Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

Merhana Askitosenin topigini takip ediyordum ama aktif katilamamistim dualarim seninle idi ve ne mutluki istedigini Rabbim sana emanet etmis bende saclari lüle lüle gözleri siyah bicirik bir kiz annesiyim ve Rabbim kaderime yazmisise birede erkek cocuk sevgisi tatmak istiyorum sana saglikli bir hamilelik diliyorum Rabbim gönlündekini kucagina saglicakla versin insaAllah :Saruboceq:

Haseka cok tesekkür ederim , mutlu ettin beni.. allah bagislasin kizini, ve insallah ikinci bebegin erkek olur ..

hilalcim isim yok aklimda cnm.. gecen hafta öyle Didem Su gecmisti aklimdan ama .. esim begenmemisti.
bakicaz.
haftayada bi kontrolde kiz desin. ondan sonraa

Gonulden tebrik ediyorum canim, evinize nese katacak minik meleginiz, Allah gonlune gore verdi :lepi:

merhaba kizlar bende oyle cok kiz istiyordumki bugun ogrendik oglusumuz geliyormus:)) cok net gosterdi canim:)) ilk once yaa erkek mi falan gb sapsal sapsal bir tepki verdim Allah'im affetsin cok derinden kiz istiyordum cunku. ama insan hemen alisiyor erkek oldugu icin de cok mutluyum simdi Insallah bir gun Allah nasip ederse ikinci cocugum da olur ve ogluma bir kizkardes gelir.

cok tesekkur ederım ,ellerıne saglık valla ..

ben bayram ıcın aılemın yanına gıdıcem ayın 15 de esımden bı 10 gün ayrı kalıcam ınsallah gıtmeden tutar hemen..cok çalışma olamayacak malesef..

hiç hap kullanmadım ,evlendıgımın ılk ıkı ayını saymaksak sonrasında hep eşim korundu..

ınsallah hemen tutar ,olmazsa çalarım kapını gelecek ay ..

opuyorumnanaktan

anam herkes çalışıyo bu ayyy :roflol:
sumakcım aynı zamana denk geliyo günlerimiz.. hadi ikimizinde tutar işallahhh :Saruboceq:

yakında hepimize bi aile planlama dersı fılan verecekler ,topluca
baya bı ay sonra doguran dogurana olacak hehe :)

ınsallah hemen tutar ,senın kı bellı bı sey tutar hemencık ,
en azından biliyorsun oluyor var bi tane ,ama bizzz bekle dur
olmazsa bi de eyvahedigeldismile

bizde çok çalısma olmayacak bu ay ,bakalım kısmet artık ..

hayırlısı ne zamansa ..

inanmıyoummm. hayırlı olsunnn. ben senin topiğini hep takip ediyodum. çok merak ediyordum. sonunda güzel haberi vermişsin. Allah gönlüne göre vermiş arkadaşım. mutlu ve sağlıkla büyüt minik prensesini

benimde kendi bebğim için içime dopan kız. yarın bakalım dr.umuz söylicek mi :)
senin kız yapmak için kullandığın özel bir yöntem mi vardı yoksa çok merak ediyorum

demek oğlun oluyor ben daha öğrenmedim 2 hafta sonra gideceğim benim de içime oğlan gibi doğuyor bakalım ne çıkacak.

Aaaaa çok sevindimmm!

Hayırlı olsun canım demek kız annesi olacaksın.
Rabbim zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
KK bir üye daha kazanıyor desenize

Gözünaydın cnm şimdi okuyabildim..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bukleli güzelini..

canımmmm benimde prensesim oluyorrrrrrrrrr hepimizde inş istediklerimize kavuştuk allahım olmayanlara nasip etsin.....

aşkitooooo gözün aydın
ayyy kendi kızıma sevinmiş kadar sevindim vallaha
gözlerim doldu okurken
mutluluğun daim olsun...

aşkitom Rabbim gönlüne göre verdi... inşaallah kızcağızınla çok güzel bi anne kız ilişkisi kurarsınız
yapış yapış dolaşırsınız gız bacım

haha .. canim normaldir , kiza kendini hazirlayinca bu tepkiyi vermen, ama ilk cocukmus abi olurr.. daha güzel

Hasekan bebegim Haskenayasakkelime

pardon?

amin cnm tskler
ilk sayfada yazdim kiz icin uyguladigim yöntemleri
söyledimi doktorunuz cinsiyetini?

Aaaaa çok sevindimmm!

Hayırlı olsun canım demek kız annesi olacaksın.
Rabbim zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
KK bir üye daha kazanıyor desenize
tesekkür ederim tatlimm..
aman KK ya hic alismasin .. bi giren cikamiyor :))

Gözünaydın cnm şimdi okuyabildim..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bukleli güzelini..
amin cnm insallahh

canımmmm benimde prensesim oluyorrrrrrrrrr hepimizde inş istediklerimize kavuştuk allahım olmayanlara nasip etsin.....

tebrik ederim canimmmmm cok cok cok sevindim inannn..
3 müzünden ikinci bebegi kiz, ay cok güzell..
insallah bi daha ki kontrolde degismez

aşkitooooo gözün aydın
ayyy kendi kızıma sevinmiş kadar sevindim vallaha
gözlerim doldu okurken
mutluluğun daim olsun...
saol canim benim cok ictensin..

aşkitom Rabbim gönlüne göre verdi... inşaallah kızcağızınla çok güzel bi anne kız ilişkisi kurarsınız
yapış yapış dolaşırsınız gız bacım

amiinnn canim insallah cok saol

askito sende hislerimde yanildim :26: ama kendime hislerim dogru cikacak bak gör benimde kizim olucak

canim bastan sona kadar okudum ve sonunda sevincten agladim
sanada dedimya ayni senin gibi coook kiz cocugu istiyorum rabbim banada nasip etsin insallah
suan ne heyecanlisin ne mutlusun her gördügün kiz bebis cicileri almak istiyorsundur kesin :))
bebisin saglicakla gelsin dünyaya bende güzel bir kiz elbisesi ve patileri yollamak istiyorum icimden geldi :))) eger kabul edersen tabi :))

ay canimm tesekkür ederim , almis kadar oldun , cok saol.

cok duygulandim mesajini okuyunca
zaten iyice sulugöz oldum ..

ben kiz cicilerine bakiyorum ama henüz elim gitmiyo.. hala rüyami$ gibi geliyo..
bunda bi yanlislik var diyorum..
mucize..
rabbim sanada en tatlisindan bir cimcime versin insallahh

cidden cok istiyorum elbise ve patik almak icimden geldi canim
msn mi sana yazdim özelden zaten sonra adresini alirim hallederiz o isi
teyzeciginden kücükm bir hedaye iste
aminn ins seninde dedigin gibi tatlis cimcime bir kizim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…