• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

allah analı babalı büyütsün umarım bukleli sağlıklı bi kızınız olur:ecrin_bebek:

Ay inanmiyorumm opuyorumnanaktan

Askitooommm hayirlii olsun bitanemmmm... allah anali babali büyütsüüünnn..

1.Haftadir yokdum Hastanedeydim.. ama inan aklimin bi kenarinda sen vardin noldu test sonucdu diye ..
cok sevindim..

desene kücük melegin kanatlarini takip göbüsüne konduu zemuszemus :nazar:

Allahim seni vede bebisini korusun güzelim :nazar:

canım benim çok sevindim. allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder. inşallah allah gönlünün muradını verir bukle bukle saçları olan tatlımı tatlı bir kızın olur. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

2. bebeğe olan cesaretinden dolayı seni ayakta alkışlıyorum. alkisalkisalkis:hooray::hooray:

ahh bi bende cesaret edebilsem çok iyi olcak ama benim için daha çok yol var yürümem gereken. hazır değilim anlıycan.CADIARZUbilmiyorumkismile
ama seni yürekten tebrik ediyorum canım arkadaşım...ŞenizŞeniz

aşkito bebeğin hayırlı olsun. inşallah gönlüne göre sağlıklı sıhhatlimutlu bi kzın olur
niyetine girdikten sonra hemen hamile kalabilmek çok güzel olsa gerek..
özel bir şey denedin mi hamile kalabilmek için. beraberlik esnasında filan .. tavsiye edebileceğin yöntemler varsa çok makbule geçer arkadaşım ya :a015:

aşkito bende uzaktan takip ediyordum burayı tebrik ederim allah tamamına erdirsin...ilk ay oldu maşallah..inş.saglıklı hayırlı bukleli, bir kızın olur behlülkaçar ne yapıyor:)kk da bir ilk sanırm bu bebek olayı istemeye başlaman çalışmalr ögrenmen,:):)))canlı yayın giib oldu:)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aşkitooo hamiişşş olmuşşşş :emir_bebek:
kızı mı oluyomuşşş hemdeee zemuszemus bukle bukle mi olcakmışş bideee Şeniz

aşkito bebeğin hayırlı olsun. inşallah gönlüne göre sağlıklı sıhhatlimutlu bi kzın olur
niyetine girdikten sonra hemen hamile kalabilmek çok güzel olsa gerek..
özel bir şey denedin mi hamile kalabilmek için. beraberlik esnasında filan .. tavsiye edebileceğin yöntemler varsa çok makbule geçer arkadaşım ya :a015:

canim öcelikle tesekkür ederim..
en önemli yöntem yumurtlama gününü hesaplayip yumurtlama günün 3gün öncesinde ve 3 gün sonrasinda,SIK SIK iliskiye girmek..
tabii bu durum arzu edilirse 10 gün öncesinde ve 10 gün sonrasinda da olabiliraklinialirimsmileaklinialirimsmile

darısı benimde başıma olsun canım banada dua ediver hamilenin duası kabul olur canım
ben de kızıma kardeş ve giden bebeğimin yerine yeni bir bebiş istiyorum hayırlısıyla
insallah tez zamanda sende hamile kalirsin canimm.. can-i gönülden diliyorumm

aşkito bende uzaktan takip ediyordum burayı tebrik ederim allah tamamına erdirsin...ilk ay oldu maşallah..inş.saglıklı hayırlı bukleli, bir kızın olur behlülkaçar ne yapıyor:)kk da bir ilk sanırm bu bebek olayı istemeye başlaman çalışmalr ögrenmen,:):)))canlı yayın giib oldu:)

behlülün popi$inde pireler ucusuyo kaydirigubbakcemile3
tesekkür ederim canim..

sorma walla dizi gibi olacak dogumumuda canli yayina baglaruk :jeyyar:
insallah kiz olursa parti veririrz burda hep birlikte :))

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aşkitooo hamiişşş olmuşşşş :emir_bebek:
kızı mı oluyomuşşş hemdeee zemuszemus bukle bukle mi olcakmışş bideee Şeniz

allah mi söyletii canim benimm
:ecrin_bebek:

super bır haber bu askitooo.. bende 2. yi kız ıstıyorumm Rabbim gonlumuze gore verır inşallah...
kız olursa ismi ne olcek bilmiyorumkismile

ay canım sende benim gibisin ya :) benimde 1,5 yaşında oğlum var ve şimdi 2 aylık hamileyim tabiki eli ayagı düz olsun ama kız olsa öyle sevineceğimki ..çok istiyorum ebiseler tokalar alıp hevesimi almayı,nasip tabi rabbim nasıl uygun gördüyse artık..dediğin gibi eşimin tarafıda hep erkek kardeşler arasında 4 erkek çocuk oldu sadece 1 kız var :( ama ben ümitliyim inş..

valla çin takvimi 2 çocuğumda da tuttu:)

:gitme:
Sat baz aliniyosa erkek :)
super bır haber bu askitooo.. bende 2. yi kız ıstıyorumm Rabbim gonlumuze gore verır inşallah...
kız olursa ismi ne olcek bilmiyorumkismile

seninde gönlüne göre versin canim..
isim düsünmüyorum..ama Ada ismi hosuma gidiyor.
kiza adapte olmamaya calisiyorum :) erkekmis gibi geciriyorum icimden ki hayal kirikligi yüksek olmasin.
erkek olursa ilk siralarda Ege var.. bakalim.. önce cinsiyetimiz belli olsun.

ay canım sende benim gibisin ya :) benimde 1,5 yaşında oğlum var ve şimdi 2 aylık hamileyim tabiki eli ayagı düz olsun ama kız olsa öyle sevineceğimki ..çok istiyorum ebiseler tokalar alıp hevesimi almayı,nasip tabi rabbim nasıl uygun gördüyse artık..dediğin gibi eşimin tarafıda hep erkek kardeşler arasında 4 erkek çocuk oldu sadece 1 kız var :( ama ben ümitliyim inş..

ayy cnm insallah.. buraya yaz olurmu. merak ederimmm :)

Ay çok sevindim aşkito Allah tamamına erdirsin canım şimdi sırada cinsiyetini öğreneceğin gün heyecanı vardır umarım gönlüne göre olur herşey.:Saruboceq:

Çin takvimi, yüzük testi vs vs bende işe yaramadı haberin olsun : )

ayy finfik icime su serptin wallahi..
takvimlerde erkek cikiyo :))
hayirlisi ne ise o olsun diyorum artik gerci..
sende yolun sonuna yaklasiyorsun artik. hayirli dogumlar dilerim.

ayy finfik icime su serptin wallahi..
takvimlerde erkek cikiyo :))
hayirlisi ne ise o olsun diyorum artik gerci..
sende yolun sonuna yaklasiyorsun artik. hayirli dogumlar dilerim.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar önemlisi bu tabi..

Ama inşallahhh güzeller güzeli bir kızın olur sağlıklı, sihhatli tüm kalbimle dua ediyorum sana:Saruboceq:

birde şu takvime bak bakalım

Ancient Chinese Gender Predictor

Back
X