- 11 Ekim 2016
- 286
- 396
- 103
- Konu Sahibi BirKulunuCokSevdim
-
tereyaği ile pişirip bir posete koyunHanımlar basit bir konu ama internette faydalı bir bilgi bulamadım, mecbur sizi rahatsız ediyorum
Evde 2 kşiyiz, fazla yumurta tüketmiyoruz
Geçen ayın 30unda misafirim geldi
Gelirken marketten bir şeyler almış acele ile
Aldıklarından biri de 30lu koli yumurta
Evine götür biz bunu bitiremeyiz dediysem de dinletemedim
2 hafta önce cenazemiz vardı, memelekete gittim
2 haftadır da oradaydım, yeni geldim
Yumurtaların skt si 15 aralıkti
Ve yaklaşık bir koli yumurta dolapta bekliyor hala
Eşime o kadar tembih ettiğim halde hiç yememiş
Şimdi ben bu yumurtaları ne yapayım?
Atacaksam oyle kabuguyla mi atayim?
Bozuk oldugunu sanmiyorum, bayattir belki ama yine de hayvanlara vermek de pek istemiyorum
Hem versem nasil verirdim onu da bilmiyorum
Evet, hanimlar
Lutfen onerilerinizi bekliyorum
Israf oldu diye icim icimi yiyor zaten T.T
Lisedeyken arkadaşlarla yazılırken kullanırdık biz bunu o zamanlar akıllı telefonlar Yok tabi ağlama Simgesi bu bildiğinizÇok güzel çözümler bulmuşlar ama ben çok merak ettim.
T.T Nedir?
Tavuk cok onemli ama.. zehirlemesi daha kolayGidada pimpirikli olanlardanim suan tarihi 2 gun gecmis buzluktaki tavuk haslaniyor sogutup sokaga koyacagim onlarin rizkiymis afiyet seker olsun
Sizde haslayip veya suda kirip pisirip koyabilirsiniz
Bende oyle bakiyorum et tavuk yumurta sakasi olan seyler degil ama alir almaz buzlukta donduranlar raf onrunden 1 hafta sonraya kadar kullaniyormus bizdede alinir alinmaz deepfrezee atilir lakin ben riske atamamTavuk cok onemli ama.. zehirlemesi daha kolay
Ay boyle deyince aklima takildi haslayip tavuk koyacam bende bise olmaz dimi hayvanciklara depfreezdeydiEğer hayvanlar bozuk et bozuk yumurta vs gibi şeylerden zehirlenselerdi sokaklarda kedi köpek kalır mıydı sizce?
Onların bizi zehirleyebilecek toksik şeylere bağışıklığı var diye biliyorum.
Bana kalırsa sizdeki yumurtayı insan bile yer de yine de içiniz almıyorsa hayvanlara verin kediler bayılır..
Yumurta ben hic buzluga koymadim..et tavuk hamur isi daha cok..Bende oyle bakiyorum et tavuk yumurta sakasi olan seyler degil ama alir almaz buzlukta donduranlar raf onrunden 1 hafta sonraya kadar kullaniyormus bizdede alinir alinmaz deepfrezee atilir lakin ben riske atamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?