bir komsu derdide benden

Allah allaaah , zorundayız sanki...
İyi hoş ama bunaltmasa iyi olurmuş... BilemeDim çözümünü . Pes eder diye düşünüyorum ama bir gitmezsin iki gtmezsin yine gelirse yuhh yani

Aslinda kapi acmiycam ama bizim ufakliklar ciglik cigliga benden once atliyorlar kapiya.kapiyi benden izinsiz acmazlar ama kapinin onunde kedi gibi kioir kipir bekliyorlar acalim anne kim gelmis diye.sesleri gidincede acmamazlik yapamiyorum maalesef

"Dedikodusu vs yoktur.geldiginde su isim var yapalim desem hic usenmez yardimci olur.evimde olmayan birsey istesem fazlasiyla doldurur gonderir.marketten birsey alacak olayim sen nereye gidiyorsun ben kizi gondereyim 2 cocukla ugrasma sen der.gercekten cok iyi niyetli ama dusuncesiz maalesef.geldiginde oyle hizmet cay pasta borek vs beklemez bir kahve icip gider yarim saatligine ama ben surekli komsum gelecek simdi gelir simdi arar stresiyle yasamakistemiyorum.evimde rahatca oturmak istiyorum.kalp kirmak kolay ben kalbini kirmadan halletmek istiyorum." Şu bölüme kadar gıcık olmuştum. Ama biraz saf ve iyi niyetli buldum kadını. Kadın belli ki hayırdan anlamıyor. Sen de sürekli hayır dediğin için biraz fazla rahatsız oluyor gibisin. Kadın ama hiç icerlemiyor bu duruma. Bence WhatsApp dan kadının bildirimlerini gece kapat. Gündüz ne yapıyorsun derse ders çalışıyorum bütün gün çalışacağım de ki kapıya kadar gelmesin. Kapıya gelirse ders çalışıyorum de geri gönder. Yani kendini böyle davranıyorum diye sıkmasan bence ilişkiniz iyi olacak. Kaldı ki böyle davranman kadının umurunda değil gönül rahatlığıyla bol bol hayır de sen bu kadına. Sonra canın sıkılınca ara git görüş, yardıma çağır, ihtiyaci oldugunda sen musait oldugunda yardimci ol vs. Normal komsulugunu sürdürüyor yani. Müsait olmadığında da müsait değilim dersin.

Aslinda kapi acmiycam ama bizim ufakliklar ciglik cigliga benden once atliyorlar kapiya.kapiyi benden izinsiz acmazlar ama kapinin onunde kedi gibi kioir kipir bekliyorlar acalim anne kim gelmis diye.sesleri gidincede acmamazlik yapamiyorum maalesef
Valla yapacaksınız. Eğer görüşmek istemiyorsanız. Başka çareniz yok.
Mesafeli olmak istediğinizi söyleyin diyeceğim ama kadında bunu anlayacak biri değil bence.

Ya inanın ne diyeceğimi bilemedim..Siz yinede kirmayinda..Okadar çok şey yapmissinizki zaten anlamaması için zekasının geri olması lazım o derece.Bence zamanla alisacaktir eğer iyi niyetliyse.ama müsait olmadiginizda kapıyı açmayin.Gece birde msj atmasına takilmadim vatsap sonuçta.fakat aynı gün içinde sürekli gelmesi ve öncesinde sürekli çocuğu göndermesi filan ne kadar düşüncesizlik.okurken halime sukrettim.Çok komşu var benim oturduğum yerde bende temkinliyim.yalniz takilmayi severim.ayni günde iki catkapi bana hep ürkütücü geliyor inanın rahatsız ederim diye kimseyede gitmiyorum.Yine onlar gelirler mutlu olurum ama herşey dozunda güzel.cok yuzsuzluk oluyor bu yaptığı.biraz gurur ya gurur olur insanda.

Ya aslinda cok fazla uzattiGim icin daha fazla ayrinti yazmadim ama dediginiz gibide yaptim.mesela watsapptan yaziyor ne yaPiyorsun biliyorum kahve muhabbeti dOnecek yine,cocuklara banyo yaptiracam diyorum.ne kadar cok yikiyorsun sen cocuklari diyor sana kahveye gelecektim cok bunaldim diyor.canim kizlari banyo yaptirmam lazim yarin kizim okula gidecek firsatim olmaz diyorum baska zaman diyorum hala israr benim ne dedigim onemli degil ertesi gun yine ayni ama benim kafam onun muhabbetini kaldirmiyorki yine Bir bahane cocugu uyutuyorum vs diyorum 3. Gun artik bahanem yok mecbur cevap vermiYorum.

