- 2 Ağustos 2017
- 90
- 92
- 3
- Konu Sahibi pembebalerin
-
Aaaaayyyyyyy deme oyle ne olur korkutma beni ..Çok alakasız ve saçma sapan bişey söyleyeceğim kadın senden hoşlanıyor olmasın.bu derece yapışması normal gelmedi.sanki duygusal birşey hissediyor gibi saat 1 de aramalar felan saçmalama da olavilirim
Yok canım sorun komsuda. Çocukları büyütmüş kendine iş arıyor.senin benim o kadar boş vaktimiz yok şu anda.bos vaktim olursa da kitap okuyayım,ders çalışayım,çizim yapayım hadi olmadı dizi izleyelim yanibana ne senin eltinden gorumcenden eşinin ailesine göre ne kadar elit oldugundanBende bu sekilde davranicam artik,sorun bendemi acaba diye dusunuyorduM ama sanirim hem fikiriz..
Dedim ya s acmalamis da olabilirim.ama saplantili Aşıklar gibi bu ne ya hu .Aaaaayyyyyyy deme oyle ne olur korkutma beni ..
tövbe tövbeee bela mısın diyeceksini olmayacakBazen bende dusunuyorum ne desemde kalbi kirilmayacak.kendiside demisti zaten bunlari.baska birine soylesen birDaha senin yuzune bakmaz Allahtan ben seni sevdim iyi niyetliyimde birakmiyorum seni demisti
Bazen bende diyordum onceden yeni evliyken falan buyuk sehirlerde birbirini hic tanimayan komsularin oldugu apt lar ne kadar hos kaliteli vs diye.Ama siirtte gorev yaparken lojmanda oturmustum.ilk kizima hamileydim gece saat 10.30 kis mevsimi millet coktan yatma hazirliginda esim maca gitmisti.sancim basladi tam o ara esim geldi hemen ciktik hastaneye gidecez arkadaslari daha evlerine cikmamis asagda sohbet ediyorlar.hastaneye gittik muayeneye gectim ebe dogum baslamis deDi muayeneden ciktim zaten 5 dk ancak surdu.ciktigimda kapida resmen bir ordu insan vaRdi.su anda bile gozlerim doluyor.butun komsular arkadaslar vs gelmsiti.ne beni ne esimi bir dk yalniz birakmadilar sabah hastaneDen ciktigimda camlarda bekliyorlardi .. cok kaliteli dostluklar komsuluklar yasadim ama simdiki komsum istisna galiba ..yukarda bir arkadasinda dedigi gibi tam bir abiye kuzu vakasiBen de bu tarz iliskileri sevmem, buyuk sehirde sitede oturmanin en buyuk avantaji kimse ile samimi olmayan boyle iliskilere girmeye gerek olmamasiymis, sizin konunuzu okuyunca fark ettim. Siz kibar kibar uyarmissiniz anlamamis, maalesef daha kirici bir sekilde uyarmaniz gerekecek. Ama evinizde huzurla dinlenebilmeniz icin sart artik bu, kirdim diye uzulmeyin o yuzden. Elinizden geleni yapmissiniz cunku.
kocası kısmıyomu bu kadına diğer komsularıyladamı böyle .Onu yaPabilecek potansiyeldeyim zaten dondugumde halledemezsem bizim sonumuzda oyle olacak sanirim..
Ay Naciye teyzeniz tamam tattli tonton da)Ayy okurken ben gerildim o ne öyle ya! Seneler önce bizim üst dairede bi bakıcı teyze vardı, çok tatlı çok minnoş bi kadın ben o zamanlar çocuk yastaydim tabi çok severdim, büyüdük ettik hala ne zaman görsem koşardim yanına, ama annem haz etmezdi. Neden soğuk davranıyorsun kadına deyince "Ay ben ondan çok çektim sen bilmezsin. Kapıdan kovardim bacadan girerdi. Bi insan sabah 7bucukta gelir mi, bu geliyordu iste" dedi. Biz okula gittiğimiz gibi kadın bize damlıyormus kaç kere söylemiş annem ben çocuklar gidince uyuyorum biraz geç gel diye ama cahil işte anlamiyomus.
Kadın sonra başka bi is bulunca taşındı gitti ordan. Seneler sonra bırakmış isi gücü bizim üst sokakta torununun yanına yerleşmiş, Ay bu sefer de bana dadandı. Bi kere geldi. Ay Naciye teyzemm dedim açtım kapımı ikramlar şunlar bunlar gerçekten acayip de tatlı bi kadın, pamuk gibi bi şey. Akşama kadar oturdu gitti, anam sabah bir daha gelmesin mi! sabahın köründe hem de alacaklı gibi çalıyor kapıyı, bi şey oldu herhalde dedim, açtım gayet geldi oturdu kahvaltı hazırladım yedi gitti. Ertesi gün bir daha..böyle komsulugun izdirabini.... Diyerek açmadım kapıyı. Sabah ayrı akşam ayrı her gün gelmeye devam etti. Müsaitsem actim değilsem duymazdan geldim kapıyı. İyi olmasına çok iyi bi insan ama herkesin işi gücü var bu kadar düşüncesizlige gelemiyorum ben de.
