- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi BirKulunuCokSevdim
-
sakın böyle yapma, gıda mühendisiyim, en ufak bakteri bulaşmasında salmonella olursun. bu ayın sonuna kadar kullanabilirsin. gerisini bu ay sonunda at.bozuk olmadıgına eminseniz poşetlere kırıp buzluga atın eger kışlık makarna yufka yapıyosanız onlarda kullanırsınız
Olmaz :) ben et kavurup koyarim.. cokta guzel oluyo elimin altinda :)Ay boyle deyince aklima takildi haslayip tavuk koyacam bende bise olmaz dimi hayvanciklara depfreezdeydi
Konu sahibinede onerdim bacim.. su boregi ac :)Bi evde nasıl yumurta kullanılmaz ya.. hamur işi börek pankek krep mücver menemen ...siz kahvLtıda ne yiyorsunz merak ettim.. banada önerin tiksindim yumurtadan bu aralar kızartma yapyorym oda hergn hergn olmuyor.
Onu bende buradan duydum corba koyani falan duymustumda yumurta ilgincYumurta ben hic buzluga koymadim..et tavuk hamur isi daha cok..
Ay boyle deyince aklima takildi haslayip tavuk koyacam bende bise olmaz dimi hayvanciklara depfreezdeydi
Cnm bu devirde sperm bile donuyosa ve hamile kalinabiliosa o da yenilebilir belki.. hani zehirlenme olmasada pek saglikli degil cok uzun birseyleri saklamak diye duymustum
emin miyiz diye sorcam sacma olcak gıda mühendisiyim diyosunsakın böyle yapma, gıda mühendisiyim, en ufak bakteri bulaşmasında salmonella olursun. bu ayın sonuna kadar kullanabilirsin. gerisini bu ay sonunda at.
Hahaha gayet biyolojik seyler reca ederim :)Güzel benzetme.
emin miyiz diye sorcam sacma olcak gıda mühendisiyim diyosun
peki bi soru sorayım hazır yakalamıskenbuzluga attıgımız tavuk sularını tek seferde mi kullanmalıyız ben gecen cok fazla koymusum cıkarıp ikiye bölsem yarısını geri koysam olur mu
kesinikle katılıyorum,2-3 yıl yumurta dondurulup yenmek sağlıklı değil.Allah korusun öldürür insanı dediğiniz gibi salmonella riski yüksekSon kullanma tarihi 15 aralık. Ve o yumurtalar neredeyse kasım başında üretilmiş.
Asla ve asla tüketmem. Hayvanlara da vermem. Durduk yere günaha girmek istemem, ölürler Allah korusun.
Çöpü boylardı benim evimde olsaydı.
İsraf etmeyeceğim diye hem insan hem hayvan canına kast edemem.
Yumurta biliyorsunuz ki salmonella riski taşıyor ve çok tehlikeli.
@keptinn bence siz de o yumurtaları imha edin :) en dayanıklı sebzenin bile dondurulma ömrü 1 yıldır. Ve burada yumurtadan bahsediyoruz.
bende diyodum ki eritir daha küçük bi kabın içine koyarım.çözündürmeden kesmeyi başarırsanız, hızlı hareket edersen sıkıntı olmaz tatlım. hiç bir şeyi buzluktan çıkarıp çözündürüp geri dondurmayın, bakteri yuvası olur.
Güvenle yiyebilirsiniz yumurtları ama 2018 de kullanmayın :)
Bi evde nasıl yumurta kullanılmaz ya.. hamur işi börek pankek krep mücver menemen ...siz kahvLtıda ne yiyorsunz merak ettim.. banada önerin tiksindim yumurtadan bu aralar kızartma yapyorym oda hergn hergn olmuyor.
kayseridensucuk sipariş etmiştim eşim pasırma diye değiştirmiş onu. bizde hafta sonları paso pastırmalı yumurta yiyoruz öö geldiBi evde nasıl yumurta kullanılmaz ya.. hamur işi börek pankek krep mücver menemen ...siz kahvLtıda ne yiyorsunz merak ettim.. banada önerin tiksindim yumurtadan bu aralar kızartma yapyorym oda hergn hergn olmuyor.
Iide her haftasonu aynisini mi yiyosunuz? Bi menemen bi sucuk bi yumurta kaynatma bi kizartma bi tost patates kavusmasi vs. Bunlar alternatif tabiikayseridensucuk sipariş etmiştim eşim pasırma diye değiştirmiş onu. bizde hafta sonları paso pastırmalı yumurta yiyoruz öö geldikızartmada agır geliyo bende arayıştayım
cok fazla getirmişlerIide her haftasonu aynisini mi yiyosunuz? Bi menemen bi sucuk bi yumurta kaynatma bi kizartma bi tost patates kavusmasi vs. Bunlar alternatif tabii
Bak iste o pastirmayi buzluga atabilirsin :)cok fazla getirmişlerillaki oluyo masada o pastırmalı yumurta
tost zatn hafta içi yapıp yiyoruz hemen işe gittiğimiz için. açıkcası 3 ayda toplasan 4 5 pazar evde kahvaltı yaptık o yüzden öle cok düşünmedik
yaa atılıyo mu ki oBak iste o pastirmayi buzluga atabilirsin :)
Delimisin? Her turlu :) at azar azar paketleyip canin istedikce cikar iki yumurta kir oh mis gibi iste :)yaa atılıyo mu ki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?