Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

Tutimm cok saoll sari$in bombamm benimm..
darisi senin basina insallahh.. adanaliyla evlen , hemen bebik yap , seninkinide sevelim emiii..
balonlara kalplere bayildimmm..
ay hediye almis gibi oldum walla Şeniz

olsun olsun alda sonra verirsin hepsini sen ben sende o ışığı görüyorum :roflol:tuttuğunu koparan hatunsun maşallah dur nazarlığımıda takım hıh oldu şimdi :dance:

aşkitommmmmm inşallah cnm hele bi evleneyim şu ilk bebek erkek olsun diye tüyoları alacağım senden hehehehe sonrada kız bebek için tüyo alıcam bir yere kaybolma ben evlenene kadar tımammı canım
muju güzel annem benim...

KK kapanmadigi sürece kaybolmaya hic niyetim yokk tutimm , rahat ol... :))
torunlarimi paylasicam burda daha ooohooo :roflol:

Senın adına çoooooooook sevindim aşkito ne zmandan beri uzaktan seni takıp ediyordum merakla.haberi duyunca bende mutlu oldum.çünki benımde senın oğluşun gibi 16 aylık efe adında bir oğlum var ALLAH bağışlasın cümlemızınkını.ve bende tam 2 yaşında bir kez daha bebek düşünüyorum kız olsun diyorum sağlıklı ve hayırlı inş.e halıyle az kaldı 2 yaşına ve araştırmaya çalışıyordum senıde halıyle örnek aldım ve süper tutturdun.sıra bende tüyolarından bazılarını ajandama ekledım şimdiden.fakat vajınal duş falan yaptınmı yada baska bılmediğimiz bişey varmı lütfen cvp yazarsan çok sevınırım.buarada adet döngüm 28 gün.
09ağustos,5eylül,3 ekım benım adet tarıhım 28 günde döngüm budurumda benım ne zman ilişkıde bulunmam gerekli misal birde hergünmü?
Tekrar tebrık edıyorum sizi Rabbım sağlıklı kucağınıza almak nasıp etsın

ecrin, gelincik cok tesekkür ederim kizlar..

Gelincik birazdan hesaplicam canim, vajinal dus yapmadim..
hamile kaldigim gece 4 agustos, adim gibi eminim..
sabah kalktigimda sol kasigimda sizi vardi cünkü.
gün asiri iliskiye girdik, ve iliskiden sonra soluma yattim.
iliski sirasinda zevk almamaya özen gösterdim(töbe yarabbim )
o önemliymis, cünkü kadinin zevk aldigi siradaki salgiladigi sivi erkek spermler icin iyi bir ortam sagliyormus.

abdest alip meryem duasini ve birsürü dua daha okudum.
abdestsiz dua okumadim hic a.s

Gelincik
11 kasim ovülasyon..
7+8 Kasim Kiz günlerin.. iliskiye girmen gerekn günler
9 kasim riskli.
en gec 8 kasim gecesi 12 den önce iliski olmasi gerekiyor.
ondan önceki günlerde olabilir. yani mesela 4 ya da 5 kasim, erkegin spermleri biraz azalmasi acisindan.

eger hamile kalmissan 21 kasim kan testinde 25 kasim idrar testinde ögrenebilirsin
ve yüksek ihtimalle kiz bebege gebesindir a.s.

$u güzel bu güzel diyoruz ama henüz isim düsünmedik.
bi bakmam lazim isim listelerine..
son günlerde iyice oglana odaklandigim icin hep erkek isimlerine bakmistim. en son Mert e karar vermistim

sen bulursun güzel bi isim prensesine opuyorumnanaktan

way way arkadasıma bak be kız annesi oldudaa taktikte verio doktorda olursun sen yakındaaa masalahhh ay ne guzel çok özendim şimdi wallaaa darısı bizleree

canım benim yaa ...
Çok sağol.. 10unda ne yapıp edip kafaya koymuştum eşimede demiştim ..
sen 11 i dedin ..o ara hergün olsa olurmuki...bide erkek baktın dimi canım..
Hayırlısı aşkitom yaa..Diğeri 10 haftalıkken sonlanmıştı yaa korkuyorumda hiç başıma gelmez zannediyordum.Şimdi 23 haftalık olmuştum bile. :çok üzgünüm:
Bakalım ne olacak benim...
Yaa gerçekten senin adınaa çok sevindim ne kadar çok istiyordun kız olsun dünyanın en güzel şeyi kız annesi olmak. çokk ballı oluyorlar çokk..
Allahım işallah birde erkek duygusunu tattırır bana :asigim:

Efe biliyor dimi aşkito. kardeşi olacağını... değiştimi tavırları?
Benim cimcime başımın etini yiyo ne biçim annesin sen bi kardeş doğurmadın bana diye:)

way way arkadasıma bak be kız annesi oldudaa taktikte verio doktorda olursun sen yakındaaa masalahhh ay ne guzel çok özendim şimdi wallaaa darısı bizleree

Özelden de mesajlar aliyorum.. güzin abla modundayim su an :)) cok güzel bir duyguukaydirigubbakcemile2
ayy allah herkesin gönlündekini versin insallah..
hamile oldugumda ayri, kiz oldugunu duydugumda bambaksa sevindimm..

10 u tehlikeli canim.
11 inde baslayin. ondan sonraki günler iliski olabilir.
ama 11 inden önce olursa ,kiz olma tehlikesi var.
insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin bu defa.
erkek cocuk olmasi icin ayrica bol kalorili beslenmen gerekiyo. yagli yagli hamur isleri sempatiksalakcinni
daha detayli bisiler var ama netten arastirabilirsin, erkege yogunlasmamistim hatirlamiyorum simdi, isine geleni uygularsin cnm.
kadin altta olmasi gerek sanirim birde :jeyyar:

bende kız bebiş istiyorum. bu ay sizin tarifi deneyiceğim

senin adına çoook ama çookk sevindim..opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: kız ben gülmekten çocuk yapamıcam ...
Aklıma gelir hep bu konuştuklarımız...
tmm 11 inde başlıyorum bitanem nettende bakar uygularım yalan yada gerçek aklımda kalmasın da sonra :hulya:

Son düzenleme:
tskler ercacim insallah seninde tutar:hooray:

bu konu hurafe ve ya kocakari masali degil, doktorumada söyledim kiz icin ugrastik dedim, böyle böyle bisiler okudum ,uyguladim , dogrumu dedim. Evet dogru, etkileyebilirsiniz cinsiyetini dedi. 100 de 100 olmasada %85 de cok büyük bir ihtimal.

:roflol::roflol: kız ben gülmekten çocuk yapamıcam ...
Aklıma gelir hep bu konuştuklarımız...
tmm 11 inde başlıyorum bitanem nettende bakar uygularım yalan yada gerçek aklımda kalmasın da sonra :hulya:

lülülülülülüsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

uygula uygula aklin kalmasin :roflol:
oglan yapcm diye birde her ay bol kalorili yiyip, hamile kalmiyormussun ve 3 ay sonra 80 kilo oluyormussun hahahha
bu arada sisman hatunlarin erkegi olma ihtimali zayif hatunlara göre daha fazlaymis.
benden söylemesi kaydirigubbakcemile3
cok ciddiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…