• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

aşkitiiiiiiiiiiiiiiiim benim doğurgan kankamdelikafadulden:1hug:
çook çok sevindim canım benim yaaa,allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
şimdi biz senle birlikte nasıl beklicez bu 8-9 ayı:CüvCüv:ayyy nasıl heyecanlı geçecek bu senemiz...inşallah senin gibi tatlı,senin kadar güzel bi kızın olur,kızın olmasa da efe kadar tatlı yakışıklı bi prensin gelir:Saruboceq:rabbim hayırlı,sağlıklı evlat versin inşallah:Saruboceq:
şimdi bebiş mart-nisan gibi mi doğacak?biliyosun ben de mart doğumluyum bebiş martta doğarsa sana anne derim artık,mart annesi olacaksın yaasempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

cok cok cok tesekkür ederimm..

bebek hesaplamama göre 1 Mayis dogacak.aksama doktorun verdigi tarihi söylerim yine..

emo$ ama istersen sen bana yinede anne diyebilirsin :))

aşkitoooooooozemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemus
ayyy nasıl mutlu oldum bi bilsen
canım çok çok sevindim 4 ay sonra bide bukleli kız haberini alırsak
9 8 lik oynıycam:sm_cool::teytey:

tebrikler öncelikle sağlıklı bir evlat diliyorum tabi ki allah gönlüne göre de versin bende hep kız istemiştim ama kısmet eskiden olsa tek çocuk derdim ama şimdi oğluşumu doğurmadan ikinciyi düşünmeye başladım

testwg.jpg

aşkito burdakii yazdığınn yazıya çopk duygulandımm ve şuann ağlıyorumm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim.nasıl mutluyum şuan bilemezsin. mutluluktan ağlıyorum. tüğlerim diken diken kirpi kibin oldum resmen:)))

oyyy sonunda erdin muradına aşkım benm. inşallah hayırlısıyla bir evladın olur balım.kız veya erkek farketmez sağlıklı olsunda. ama kız olsa daha makbule geçer dimi:)))

ayyy valla çok duygulandım yaaaaa. ne yazacağımı bilmiyorum.
seni çok seviyorum, kk nın güsel annesi seniopuyorumnanaktan

aşkitoooooooozemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemus
ayyy nasıl mutlu oldum bi bilsen
canım çok çok sevindim 4 ay sonra bide bukleli kız haberini alırsak
9 8 lik oynıycam:sm_cool::teytey:

ay insallahh canimm.. ben horon tepiceemmaklinialirimsmile

tebrikler öncelikle sağlıklı bir evlat diliyorum tabi ki allah gönlüne göre de versin bende hep kız istemiştim ama kısmet eskiden olsa tek çocuk derdim ama şimdi oğluşumu doğurmadan ikinciyi düşünmeye başladım
saglikla kucagina alirsin oglunu insallah..
ilk bebekte ikiside makbul .. kiz erkek farketmezz.. insallah ikinci kiz olur amazemuszemus

aşkito burdakii yazdığınn yazıya çopk duygulandımm ve şuann ağlıyorumm

oy oy kiyamam.. ne cok kisi benimle birlikte agladi bugünn..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim.nasıl mutluyum şuan bilemezsin. mutluluktan ağlıyorum. tüğlerim diken diken kirpi kibin oldum resmen:)))

oyyy sonunda erdin muradına aşkım benm. inşallah hayırlısıyla bir evladın olur balım.kız veya erkek farketmez sağlıklı olsunda. ama kız olsa daha makbule geçer dimi:)))

ayyy valla çok duygulandım yaaaaa. ne yazacağımı bilmiyorum.
seni çok seviyorum, kk nın güsel annesi seniopuyorumnanaktan

ben de seni cok seviyorum bidenesi..
senden de güzel haberler bekliyoruz :)opuyorumnanaktan

doktora gittim.. yine bir test yapildi.. ve yine pozitif cikti :)
sonra kan aldilar.. tarttilar fln. (bu arada 2 kilo fazla gösterdi moralim bozuldu :)) )
kontrole girdimm.. ve minik bir siyah nokta göründüü..
teyzelerii minigimm 1,8 milimmi$ :)))

tekrar tebriklerr...canımm...
ilk günlerde hamile kalmışsın demekki..

