• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

ada nasıl oldun acaaba. umarım biraz toparlanamışsındır güzel haberlerini bekliyoruz.

Normal canim, ben 3.gunumde nete girebildim hatta diyodum girerim hemen diye ama oyle olmuyomus birak internete girmeyi, gozunu acamiyosun ki :1ninca: ben oyleydim sahsen.. Hastaneyi arasak baglarlar mi acaba ??

hadi ya :S

hastane bu saatte aranmaz da normalde de arasak soyadını bilmemiz lazım diye düşünüyorum bilmem ki ?; kaydirigubbakcemile4

ben de çok merak ediyorum güzel haberlerle döner inşallah bi an önce..adacımm hepimiz seni bekliyoruzz a.s

ya cnm ben senin neden cep no nu almadım ya unuttum normalde alıp arardım ama sende unjuttum yaaaaa:)hemen gell haber ver bizxe:)soyadını bilsemm hastahaneden odana baglanacaktımda onuda bilmiom:)

Ya canım yazdıklarını görünce acayip duygulandım.ben senin tel nonu almadım ama benimki sen de vardı.arasın diye bekledim ama aramadın.adını bile bilmiyorum.bilsem sen aramadan direk hastaneye gelirdim.umarım herşey yolunda gitmiştir.dualarımız seninle.kendine çok iyi bak.muhteşem fotolarını bekliyoruz....

yazdıklarını görünce cok heycanlandım yahu sanki kendim yaşıyormuşum gibi.. kardeşiyle bu konuyu paylaşabilmeleri de çok güzel.. genelde erkek kardesler bu konuda zor olurlar.. canım insallah her şey cok güzel olur.. ailenden de bi tepki almazsın.. mutlu mesut bi şekilde resimlerini paylaşırsın..

adacığım acayip merak ediyorum seni.hala hastanede misin bilmiyorum.yoksa döndün mü?Emin olsam geleceğim yanına adını kim olduğunu bilmeden.12.kata çıksam bulur muyum acaba seni.ama kim diye bakacağım sana!!Keşke kardeşine beni artsaydın gelirdim.Neyse artık kısmet değilmiş.Umarım herşey yolunda geçmiştir..öpüyorummm seni..

adaaaaaaaaaaaaaaa kıs gördüm seni hoşgeldinnnnnnnnnn nslsın hemen anlat çabukk iftara gitcemmmmm anlat öle çıkayım evden:)

hemen anlat kuzum çok merak ettşm yaa nsl geçtii çok agrın oldumu nerdesin şimdii çok şiştinmi morardınmı..cabukk anlatt evden çıkcam:):):):):)::)):)::):):):)

İnanın eve yeni girdim ağlayarak,çok özlemişim memleketimi,ailemi.Sabah 8buçukta 10otobüsüne yetişmem için sağolsun Bilge Bey erkenden gelip alıçlarımı değiştirdi,dilişlerimi aldı.10a 5kala otobüse yetiştim.Cumartesi günü kardeşim Ankaraya gitmişti,ben özel muhteşem odamda yalnız kalıyordum,aslınd açok şükür yalnız değildim.Burnum sayesinde nasıl sizleri tanıdıysam,sizler kadar çok iyi insanlarla tanıştım,arkadaş oldum.Onlar beni hiç yalnız bırakmadılar.Herşeyi çok ayrıntılı günü gününe anlatacam güzellerim.

Çarşamba günü size çarşıdaki netten yazı yazıp çıktıktan sonra resimlerimi alıp biraz gezip hastaneye gittik.Kardeşimle özel odamızda oturduk biraz,sonra ben gece yolculuktan dolayı hiç uyumamıştım,erkenden uyudum,ameliyat heyecanı yok denecek kadar azdı,daha çok mutluluk vardı.
Sabah 6gibi uyandım.Hazırlandım ki personel ameliyat önlüğünü giymem için odama geldi,hemen giydim.Tabi öyle yine heyecan ve stres yok,daha çok ameliyat esnasını,o ameliyathaneyi,narkozu merak ediyordum ve bi an önce ameliyathaneye gitmek isiyordum.Gözümede göz kalemimi sürüp gezmeye gider gibi ameliyathaneye gittim:)

Back
X