Bir koli yumurta

Hamur yapin bence. Dondurursunuz tuketmesenizde.

Biz pastanede ozellikle bazi urunleri bayat yumurtadan yapariz. Mesela makaron taze yumurtadan tutmaz.
Kek taze yumurtayla iyi kabarmaz.

Kendiniz tüketmek içiniZe sinmiyorsa haşlayıp sokaktaki kedi köpeğin yiyebileceği bir yere koyun köpekler çok sever yumurtayı ben bekarken beslediğim köpeğime yavruyken hergün bir yumurta haşlardım bayıla bayıla yerdi onların bağışıklığı bizim gibi değil çöpten besleniyorlar merak etmeyin zehirlenmezler bayram ederler aksine

T.T ne demek anlamadim
Aglama emojisinin ilkel hali
Gözlerden selale olup akan yaslari temsil ediyor
Uzakdoguda cok kullaniliyor, asina olmamaniz normal ^^

Hamur yapin bence. Dondurursunuz tuketmesenizde.

Biz pastanede ozellikle bazi urunleri bayat yumurtadan yapariz. Mesela makaron taze yumurtadan tutmaz.
Kek taze yumurtayla iyi kabarmaz.

Vay canina hic bilmiyodum
Kek icin oda sicakliginda olmasi yeter diye biliyodum ama
Bi yasima daha girdim, tesekkurler ^^

bende araya sıkışabilir miyim.
Bende 1 ay önce alınmış köy yumurtası var. bozulmuş mudur

Bana ne ya kaynak yapmayin

Oyle mi
Kopegin yumurta yedigini hic gormemistim
Afiyet bal seker olsun keratalara <3

suya koy bozuk mu değil mi ayırt et sonra ona göre çözüm üret.
Koydum, bozuk diil teste gore

bozuk değildir zaten dolaptaki yumurta öyle kolay bozulmaz.
en pratik yolu büyükçe bir tencerede suyu kaynatın, yumurtaları içine kırın (karrıştırmayın) bikaç dk haslansınlar, suyunu süzün, bol kedili bir yere bırakın. çılbır yapar gibi yani :)

Cahaletimi mazur gorun lutfen T.T manasi nedir acebaa?

Ben olsam bozuk mu diye kontrol edip sonra haşlayıp kedilere verirdim sokaktaki.

Son kullanma tarihi 15 aralık. Ve o yumurtalar neredeyse kasım başında üretilmiş.

Asla ve asla tüketmem. Hayvanlara da vermem. Durduk yere günaha girmek istemem, ölürler Allah korusun.

Çöpü boylardı benim evimde olsaydı.

İsraf etmeyeceğim diye hem insan hem hayvan canına kast edemem.

Yumurta biliyorsunuz ki salmonella riski taşıyor ve çok tehlikeli.

@keptinn bence siz de o yumurtaları imha edin :) en dayanıklı sebzenin bile dondurulma ömrü 1 yıldır. Ve burada yumurtadan bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…