Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lilyum saol bidenemmm.. darisi basiniza diim :))
aşkito bebeğin hayırlı olsun. inşallah gönlüne göre sağlıklı sıhhatlimutlu bi kzın olur
niyetine girdikten sonra hemen hamile kalabilmek çok güzel olsa gerek..
özel bir şey denedin mi hamile kalabilmek için. beraberlik esnasında filan .. tavsiye edebileceğin yöntemler varsa çok makbule geçer arkadaşım ya :a015:
insallah tez zamanda sende hamile kalirsin canimm.. can-i gönülden diliyorummdarısı benimde başıma olsun canım banada dua ediver hamilenin duası kabul olur canım
ben de kızıma kardeş ve giden bebeğimin yerine yeni bir bebiş istiyorum hayırlısıyla
aşkito bende uzaktan takip ediyordum burayı tebrik ederim allah tamamına erdirsin...ilk ay oldu maşallah..inş.saglıklı hayırlı bukleli, bir kızın olur behlülkaçar ne yapıyor:)kk da bir ilk sanırm bu bebek olayı istemeye başlaman çalışmalr ögrenmen,:):)))canlı yayın giib oldu:)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aşkitooo hamiişşş olmuşşşş
kızı mı oluyomuşşş hemdeee zemuszemus bukle bukle mi olcakmışş bideee Şeniz
allah mi söyletii canim benimm
:ecrin_bebek:
valla çin takvimi 2 çocuğumda da tuttu:)
super bır haber bu askitooo.. bende 2. yi kız ıstıyorumm Rabbim gonlumuze gore verır inşallah...
kız olursa ismi ne olcek bilmiyorumkismile
ay canım sende benim gibisin ya :) benimde 1,5 yaşında oğlum var ve şimdi 2 aylık hamileyim tabiki eli ayagı düz olsun ama kız olsa öyle sevineceğimki ..çok istiyorum ebiseler tokalar alıp hevesimi almayı,nasip tabi rabbim nasıl uygun gördüyse artık..dediğin gibi eşimin tarafıda hep erkek kardeşler arasında 4 erkek çocuk oldu sadece 1 kız varama ben ümitliyim inş..
ayy finfik icime su serptin wallahi..
takvimlerde erkek cikiyo :))
hayirlisi ne ise o olsun diyorum artik gerci..
sende yolun sonuna yaklasiyorsun artik. hayirli dogumlar dilerim.