- Konu Sahibi CiNNET NUR
Yuruyus yapin acilma olmasi icin. Epidurale gerek yok kendi sancinizla dogurursunuz. Cekilmeyecek bir sanci degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım vallahi dünden beri aklım sende, Rabbim kolaylıkla ilerletsin bundan sonrasını inşallah bir avazda doğurursun dualarımda olacaksın ❤
Ooo lavman ne ki0 uykuyla duruyorum avare avare dolanıyorum şuanda lavman iğrencliginden sonra başıma ne gelecek acaba merakla beklemedeyim ☻☻☻
saglicakla gelsin kuzucuk.uyumamam gerekiyor açılma olması için![]()
Hadi inşallah açılmaların çabucak artsınRahim inceltici taktılar şu anda açılmam 2 buçuk cmyi geçmediği için 24 saat bile sürebilirmiş. Dua edin bana nolur![]()
Rabbim bir avazda kurtarsin her kadına bu duyguyu yaşatsınRahim inceltici taktılar şu anda açılmam 2 buçuk cmyi geçmediği için 24 saat bile sürebilirmiş. Dua edin bana nolur![]()
Benimde en korktuğum bu suni sancı verilmesiEvet arkadaşlar başlıktan da görüldüğü gibi bir korku aldı beni.
Bugün doktorumun telefonuyla o korku,panik,heyecanı üzerimden atamıyorum.
Sancılarım ne yazık ki beklenen performansı sergileyemedi. Suni sanci almayayım diye bekleyişlerim de boşa gitti gibi.dualarım senle kuzum inşallah sağlıkla kucağına alcan kızını
haberlerini bekliyorum
Yarın sabah 7de yatışım yapılacak.
Dualarınıza,tesellilerinize ve pozitif doğum hikâyelerinize ihtiyacım var. Bu başlık altında gelişmeleri yazmaya devam ederim inşallah![]()
Suni sanci nedir bilmiyordum bile oğlumda.Benimde en korktuğum bu suni sancı verilmesi![]()
Valla ne bileyim cevremde böyle kac gün sini sancı verip sora sezaryana aldılar korkum o benim günlerce cekip sora böyle olmasiSuni sanci nedir bilmiyordum bile oğlumda.
Doğumdan sonra öğrendim, meğer korkulacak biseymis
Hiç öyle deli gibi bir sancı falan olmadı, suni sancı diye extra korkuya gerek yok, alan biri olarak söyleyim ☺
Aman bebisi görsün de unutsun biziNe yaptı acaba
Bebeği görmüşse bizi unutmuştur:)))
Sağlıkla doğsun canımAman bebisi görsün de unutsun bizikac gündür çekiyo
![]()
Aynen inşallah almıştır kucağına güzel haberlerini alirizSağlıkla doğsun canım
Anneciği kucağına alsın böyle bizim içinde şöyle doya doya bir koklasın
Ya bari bu durumda bi rahat dur be cinet cimmAçılma olmasını bekliyoruz hala kızlarsanırım bi yarım saate ilk dozu vuracaklar. Ayyyy altıma isicem