- 6 Mayıs 2017
- 335
- 661
- 33
- 37
- Konu Sahibi pembebalerin
-
Onu yaPabilecek potansiyeldeyim zaten dondugumde halledemezsem bizim sonumuzda oyle olacak sanirim..Buna benzer birtane bende vardı. En son patladım. Yakamdan düş dedim.. Evime gelme, kapımı çalma, whatsaptan yazma beni arama dedim. 3 4 aydır konuşmuyoruz. iş yerinden bir arkadaşımdı...
"Bu kadar komsuluk iliskileri bana gore degil ben gorusmek istemiYorum yanlis anlama lutfen dedim." bunu anlamıyorlar melasef. Önce kibar davrandım, kibarca uyardım.. Ama artık kaldıramadığımı fark ettim. Kapım çalınca bile odur diye açmıyordum.
Evet bende oyle dusunuyorum.surekli istedigi gibi bir komsu bulamadigindan yakiNiyor.kendini kimseye baglama bir ugras bul diyorum hic umursamiyor bile yine ayniCani sikintisini sizle gidermek istiyor belli ki. Bosverin mesafeli olun
Şu kısım bile yaşandıktan sonra kurtuluşunuz yok sanırım komşunuz fazla saf ya da yüzsüz bilemedim.sonra sen cok iyi niyetlisin seni kirmak istemiyorum ama bu kadar komsuluk iliskileri bana gore degil ben gorusmek istemiYorum yanlis anlama lutfen dedim.tamam komsum anladim ben seni dedi.ohh tam kurtuldum derken aksamina kizi geldi annem gelmek istiyor diye.
kesinlikle sizin gibi dusunuyorum.Bu yuzdende kabul etmiyorum her defasinda soyler bir isin varsa yapalim birlikte vs gibi hicbir isimi yaptirmadim asla zaten baska biride olsa yaptirmam.tek bir kere salca istemistim.baska hicbirsey istememisimdir. ben su anda ucretsiz izindeyim.mesela herkes ne isin var burda kimsen yok ailenin yanina gitsene diyor.kendi aileme bile agirlik yapmamak icin evimde kaliyorum.hayat felsefemdir kimsenin gram hakki gecmesin bana.sadece demek istedigim yardim sever bol gonullu biri ama olmuyor iste..Onun iyi yönlerini anlatmışsınız. Birşey istesem verir ya da markete benim yerime kızını gönderir , evde işim olsa yapar gibi... Bu yardım tekliflerini kabul ediyor musunuz? Ondan birşey istemeyin ya da markete kendiniz gidin. Çünkü bunları kabul ettiğiniz zaman sizde işiniz düşünce iyi düşmeyince kötü komşu demişsiniz gibi oluyor. Sizi itham etmiyorum yanlış anlamayın sakın sadece mesafe istiyorsanız her anlamda mesafeli olun demek ıstiyorum. İşiniz düşmesin ona
Bazen bende dusunuyorum ne desemde kalbi kirilmayacak.kendiside demisti zaten bunlari.baska birine soylesen birDaha senin yuzune bakmaz Allahtan ben seni sevdim iyi niyetliyimde birakmiyorum seni demistiAyyy ben olsam tası tarağı toplar taşınırdım, o ne ya? Sapık gibi habire peşinde, laftan sözden anlamaz. Saplantılı aşıklar olur ya aynı onun gibi kadın. Yani küfür etsen Yarabbi şükür diyecek neredeyse ve buradan bakınca kalbi kırılacak gibi görünmüyor keza normal bir insana o dediklerini yapınca senin yüzüne bakmazdı zaten. Sorunlu mu ne..
Enteresan biriymiş. İnşallah işe başladığınız zamanda böyle yapmaz.kesinlikle sizin gibi dusunuyorum.Bu yuzdende kabul etmiyorum her defasinda soyler bir isin varsa yapalim birlikte vs gibi hicbir isimi yaptirmadim asla zaten baska biride olsa yaptirmam.tek bir kere salca istemistim.baska hicbirsey istememisimdir. ben su anda ucretsiz izindeyim.mesela herkes ne isin var burda kimsen yok ailenin yanina gitsene diyor.kendi aileme bile agirlik yapmamak icin evimde kaliyorum.hayat felsefemdir kimsenin gram hakki gecmesin bana.sadece demek istedigim yardim sever bol gonullu biri ama olmuyor iste..
onuda denedim esim istemiyor hic hoslanmaz komsuluk iliskilerindenarkadaslarimizla ailecek gorusmeyi seviyoruz dedim ama hic duymuyor sanki bosa konusuyorum gibi simdi gittigimde yds ye hazirlaniyorum zaten yabanci dil calismam lazim ders calisiyorum diycem surekli aradiginda falan acmiycam.telefonu sessize aliyorum diycemSiz hiç gitmeyin onun evine, yolda falan ksrşılaşıncada , alelade cevaplar verin kısa tutun.
Hatta eşinizn üzerine atın istemiyor , sürekli evimize birileri gelsin gitsin huyu pistir. K.bakma o yzden pek görüşemeyeceğiz seninle deyin.
Hatta whtsaptan ve aramalardan engelleyin. Okudukça fena oldum. Ben gelemem öyle işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?