Bence siz de öyle yapın, delikten bakın kızı görünce açmayın bi yerden sonra pes eder herhalde, hayvan sevmiyordur belki eve bi kedi falan alınhatta kediden evi pire bastı falan deyin, eve girmek istememesini sağlayacak bi şey uydurun yani. en olmadı ev size ait değilse taşının
Sizde annenizin tonton teyzeden niye haz etmediğini tecrübe etmiş oldunuz'':) şimdi gelmiyor mu peki? İyi kurtulduysaniz bari.anneniz bitmiş sıra size gelmiş:)Ayy okurken ben gerildim o ne öyle ya! Seneler önce bizim üst dairede bi bakıcı teyze vardı, çok tatlı çok minnoş bi kadın ben o zamanlar çocuk yastaydim tabi çok severdim, büyüdük ettik hala ne zaman görsem koşardim yanına, ama annem haz etmezdi. Neden soğuk davranıyorsun kadına deyince "Ay ben ondan çok çektim sen bilmezsin. Kapıdan kovardim bacadan girerdi. Bi insan sabah 7bucukta gelir mi, bu geliyordu iste" dedi. Biz okula gittiğimiz gibi kadın bize damlıyormus kaç kere söylemiş annem ben çocuklar gidince uyuyorum biraz geç gel diye ama cahil işte anlamiyomus.
Kadın sonra başka bi is bulunca taşındı gitti ordan. Seneler sonra bırakmış isi gücü bizim üst sokakta torununun yanına yerleşmiş, Ay bu sefer de bana dadandı. Bi kere geldi. Ay Naciye teyzemm dedim açtım kapımı ikramlar şunlar bunlar gerçekten acayip de tatlı bi kadın, pamuk gibi bi şey. Akşama kadar oturdu gitti, anam sabah bir daha gelmesin mi! sabahın köründe hem de alacaklı gibi çalıyor kapıyı, bi şey oldu herhalde dedim, açtım gayet geldi oturdu kahvaltı hazırladım yedi gitti. Ertesi gün bir daha..böyle komsulugun izdirabini.... Diyerek açmadım kapıyı. Sabah ayrı akşam ayrı her gün gelmeye devam etti. Müsaitsem actim değilsem duymazdan geldim kapıyı. İyi olmasına çok iyi bi insan ama herkesin işi gücü var bu kadar düşüncesizlige gelemiyorum ben de.
Bence siz de öyle yapın, delikten bakın kızı görünce açmayın bi yerden sonra pes eder herhalde, hayvan sevmiyordur belki eve bi kedi falan alınhatta kediden evi pire bastı falan deyin, eve girmek istememesini sağlayacak bi şey uydurun yani. en olmadı ev size ait değilse taşının
Bazen bende diyordum onceden yeni evliyken falan buyuk sehirlerde birbirini hic tanimayan komsularin oldugu apt lar ne kadar hos kaliteli vs diye.Ama siirtte gorev yaparken lojmanda oturmustum.ilk kizima hamileydim gece saat 10.30 kis mevsimi millet coktan yatma hazirliginda esim maca gitmisti.sancim basladi tam o ara esim geldi hemen ciktik hastaneye gidecez arkadaslari daha evlerine cikmamis asagda sohbet ediyorlar.hastaneye gittik muayeneye gectim ebe dogum baslamis deDi muayeneden ciktim zaten 5 dk ancak surdu.ciktigimda kapida resmen bir ordu insan vaRdi.su anda bile gozlerim doluyor.butun komsular arkadaslar vs gelmsiti.ne beni ne esimi bir dk yalniz birakmadilar sabah hastaneDen ciktigimda camlarda bekliyorlardi .. cok kaliteli dostluklar komsuluklar yasadim ama simdiki komsum istisna galiba ..yukarda bir arkadasinda dedigi gibi tam bir abiye kuzu vakasi
Ya aslinda cok fazla uzattiGim icin daha fazla ayrinti yazmadim ama dediginiz gibide yaptim.mesela watsapptan yaziyor ne yaPiyorsun biliyorum kahve muhabbeti dOnecek yine,cocuklara banyo yaptiracam diyorum.ne kadar cok yikiyorsun sen cocuklari diyor sana kahveye gelecektim cok bunaldim diyor.canim kizlari banyo yaptirmam lazim yarin kizim okula gidecek firsatim olmaz diyorum baska zaman diyorum hala israr benim ne dedigim onemli degil ertesi gun yine ayni ama benim kafam onun muhabbetini kaldirmiyorki yine Bir bahane cocugu uyutuyorum vs diyorum 3. Gun artik bahanem yok mecbur cevap vermiYorum.
Ayy okurken ben gerildim o ne öyle ya! Seneler önce bizim üst dairede bi bakıcı teyze vardı, çok tatlı çok minnoş bi kadın ben o zamanlar çocuk yastaydim tabi çok severdim, büyüdük ettik hala ne zaman görsem koşardim yanına, ama annem haz etmezdi. Neden soğuk davranıyorsun kadına deyince "Ay ben ondan çok çektim sen bilmezsin. Kapıdan kovardim bacadan girerdi. Bi insan sabah 7bucukta gelir mi, bu geliyordu iste" dedi. Biz okula gittiğimiz gibi kadın bize damlıyormus kaç kere söylemiş annem ben çocuklar gidince uyuyorum biraz geç gel diye ama cahil işte anlamiyomus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?