bir kürtajın ardından annenin hisleri...

pasagulsah

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2007
38
0
44
11/10/2008 sabah erkenden uyanıyorum. Bugün bebeklerimi görmeye gidiyoruz. Pek neşeli kalkmadım nedense. Doktora gidiyoruz. Doktor içeri alıyor bizi. İlk karşılaşmada sevdim doktoru. Başımdan geçenleri anlatıyorum. Ve en son size geldim bundan sonrada sizle devam etmek istiyorum diyorum. Doktor yine bir sürü soru sorduktan sonra sana bazı vitaminler vericem diyor. Ve hadi bebekleri görelim diyor. İçeri giriyoruz hemen hemşire geliyor yanıma. Ve göbeğimi açıp yatıyorum. Ultrasonun önüne geçiyor doktor yanına eşimi oturtuyor. Gel buraya otur burası baba koltuğu diyor. Veee ultrasonda sizi görüyorum. Biriniz sırt üstü yatmış biriniz ellerini alta almış yan yatmış. Ne kadar büyümüşsünüz! Artık bebek şeklini almışsınız gözüm parlıyor! Keseleri ayrı diyor doktor. Derin bir ohh çekiyorum. Eşim ayrı yumurta ikizi yani diyor. Hayır diyor doktor o daha belli olmaz. Sonra sesi kesiliyor doktorun. Maalesef kötü haber diyor!!! Ne oldu diye doktora bakıyorum. Ordan eşim biri öldü mü yoksa diyor? Maalesef ikisininde kalp atışını alamıyorum diyor doktor!!! Hemen size dönüyorum bakıyorum. Olamaz başımdan aşağıya kaynar sular dökülüyor. Ve ekliyor doktor dokuzuncu haftada kalp atışları durmuş!!! Eşim sakın üzülme diye bağırıyor...
Nasıl üzülmem ki…
Hiç de doktora giderken aklımda kötü şeyler yoktu.
İşte korktuğum başıma geldi, artık hamile değilim…
Herkes benim için üzülmeye başlıyor bu sefer bense sizin için ağlıyorum… Size neden beni bıraktınız diye soruyorum. Sesiniz çıkmıyor. Hani anlaşmıştık birimiz hepimiz hepimiz birimizdik!!! Hani beni bırakmak yoktu ??? Sesiniz yine çıkmıyor…
Eveet bugün 16 ekim 2008 dedenizin yanındasınız ona güzel bir doğum günü hediyesi olmuştur. Bugün, bana da sizi unutmamam için acı bir tecrübe yaşatıyor. Göğüslerimden sizin için allahın emrettiği rızkınız akıyor… boşa … peçeteye…
O damlalar peçeteye damlarken o küçücük ağzınız gözümün önüne geliyor. Uzaktan emmeye çalışıyorsunuz ama sütler peçeteye akıyor…

canım benim:teselli:
bende bu duyguyu ilk bebeğimde yaşadım 14 haftalıkken kaybettim bebeğimi.cinsiyetini çğrenmeye gittiğimde doktorum bakar bakmaz kalbinin durduğunu söyledi.
çok acı bir şey.
çok ağladım çok isyan ettim hayat ondan sonra devam etmez dedim ama etti.
o bebeğim tedaviyle olmuştu.tam 4 ay sonra sürpriz bir şekilde yine hamile kaldığımı öğrendim
Cennette bizi karşılıcak şefaatcilerimiz onlar.
Ne kadar şanslısınki iki tane var annesi.
lütfen yıpratma kendini.Allahım en sağlıklı bebekleri tekrar nasip etsin sana..
başın sağolsun.

