BIR KORKU ALDI BENİ🤦🏼‍♀️

Herşey yolunda gidecek inşallah şu durumda bile elinin altında tel olması ne kadar iyi birşey bilemezsin ben 3 doğuma da telefonsuz girdim keşke yanımda olsaydı diyorum hala :))

Herşey yolunda gidecek inşallah şu durumda bile elinin altında tel olması ne kadar iyi birşey bilemezsin ben 3 doğuma da telefonsuz girdim keşke yanımda olsaydı diyorum hala :))
Benim o anlarda aklıma telefon gelir mi hic bilmiyorum 😂

Kızlar kendi sancılarım geldi çok şükür açılma 4u bulmuş henüz suni sanci vermediler ve muhtemelen kendi sancimla doğuma girerim çok şükür 🤗 şuan adet sancısının 2 3 tık üstü şancı var ama kendi sancim çok şükür çok mutluyum

Kızlar kendi sancılarım geldi çok şükür açılma 4u bulmuş henüz suni sanci vermediler ve muhtemelen kendi sancimla doğuma girerim çok şükür 🤗 şuan adet sancısının 2 3 tık üstü şancı var ama kendi sancim çok şükür çok mutluyum
Çok sevindim kuzm 😍😍 böyle az sancıyla açılman hızlanır inşaAllah 😍😍

Hayırla saglikla al kucağına insaAllah..
Doğdugunda da bizim için çek kokusunu içine.. oyyy misler gibi kokacak ya.. ❤️❤️❤️😍😍 dur ben oğlumu koklim😁

Sağlıcakla kolaylıkla yavruşunuzu kucağınıza alın inşallah :KK200:

Hadi bitanem bebiş geldi haberini verirsin bidakine 👶🏻🤱🏻😍

Süper canım çok sevindim.
Artacak sancıların ama korkma, dayanılmaz değil.
Nefes egzersizleri ile başa çıkarsın ☺

Akşam 9dan sonra suni sanci vereceğiz dediler yine neden ama bu çektiğim şancı değil mi :(
Iki dogumum da sezeryan oldu
Hiç fikrim yok planlı sezenyandi benimkiler

Ama zorlanirsaniz lütfen sezeryan olmamak için ısrar etmeyin
Dr daha iyi bilir tabi
Dua ediyorum dunden beri sizin için insaAllah kolay bi dogum geçirirsiniz

epidural almaktan vazgeçtim. Açılma olmadan suni alsaydım düşünüyordum ama şimdi hiç onun psikolojisini kaldıramam:KK43:
Hiç korkma, zaten ilk doğumlar 10 12 saat zaman alıyor.
Panik yok, bol yürü eğil kalk müzik eşliğinde dans et mümkün olduğunca hareket et.
İnan hepsi geçecek, hatırlamayacaksın ve kendini yeni tanıyacaksın.
Allah yardımcın olsun canım.

Back
X