- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
- Konu Sahibi Probisinkokusu
-
Yok adamın yapması lazım, aksi halde konu sahibi değersiz hissediyor.Bu kadar şeyi de soylemeye ugrasacagina kendi yapiversin adam yapmis gibi
Yok hayır sizin açınızdan bakınca bu şekilde yaklaşmak da doğru değil çünkü bir yer söyleyip giderseniz de mutsuz olacaksınız. Ben sizin yerinizde olsam “sen seç kocacım bana sürpriz olsun” derdim mesela. Beklentilerinizi açık açık ifade etmeyi öğrenmeniz lazım. Ve ifade ettiğiniz zaman bile %100 karşılanamayabileceğini kabullenmelisiniz.Her söylediğinize katılmakla beraber ilk paragrafınıza özellikle katılıyorum. Konuşup yemeğe gidebilecekken konu doğum günü dışında her yere sıçradı. Bu kadar büyüyeceğini bilsem söylerdim bir yer giderdik. Ama bilemedim.
İşte o an inanın bu aklına gelmiyor ki insanın yani çok mantıklı olabilirmiş. Ki ben benim yerime seçmiş olmanı isterdim deyince bir tipler bir alınganlık e sordun söyledim dedim. Söylemsem de tartışacaktık sende bir hal var diye, söyleyince de tartıştık.Yok hayır sizin açınızdan bakınca bu şekilde yaklaşmak da doğru değil çünkü bir yer söyleyip giderseniz de mutsuz olacaksınız. Ben sizin yerinizde olsam “sen seç kocacım bana sürpriz olsun” derdim mesela. Beklentilerinizi açık açık ifade etmeyi öğrenmeniz lazım. Ve ifade ettiğiniz zaman bile %100 karşılanamayabileceğini kabullenmelisiniz.
Aklınızdan geçenleri kelimelere dökmeden önce derin bir nefes alın ve kendinize 10 saniye verin. Çok basit çok dalga geçilen bir yöntemdir ama işe yarar çoğu zaman. O on saniyede kendinizi nasıl daha doğru ifade edeceğinizi düşünün. Yeni evlisiniz daha, birbirinizi yeterince tanımıyor neye nasıl tepki vereceğinizi kestiremiyor olabilirsiniz. Ama bu kadar basit sebeplerden bu kadar uzun süreli dargınlıklar evliliğinizi yıpratır.İşte o an inanın bu aklına gelmiyor ki insanın yani çok mantıklı olabilirmiş. Ki ben benim yerime seçmiş olmanı isterdim deyince bir tipler bir alınganlık e sordun söyledim dedim. Söylemsem de tartışacaktık sende bir hal var diye, söyleyince de tartıştık.
Yapıcı yorumlar ve yine sizin yorumunuza da teşekkür ederim. Yazmanın iyi yönü bu sanırım insan bir dışardan bakıyor yaşadıklarına.
Ne olurdu kadınlarda biraz düz olsaErkekler düzdür kadınlar gibi teferruatlı düşünmesini beklerseniz üzülürsünüz.Ha yok mudur düşünceli erkek derseniz ender de olsa vardır ☺Fazla abartmışsınız daha çok yeni evlisiniz uzatmayın alttan alın bana kalırsa
Çok haklısınız. Biliyorum pişman olacağımı ama hissediyorum. ben değersiz hissettirecek diye o da ben mutlu olmayacağım diye korkuyor ve sonunda da öyle oluyor gerçekten.Aklınızdan geçenleri kelimelere dökmeden önce derin bir nefes alın ve kendinize 10 saniye verin. Çok basit çok dalga geçilen bir yöntemdir ama işe yarar çoğu zaman. O on saniyede kendinizi nasıl daha doğru ifade edeceğinizi düşünün. Yeni evlisiniz daha, birbirinizi yeterince tanımıyor neye nasıl tepki vereceğinizi kestiremiyor olabilirsiniz. Ama bu kadar basit sebeplerden bu kadar uzun süreli dargınlıklar evliliğinizi yıpratır.
Bende zaman içinde düzleştimNe olurdu kadınlarda biraz düz olsa
Vala kendimi bazen anlamıyorum
Bunu bende yazmışım değil mi? Ama bir şekilde yaşandı oldu böyle şeyler olay sonucuna bakarsak sizler ne yaparsınız?. Söylenen sözlere rağmen alttan almalı mıyım?
Geçen doğum günümde anlamıştır diye düşünmüştüm. Ama arkadaşların dediği gibi erkeklerin böyle olduğunu da kabul etmem gerekiyor sanırım.
Ben pastamı kendim alıyorum.. vayy ki vayyEşin pastasını ve çiçegini almış yahu daha ne ?
Havai fişek mi attırsa daha mı özel hissederdiniz ?
Hele eşinizi geçtim eşinin ailesine triplenmen daha içler acısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?