Canlarim benim yaaaaa yazilarinizi okuyunca yaşadiklarim aklima geldi inan hiç aklimdan çikmiyooo benzer olay böcüğümde yaşamiş rabbim yardimcimiz olsun şuan hamileyim rabbim sağlikli hayirli bişekilde kucağimia almayi nasip etsin inşallah tatmayanlara tattirsin inşallah

canım yavrum,yazını ağlayarak okudum.ama hayatın sonu değil daha gençsiniz gene olur çocukların işde annelik böyle bişey ALLAH size ömür versin bana sizin acınızı göstermesin.

arkadasım yazını okurken gozyaslarımı tutamadım senı cok ıyı anlıyorum cunku aynısını bende yasadım neredeyse 1 yıl olacak ama daha bugun olmus gıbı uzuluyorum
allah hıc bırımıze bırdaha yasatmasın

uffff..... allah sabırlar versin size... akşam akşam ağlattınız beni..

Ağlattın beni. Acın için söyleyecek tek bir söz yok... Hayat bazen insanı gerçekten hırpalıyor...Allah yardımcın olsun arkadaşım. Tekrar istediğinde, hazır hissettiğinde meleğini kucağına almayı nasip etsin...

Geçmiş olsun canım aynı olay benim de başımdan geçti. Allah sabır versin. Bak benim şimdi 4,5 aylık bir bebeğim var Allah sana da en kısa zaman da nasip etsin. Onlar bizleri cennetin kapısın da bekleyecekler merak etme...

canim ne söylenebilirki böyle bir durumda...hayatimizin kocaman bir sinav oldugunu sakin unutma demek isterim,verende O´dur alanda...Allahin izniyle daha nice sekermi seker bebislerin olacaktir...
lütfen kendine stres yapma bitanem,herseyde bir hayir var...

Allah yeniden nasip etsin inşallah bebek sahibi olmanı.
çok üzücü birşey umutla heyecanla beklerken..
ama herşeyin hayırlısı

canım benım cok uzuldum meleklerıne bende suan hamıleyım oyle korkuyorumkı ona bısey olucak dıye ılk gıttıgımde doktor kalbı yenı atmaya baslamıs demıstı oyle sevındımkı cok mutluyum hala ıcımde bı canı tasıyor olmanın heyecanı ve duygusallıgını yasıyorum yazını okurken yemın ederım burnumun dıregı sızladı senağlama zten nedendır bılmem herseye aglar oldumm senağlama ben yalvarıyorum allah kımsenın yavrusnu ayırmasın alahım cok zor bı acı bu sen yardımcımız ol neolurrrrrrr:Saruboceq:uzlme allhım yardımcın olsun ınsallah canımm

canım yandı yazını okuyunca sanki benmi anlattın eşimle her dr.gittiğimizde ne kadar mutluyduk ultrasando baktılar bi kızım bi oğlum olcaktı ikizlerim annem... ve onların erken gidişi 5.5 aylık önce oğlumu 11 gün sonra kızımı kaybettim onlar canlı doğdular ama nefes alamadılar güçsüzdü yavrularım gözlerini açamadan kapattılar ve melek oldular..... bir dr. ihmali öreneği... drlarda ne biliri ciğerin acısını .... offf kalemler tükketiler bitmeyen hasretle... herşeye sizi yazdım herşeyi sizi yazdım..... :a015:

o kadar kötü oldum ki anlatamam,ağlattınız beni de.....
sizin bu acınızın bir tesellisi var mı bilemiyorum...ama
Allahın takdiri diyebiliyorum...
Rabbim inşallah gönlünüzdekini verir size de...
hayırlı,sağlıklı evlatlarınız olur...
sevgiyle kalın...

canım çok üzüldüm bende ikizlerimi kaybettim geçen sene ama bak şimdi yine hamileyim Allah acını hafifletecek yeni bir bebek bebekler nasip etsin sana da ama şunu unutma zor günler geçecek

benim basimdan böyle bir olay gecmedi ama genede okurken tüylerim diken diken oldu gözyaslarimi tutamadim. allah hepimizin cocuklarini bizlere bagislasin.

yazını okurken bende ağladım canım allah sabır versin
inşallah tekrar hamile kalıp çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…