- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.689
- 548
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Rahat ol canm inşallah yolunda gideck herşeyAçılma olmasını bekliyoruz hala kızlarsanırım bi yarım saate ilk dozu vuracaklar. Ayyyy altıma isicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat ol canm inşallah yolunda gideck herşeyAçılma olmasını bekliyoruz hala kızlarsanırım bi yarım saate ilk dozu vuracaklar. Ayyyy altıma isicem
Benim o anlarda aklıma telefon gelir mi hic bilmiyorumHerşey yolunda gidecek inşallah şu durumda bile elinin altında tel olması ne kadar iyi birşey bilemezsin ben 3 doğuma da telefonsuz girdim keşke yanımda olsaydı diyorum hala :))
Kızlar kendi sancılarım geldi çok şükür açılma 4u bulmuş henüz suni sanci vermediler ve muhtemelen kendi sancimla doğuma girerim çok şükürHerşey yolunda gidecek inşallah şu durumda bile elinin altında tel olması ne kadar iyi birşey bilemezsin ben 3 doğuma da telefonsuz girdim keşke yanımda olsaydı diyorum hala :))
Çok sevindim kuzmKızlar kendi sancılarım geldi çok şükür açılma 4u bulmuş henüz suni sanci vermediler ve muhtemelen kendi sancimla doğuma girerim çok şükürşuan adet sancısının 2 3 tık üstü şancı var ama kendi sancim çok şükür çok mutluyum
Hayırla saglikla al kucağına insaAllah..Kızlar kendi sancılarım geldi çok şükür açılma 4u bulmuş henüz suni sanci vermediler ve muhtemelen kendi sancimla doğuma girerim çok şükürşuan adet sancısının 2 3 tık üstü şancı var ama kendi sancim çok şükür çok mutluyum
Hadi bitanem bebiş geldi haberini verirsin bidakineKızlar kendi sancılarım geldi çok şükür açılma 4u bulmuş henüz suni sanci vermediler ve muhtemelen kendi sancimla doğuma girerim çok şükürşuan adet sancısının 2 3 tık üstü şancı var ama kendi sancim çok şükür çok mutluyum
Süper canım çok sevindim.Kızlar kendi sancılarım geldi çok şükür açılma 4u bulmuş henüz suni sanci vermediler ve muhtemelen kendi sancimla doğuma girerim çok şükürşuan adet sancısının 2 3 tık üstü şancı var ama kendi sancim çok şükür çok mutluyum
Geçicek, hepsi bitecek!Çokkkkk zoooorrrrr çoooookkkkkkkkk![]()
Ne yaptinizÇokkkkk zoooorrrrr çoooookkkkkkkkk![]()
Akşam 9dan sonra suni sanci vereceğiz dediler yine neden ama ya bu çektiğim şancı değil mi ağlıcamGeçicek, hepsi bitecek!
Sakinleştirici iste, bol yürü, eğil kalk.
Bir avazda hepsi geçecek, evladınla beraber sen de doğacaksın yeniden/
Akşam 9dan sonra suni sanci vereceğiz dediler yine neden ama bu çektiğim şancı değil miNe yaptiniz
Allah kolaylık versin
Epidual alma zamanım geçmediyse al mutlaka.Akşam 9dan sonra suni sanci vereceğiz dediler yine neden ama ya bu çektiğim şancı değil mi ağlıcam![]()
Iki dogumum da sezeryan olduAkşam 9dan sonra suni sanci vereceğiz dediler yine neden ama bu çektiğim şancı değil mi![]()
epidural almaktan vazgeçtim. Açılma olmadan suni alsaydım düşünüyordum ama şimdi hiç onun psikolojisini kaldıramamEpidual alma zamanım geçmediyse al mutlaka.
Sunni sancı beter bir şey, ona kalmadan doğurman lazım ya da epiduralle beraber al sunniyi.
Hiç korkma, zaten ilk doğumlar 10 12 saat zaman alıyor.epidural almaktan vazgeçtim. Açılma olmadan suni alsaydım düşünüyordum ama şimdi hiç onun psikolojisini kaldıramam![]()