• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

aşkito gözün aydın...hayırlı olsun...inşallah istediğin gibi olur ve kızın olur bu sefer..:teselli:

yalnız şu alttakine yok artık diyorum:1shok::1shok::1shok:

bir baska sitede okuduguma göre rahimin ek$i olmasida bebegin kiz olmasini tetikliyormus.
hatta tamponunu yogurda batirip iliskiden önce rahime koyanlar var :)

aşkitoooo inanmıyorum yaaa...hemencik oldu valla maşallah bende perşembeyi bekleyeceğim normalde günümün geçmesini bekleyeyim diyorum bazen dayanamayıp test alayım diyorum...
ama sen hamilesin..2. çizgi hamile olmayınca çıkmıyor..çok çok nadir hamile olsanda tek çizgi çıkabiliyor ama 2 çizgi yanılmazzzz...çok heyecanlandım

kız hilmiş çok sevindim yaa gözlerim doldu vallasenağlama en az senin kadar heyecanlandım..bide birlikte karar verdik ya 2. ye,sen hamile olunca benim heyecanım daha da arttı..nasıl bekleyeceğim ben perşembeyi yaaeyvahedigeldismile

aşkitom cnm bnm o kadan sevindimki hatta gece 7.takıma yazmıştım heyecanla seni bekliyorum diye daha yatmadım bakayım hamişmi dedim o kadar sevindim ki anlatamam umarım dilediğin kız bebeğe kavuşursun bu sefer

cnmmm çok sevindimmm gözün aydınnnn ay içim bi hos oldu walla yaaa allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm benmm ins kızın olur senn gibi guzell

Çok sevindim maşallah ne güzel hemen kaldın:)
Darısı bana inşallah:Saruboceq:
Alyanın pütürlü sorununu hallediyim ki çalışmalarım bu yönde hızla sürüyor bende hemen yapıcam Allahın izniyle ikinciyi.Ama oğlan istiyorum ya:gitme:
Bi Burç Alp im olsun istiyorum.Çok istiyorum.
Aşkito dua et sende bana nolur,Alya katı gıdayı yesinde bende hamile kalabileyim.Oğlan olsun:Saruboceq:Şu mübarek günlerde eşimle hepp bu yönde dualarımız:Saruboceq:

ayyy allahımm sabah herifi kandırıp laptopu zor açtımm.....sırff seninn haberini göreyim diyee..tüylerim diken diken olduu....gözlerim doldu taştı..canım benim allah analı babalı büyütsünn....istediğin gibi kıvırmı kıvır bukle bukle saçlı güzel birr prensesin olsun inşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar:...kucağına sağ salim alman nasip olsunn..

çok sevindim anlatamam....bugün bana çok güzel geçecek....
kelimeler yetersiz kaldı ama neyse anladın sen beni canımm....
öptümm göbişinden:))))
:nazar:

Son düzenleme:
:1shok: vuuuuu, kız Aşkito gebemisin cidden. Ne çabuk. Hay maşallah.
Uçan kaçan kurtulamadı senden desene.sempatiksalakcinni

hayde hayırlısı olsun inşallah, saçları bukle bukle bir kızın olsun, en önemliside hayırlı evlat olsunolumunekankayizsmile

askito allah gönlüne göre versin kızın olur inşallah.:Saruboceq: ama önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması:ecrin_bebek::emir_bebek:

maşallah hemen olmuş :nazar:
tebrik ederim,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
Darısı da bizlerin başına inşaallah...yerimseniben

maşallah hayırlı saglıklı uzun ömürlü bir evlat olur inşallah :nazar:darısı başıma biz oglumuz olsun istiyorum kızıma kardeş inşallah ALLAHIM isteyen herkesle birlikte inşallah hepimizin herşey gönlünce olsun.:emir_bebek::emir_bebek:

ne diyeceğimi bilemedim canım arkadaşım..çok mutlu oldum..
senin gibi güzel ,şeker bi kız bebeğin olur inşallah :ecrin_bebek:
gözlerim doldu..bugünlerde aldığım vede alabileceğim en güzel haber..
Allah kucağına sağ salim hayırlısıyla almayı nasip etsin güzelim :Saruboceq:

canımmmmm nasıl sevindim anlatamam..
inanki ağlıyorum şu an..
ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH

tek tek alinti yaptim ama su an aglamaktan bu satirlari bile zor yaziyorumm..

cok seviyorum sizi ben yhaa :asigim: canlarim benimm..
allah hepinizin gönlüne göre versin..
simdi hamileyim ya.. kiz erkek cok önemli degil artik, saglikli olsunn..

cok cok tesekkür ederimmm... aglattiniz beniiiiiii:1rolleyes:

hepiniz icin duaci olucam..

Aşkito Allah tamamına erdirsin gönlüne göre versin canım çok sevindim...
Duygularını anlayabiliyorum heyecanlı,karışık,şaşkın...Dualarım seninle....

çok tebrik ederim ara ara takip ediyordum bu topiği
Allah gönlüne göre versin inşallah
çok sağlıklı bi hamilelik geçirmen dileklerimle :asigim:

Back
X