BIR KORKU ALDI BENİ🤦🏼‍♀️

Canım vallahi dünden beri aklım sende, Rabbim kolaylıkla ilerletsin bundan sonrasını inşallah bir avazda doğurursun dualarımda olacaksın ❤️

Rahim inceltici taktılar şu anda açılmam 2 buçuk cmyi geçmediği için 24 saat bile sürebilirmiş. Dua edin bana nolur🙏🏻🌷😍
Canım vallahi dünden beri aklım sende, Rabbim kolaylıkla ilerletsin bundan sonrasını inşallah bir avazda doğurursun dualarımda olacaksın ❤

Ne güzel bir doğum hikayen olacak.. 😞Benim 33. Haftamda gebelk zehrlanmesi yüzemden sezeryana alndm bebemin de benm de hayatmz tehlikeye giriyordu .. 😞😞 Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanzı nasip etsin.. 🤲

Evet arkadaşlar başlıktan da görüldüğü gibi bir korku aldı beni.
Bugün doktorumun telefonuyla o korku,panik,heyecanı üzerimden atamıyorum.
Sancılarım ne yazık ki beklenen performansı sergileyemedi. Suni sanci almayayım diye bekleyişlerim de boşa gitti gibi. :KK43: dualarım senle kuzum inşallah sağlıkla kucağına alcan kızını 🤱🏻👶🏻 haberlerini bekliyorum
Yarın sabah 7de yatışım yapılacak.
Dualarınıza,tesellilerinize ve pozitif doğum hikâyelerinize ihtiyacım var. Bu başlık altında gelişmeleri yazmaya devam ederim inşallah :skandal::rolleyes:
Benimde en korktuğum bu suni sancı verilmesi 🙄

Suni sanci nedir bilmiyordum bile oğlumda.
Doğumdan sonra öğrendim, meğer korkulacak biseymis 😁
Hiç öyle deli gibi bir sancı falan olmadı, suni sancı diye extra korkuya gerek yok, alan biri olarak söyleyim ☺
Valla ne bileyim cevremde böyle kac gün sini sancı verip sora sezaryana aldılar korkum o benim günlerce cekip sora böyle olmasi ;) rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah 🤗 sağlıkla gelsinler inşallah

Hayırla kucağına al canım inşallah😍
2çocuğum var çok şükür kolay doğum yaptım 3.yü beklemekteyim şuan🤰🏻
Korkulacak birşey yok vucuduna ılık suyla duş aldır odan müsaitse yarım saatte bi ve sana tavsiyem yatağında oturup kalma sancın son radde gelene kadar yürü ve nefes kontrolunu düzenli tut kolay bi doğum olur inşallah🤗🥰

Sağlıkla doğsun canım
Anneciği kucağına alsın böyle bizim içinde şöyle doya doya bir koklasın
Aynen inşallah almıştır kucağına güzel haberlerini aliriz 👶🏻🤗

Back
X