buda şunu gçsteriyorki büyük ihtimal kızz:)))

sağlıklı sıhhatli olsun inşallah...

ay insallahh canimm.. ben horon tepiceemmaklinialirimsmile

saglikla kucagina alirsin oglunu insallah..
ilk bebekte ikiside makbul .. kiz erkek farketmezz.. insallah ikinci kiz olur amazemuszemus

oy oy kiyamam.. ne cok kisi benimle birlikte agladi bugünn..

ben de seni cok seviyorum bidenesi..
senden de güzel haberler bekliyoruz :)opuyorumnanaktan

canım benim. ay dur kuuuuuu heveslendirim banada yaptırtma bir dene henüz hazır değilim, 3-4 sene sonra inşallah benim düşündüğüm:Saruboceq:

tekrar tebriklerr...canımm...
ilk günlerde hamile kalmışsın demekki..

buda şunu gçsteriyorki büyük ihtimal kızz:)))

sağlıklı sıhhatli olsun inşallah...

ağzını öpeyim balım. inşallah ööledir. bir kokoşumuz daha olurhihoyyyt

ayy süper bi haber bu ya
konuyu açtığından beri takipteydim ne zaman girsemde dua ettim senin için
rabbim gönlüne göre versin canım tebrik ederim ayy çok sevindim anlatamam

çookk sevindim çok duygulandım gerçekten .. Allah gönlüne göre versin .. sağlıklı sıhhatli senin gibi güzel dünya tatlısı bir kızın olsun .. ben de mutluluktan ağlayanlardanım bu arada :kedi:

Çok sevindim tebrik ederim inşallah hayallerindeki gibi bi prensesin olur
Sağlıklı eli yüzü düzgün bir bebek olsun yeter senin için biliyorum ama hayalller bi başka oluyor işte :asigim:
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok güzel bir haberdi bu :nazar: :nazar:

Senin adına sevindim arkadaşım..allah gönlüne göre sağlıklı,hayırlı bi kız evlat verir inşallah...dileyen herkes tatsın inşallah bu güzel duyguyu...:))

ovülasyon yumurtlama zamani canim..
orgazm meselesi faktörlerden sadece bir tanesi..

bir baska sitede okuduguma göre rahimin ek$i olmasida bebegin kiz olmasini tetikliyormus.
hatta tamponunu yogurda batirip iliskiden önce rahime koyanlar var :)

Aman tanrım insanlar kafayı yemiş valla
bilmiyorumkismile

ayy süper bi haber bu ya
konuyu açtığından beri takipteydim ne zaman girsemde dua ettim senin için
rabbim gönlüne göre versin canım tebrik ederim ayy çok sevindim anlatamam
opuyorumnanaktan amin cnm cok tesekkür ederimm

çookk sevindim çok duygulandım gerçekten .. Allah gönlüne göre versin .. sağlıklı sıhhatli senin gibi güzel dünya tatlısı bir kızın olsun .. ben de mutluluktan ağlayanlardanım bu arada :kedi:

oy kiyamam bidenemm.. allah sanada en kisa zamanda yasatsin bu mutluluguopuyorumnanaktan

Çok sevindim tebrik ederim inşallah hayallerindeki gibi bi prensesin olur
Sağlıklı eli yüzü düzgün bir bebek olsun yeter senin için biliyorum ama hayalller bi başka oluyor işte :asigim:
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok güzel bir haberdi bu :nazar: :nazar:
amin canim insallah.. cok saolboshayallersmile

Senin adına sevindim arkadaşım..allah gönlüne göre sağlıklı,hayırlı bi kız evlat verir inşallah...dileyen herkes tatsın inşallah bu güzel duyguyu...:))

tebrik ederim askito.. çok sevindim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Allah gönlüne göre versin canım

tesekkür ederim kizlar. allah isteyen herkese versin:CüvCüv:

çooook ama çok sevindim...

Allah hayırlısıyla sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin. umarım güzel bir prenses alırsınız kucağınıza.
inanın çok sevindim. tebrik ediyorum sizi.

Back
X