yeni resimleri ekledim.Sizin içindi;)
Darısı ,en güzeli isteyen tüm güzel kulü üyelerinin başına:)

Kızlar merhaba ben de Bilge Beye ameliyat olmak istiyorum hatta teline bile ulaştım ama ben özelden ve paralı ameliyat olacağım için ne kadara ameliyat yaptığı konusunda pek bir bilgim yok. Benim de burnumda nefes alma problemi var ama sağlık güvencem yok o yüzden bir çoğunuz gibi ücretsiz olmayacağım ameliyatımı herşeyi göze aldım Bilge beyin yaptığı burunlar şahane bence en güzel örneğide tabiki ada86 bence çok güzel bir burun olmu. Neyse kızlaR net bir şekilde Bilge beyin ne kadar ameliyat yaptığını bilen birileri varsa ve söyleyebilirlerse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürlerrrrr.....:=)

canım teline ulaştıysan bizzat arayıp kendisinden öğrensene. gayet mütevazı ve ilgili bir insan zaten. hatta eğer ulaştığın numara cep teli ise bana da özelden msj atabilir misin? :)

Son düzenleme:
Ada'cım öncelikle mutluluklar diliyorum, gelinlik sana pek yakışmış, Allah sahibine bağışlasın seni.
Burnun da yakışmış ama... Öncesinin resmi yok sanırım ya da ben göremedim bilemiyorum ama doktor düzgün bir iş çıkarmış. Yüzüne yakışmış yani burnun. Darısı benim ve tüm olacakların başına. Öptüm canımcım.

Güzellerim sağolun tüm yorumlarınız için.İnanın ne yazdığınızı merak ettiğimden heyecanla açıyorum pc yi:)
Önceki resimlerimi sormuşsunuz,ben bi ara ncesi ve sonrası diye koymıştum albüme;daha sonra hepsini kaldırdım.Hatta tekrar albüme resim yüklemeyi düşünmüyordum,tanıdıklarım tarafından deşifre olurum endişesiyle:)Fakat yoğun talep olunca ve arkadaşlara yardımcı olma düşüncesiyle tekrar yükleme yaptım.Canlarım eski resmim hiç yok.Biliyorsunuz ben yeni evliyim ve başka bi şehirde,İstanbuldayım:( O nedenle eski resimlerim hepsi annemlerde kaldı.Bu pc yeni olduğu için son hallerim var.
Bilge Bey'e özelden amelşyat olayı planlayan arkadaşlara yardımcı olmayı isterdim ama emin olduğum bi fiyat yok.1uyumumuma göre 700-800denmişti,bi duyumumuma göre 2000.Bence arayıp bire bir konuşun.O bizden daha çok yardımcı olacaktır size.SEVGİLER

adacım özelden msj yazamadım msj hafızan doluymuş. senden birşey rica edecektim canım. acaba sende bilge beyin cep numarası var mı? acilen bir konu hakkında konuşmam gerekiyor. hastaneyi aradığımda her zaman ulaşmak öyle kolay olmuyor. teşekkürler. hoşçakal...

Kızlar aramak ve sormak bende istiyorum ama çekiniyorum açıkçası sırf bunu öğrenmek için Bilge beyi rahatsız etmek istemiyorum açıkçası birde adam bu tür konularla belki ilgilenmek istemez. Durun bakalım belki buradan bir arkadaş yardımcı olur bizeeeeee.....:=) Bilen varsa Bilge beyin ameliyat ücretleri hakkında bilgi verirse çok sevinirim tekrardan...?

Kızlar aramak ve sormak bende istiyorum ama çekiniyorum açıkçası sırf bunu öğrenmek için Bilge beyi rahatsız etmek istemiyorum açıkçası birde adam bu tür konularla belki ilgilenmek istemez. Durun bakalım belki buradan bir arkadaş yardımcı olur bizeeeeee.....:=) Bilen varsa Bilge beyin ameliyat ücretleri hakkında bilgi verirse çok sevinirim tekrardan...?

canım bir aksilik çıkmazsa ben bu cuma malatyaya gideceğim Bilge beyle randevum var. benim muayene bitince istersen senin bu sorunu da iletirim canım. sen nerden geleceksin ve ameliyatı ne zaman olmayı düşünüyorsun? inşallah biz de ada gibi güzel ve sağlıklı burnuşlarımıza kavuşuruz :16:

Canım benim için bunu sorarsan çok sevinirim ben Antalyadan gelmeyiş planlıyorum ve maddi durumumu ona göre ayarlamak zorundayım artık burnumdan hiç nefes alamıyorum ve bu ameliyatı hem estetik hem de zorunlu olarak yaptırmam lazım ama sağlık güvencem yok ve fiyat konusu benim için çok önemli ne zaman ameliyat olacağımı bilemiyorum ama benim için dışardan ameliyat için özellikle ameliyat ücretleri konusunda bilgi alırsan Bilge beyden çok sevinirim canım çok saollllll....:=)

Canım benim için bunu sorarsan çok sevinirim ben Antalyadan gelmeyiş planlıyorum ve maddi durumumu ona göre ayarlamak zorundayım artık burnumdan hiç nefes alamıyorum ve bu ameliyatı hem estetik hem de zorunlu olarak yaptırmam lazım ama sağlık güvencem yok ve fiyat konusu benim için çok önemli ne zaman ameliyat olacağımı bilemiyorum ama benim için dışardan ameliyat için özellikle ameliyat ücretleri konusunda bilgi alırsan Bilge beyden çok sevinirim canım çok saollllll....:=)

rica ederim canım ne demek tabi ki yardımcı olabileceğim bir şeyse elimden geleni yaparım. cuma gününü iple çekiyorum ben de çok heyecanlıyım :52:

kızlar bende bilge beyle görüştüm.en başta şunu söyleyebilirimki kendisine çok güvenen bir doktor.iyi bir dinleyici tabi siz derdinizi anlatırsanız.ben görüşmemizde şöyle burun istiyorum böyle olsun demedim sadece muayene etti.ben sıkıntılarımı anlattım.gün almak istedim.veeee ayın 26sında olucam ameliyat inş.ocağın 20sinde tahliller için tekrar gidicem o zaman da konuşacağız.korkudan ziyade heyecan var.inş bir aksilik olmaz ve gzel geçer.dualarınızı bekliyorum kızlar

Back
X