Allahım bilmediğide yok kaydirigubbakcemile3 ozaman benim erkek ihtimali baya düşük...lülülülülülüsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
uygula uygula aklin kalmasin :roflol:
oglan yapcm diye birde her ay bol kalorili yiyip, hamile kalmiyormussun ve 3 ay sonra 80 kilo oluyormussun hahahha
bu arada sisman hatunlarin erkegi olma ihtimali zayif hatunlara göre daha fazlaymis.
benden söylemesi kaydirigubbakcemile3
cok ciddiyimm
Cilegim darisi basina canimm.. seninkide büyüdü artik ister bi kardess.. sempatiksalakcinni
tsklerr teknommmm..
yap kiz bi tane daha :))))
ayy simdiden düsünüyorum neler alsam giydirsem diyee.. batti benim adammm :roflol:
elfcn tskler cnm..
askito benım de günlerimi hesaplar mısın ..kız ,erkek farketmez ..
veya hangı gunler erkek hangı günler kız.. yapar mısın
2 eylul
1 ekım
30 ekim
son üç ay istiyordun snırım ,tesekkur ederım şimdiden ..
ovülasyon 14 kasim..
10+11 kasim kiz günlerin
14+15 kasim erkek günlerin
24 ünde kan - 28 indi idrar testiyle ögrenebilirsin gebeligin gerceklesip gerceklesmedigini canimkaydirigubbakcemile5
en yakin zamanda hamile kalirsin insallah..
bu ay olmazsa sonraki ayida hesaplariz canim.
eger hormon haplariyla korunduysan gebe kalmayi geciktirebilir
orasi öyle canim.. ama yinede insan elinden geleni yapmaya calisiyor.ben hiç takip etmedim valla...hangi günler kız diye
çokta takılmayın bunlara kızlar...kısmetimizde ne varsa o olur.
Aşkito, muradın olmuş kıııız:lepi:, tebrikler.
Ne zaman ıslatıyozsempatiksalakcinni
amann kel olsada farketmez gariii :)))konuyu okuyordum ama yazmıyordum..açıkçası bende merak ediyordum..allah gönlünüze göre vermiş hayırlı uğurlu sağlıklı ,size ve vatana hayırlı bir evlat olur inşallah...eeee şimdi ...kızı oldu...bir lüle lüle saçları kaldı galiba :)))))))))))))))))
saol elifcim ..opuyorumnanaktan
Aşkto cuk yanlışlıkla dün link koyduğun topiğe yazmışım burayada alıntılayım bari :)
anam herkes çalışıyo bu ayyy :roflol:
sumakcım aynı zamana denk geliyo günlerimiz.. hadi ikimizinde tutar işallahhh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?