Bir koli yumurta

Kedi besliyorum degisiklik olsun diye onlara omlet yapiyorum. Oyle de guzel yiyorlar ki. Hem hava soguk tok da tutar. Büyük tavalarla 3er 5er kir yumurtalari un su tamam bitti gitti.

tereyaği ile pişirip bir posete koyun
sokakta çöp tenekelerının yanına agzı acık bırakın
hayvanlar yesin

Ben gıda işlerinde çok pimpirikliyim hani tavsiyem tuhaf da kaçabilir baştan söyleyeyim

Normalde öyle son tüketim tarihi geçti tamam bitti onun yenme şeysi olayı yok hani, biraz önce de bozulabilir, sonra da. Sapma payıyla ortalama veriliyor o tarih. Atmayacaksam, sanırım bol buldum sürüyorum babında, saç maskesi, yüz maskesi vb kullan da kullan, eşimi de darlar ona da bakım maskesi yapar, yumurtalar bitene kadar resmen evime güzellik salonu açar, eve geleni maske yapmadan salmazdım Artık yumurta kokardık ama senelik güzellik bakımını tamamlardık maaile.

Bir de bilgi olsun yumurta demişken, bu yumurta üzerinde kod numaraları var ya, 0dab 3e kadar bir seri no ile başlıyor onlar, eğer yanlış bilmiyorsam yumurtanın nasıl bir tavuktan alındığına, üretim metoduna dair bilgi kodu onlar, 0lar 1ler ile başlayan mı, son hanesinde o rakamlar olan mı daha mı iyi öyle bir bilgi var. Aklıma geldi, söyleyeyim dedim.

Son düzenleme:
Yumurta nasıl buzluğa atılıyormuş,ben bilmiyorum bir anlatsanız

Bu arada ben de çeşit çeşit börek poğaça yapar o şekilde buzluğa atardım. Kalanını da haşlayıp veya az yazda omlet yapıp,sokaktaki canlara verirdim. Çöpten yiyorlar zaten onlar

30 yumurta ne ki biz 1 haftada tüketiyoruz derdiniz bu olsun kek pasta poğaça tatlı yapın difrize atın. Yazık tavuklara onu çıkartana kadar ne uğraşıyorlardır
Onuda yapamazsanız sarısıyla ballı yumurtalı saç maskesi yapın, Beyazıyla beze.
Herşeye yumurta konuyor zaten.

Gidada pimpirikli olanlardanim suan tarihi 2 gun gecmis buzluktaki tavuk haslaniyor sogutup sokaga koyacagim onlarin rizkiymis afiyet seker olsun
Sizde haslayip veya suda kirip pisirip koyabilirsiniz

Eğer hayvanlar bozuk et bozuk yumurta vs gibi şeylerden zehirlenselerdi sokaklarda kedi köpek kalır mıydı sizce?
Onların bizi zehirleyebilecek toksik şeylere bağışıklığı var diye biliyorum.
Bana kalırsa sizdeki yumurtayı insan bile yer de yine de içiniz almıyorsa hayvanlara verin kediler bayılır..

Tavuk cok onemli ama.. zehirlemesi daha kolay
Bende oyle bakiyorum et tavuk yumurta sakasi olan seyler degil ama alir almaz buzlukta donduranlar raf onrunden 1 hafta sonraya kadar kullaniyormus bizdede alinir alinmaz deepfrezee atilir lakin ben riske atamam

Ay boyle deyince aklima takildi haslayip tavuk koyacam bende bise olmaz dimi hayvanciklara depfreezdeydi

Bende oyle bakiyorum et tavuk yumurta sakasi olan seyler degil ama alir almaz buzlukta donduranlar raf onrunden 1 hafta sonraya kadar kullaniyormus bizdede alinir alinmaz deepfrezee atilir lakin ben riske atamam
Yumurta ben hic buzluga koymadim..et tavuk hamur isi daha cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…