Bu kadar laftan sonra halen gelmeye çalismasi ilginc bence soguk davranin mesafe koyun geldiginde fazla konusmayin mesela.bu tarz gelmeli gitmeli komsuluk iliskileri beni çok sikar çunku insan musait olmayabilir,cani sıkkın olabilir v.s

Birde mesela gelinimiz geldi seninle tanismak istiyor diyor canim musait degilim diyorum illa israr israr.zaten yarim saat bir kahveye gelecez diyor simdi olmaz yarin musait olursam haber veririm diyorum ama yarib olmazki gelinimiz gidecEk simdi musaitiz sadece diyor tam o noktada nE yapayim gidiyorsa banane demem lazim ama diyemiyorum iste aslinda bendede sorun varmis bak simdi yazinca faekediyorum

Whats up iletilerine hemen bakmayin saatler sonra gorun mesela cocuklar durmadi,temizlik yaptim gibi seyler soyle asla aninda cevap yazma

yahu bende de bir komşu var daha değişik bende ki de eve ne alıyoruz çöpe ne atıyoruz onu kontrol ediyor!!
bugun şunu yemişsiniz falan diyor!!
çalıştığım için eve pek girip çıkamıyor yaşıtım değil akranım değil en son eşim demiş ya size ne evime giren çıkandan diye artık görünce yolunu değiştiriyor

tepki gösterin birazcık sert olsun !!!

eve gittigimde konusacam arkadaslar yine guzellikle anlatacam. Ben kariyer dusunuyorum cayla kahveyle kaybedecek zamanim yok sinavlarim var zaten coluk cocukla yeteri kadar yoruluyorum gun icinde yarim saat boslugum oldugundada seninle kahve icmek yerine kafami dinlemek istiyorum beni anla ve lutfen bir daha cay kahve muhabbetleriyle gelme bana diycem egeR bir daha tekrarlarsada o zaman sen beni anlamamakta israr ediyorsun gorusmek istemiyorum artik deyip engelliycem.
birde arkadaslar bie cogunuz uzuldum arkadasi yok vs diye dusundunuz ama oyledegil inaninki.gune falan gidiyor gorustugu baska arkadaslarida var ama kadin bir degisik mesela memleketten ailesi geliyor bir hafta kaliyorlaR aksam gidiyorlar sabah yine bana yaziyor sana gelecem bunaldim skildim falan off

Kesin ve keskin dille isim gücüm var yoğunum deyip kapıya da gelse kabul etmemek ve msn ,aramalarına cevap vermemek gerekiyor....

Aynı benim üst komşum. Her gün ama her gün kahveye gelir mı bir insan.uc tane çocuk var bende kadın bı düşün seni dinleyecek kafa var mı bende?bana gün içinde kaç defa soru soruluyor bir tahmin et bakalım!

Konu sahibi ,ben kapıyı açmaya tak çözdüm bu işi.uzun süre kapıdan geri döndü evde olduğumu tabiki biliyor.ama yapacak bir şey yok. Her sabah ay şimdi abla gelir evi yollayayım stresi veriyor beni.cok içerdi kendini çok iyi bir anneymis hiç sinirlenmezmis çocuklarına,bana sen de kizmadan büyüt diyor.ay baktım olacak gibi değil kadının gelme ihtimali bile veriyor beni, açmıyorum artik

Bende bu sekilde davranicam artik,sorun bendemi acaba diye dusunuyorduM ama sanirim hem fikiriz..

Komşunuz iyi niyetli belliki ama bu kadar vıcık vıcık olmaya ne gerek. Bu kadar ısrar saçmalamış artık. Bende komşularımı severim ama sizin gibi düşünürüm zırp pırt gideyim sevmem gelinsin hiç sevmem. Haftada 1 başımın üstünde. Bide çocuklarınız tam ilgi çağında. Onlarla mı evle mi komşunla mı uğraşcan. Siz elinizden geleni yapmışsınız iyi niyetle gayet güzel imalarda da bulunmuşsunuz. Artık ağır konuşmak kalmış.

Çok alakasız ve saçma sapan bişey söyleyeceğim kadın senden hoşlanıyor olmasın.bu derece yapışması normal gelmedi.sanki duygusal birşey hissediyor gibi saat 1 de aramalar felan saçmalama da olavilirim

Peki eşiniz bundan gerçekten rahatsız olsa, evde huzurunuz kalmamış olsa ne yapardınız öyle dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…