oglak zeynep tsk ederim..
yok canim hilainki belli deil..
sen yine hamilemisimm.. ayy ne güzel.. canim cok cok dikkat et kendine. saglikla dogsun insallah
tesekkür ederim canim aminnTebrik ederim Aşkito çok sevindim..Rabbim sağ salim kucağını almayı nasip etsin..
benim de allah bağışlasın çok tatlı bi oğlum var..16 aylık...iyiki oğlum olmuş diyorum ona her baktığımda..ama içimdeki kız çocuk özlemi dinmiyor...rabbime her aklıma geldiğinde sağlıklı elemsiz kedersiz bişekilde bir de kız evlat nasip et diyorum...yürekten diliyorum...hayırlı bi kız evlat nasip etsin yüce mevlam...oğluma da uzun bahtı açık bi hayat...
ırmak (ablamın kıının adı )
nehir (bunu ben kızımolursa koymak ıstıyorum) adım deniz cunku
beril
ayliz
nil selin
beren
lal
lara (oglumun adı da aral ve lara onun tersten yazılısı oluyor esım lara olsun olursa dıyor)
evet canım bu seferki şükür şimdilik ii bakalım hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah:)))6 hafta bitti bugün hep bööle devam etse süper olacak bakalım alnımızda ne yazıyosa onu yaşayacağız bi şekilde içim rahat dua et bana...
benim de oldum olası kız geçiyo içimden ilki kız olacakmış gibi hissediyorum bakalım ne olacak?hayırlı evlat olsun da...
isim bulalım sana bi bkayım bakalım internetten falan...
tesekkür ederim canim aminn
evet canim bende öyle dua ettim .. saglikli hayirli bir evlat olsun.. allahim kiz istiyorum diye.
herkesin gönlüne göre versin insallah.
lara benimde aklimda.. almanca isimde var lara.. ve rahat eder okulda iste.
berilde hosuma gidiyo.. ciddi ciddi larayi düsünmeye basladim
canim eger son adet tarihini . ve adet döngünün kac gün oldugunu söylerse bakarim ilsiki günlerine, kiz mi erkek olasiligimi yüksek diye..
bizim bugün 5 te kontrolümüz var bakalim.. insallah erkek demezler..
naparim bilmiyorum
aşkitom 23 eylül son adet tarihim 29 gün de periyodum ama ilişki günlerini bilmiyorum valaaa spontane yani...:))
aşkitom 23 eylül son adet tarihim 29 gün de periyodum ama ilişki günlerini bilmiyorum valaaa spontane yani...:))
sipaydim saol bebikim,aminn.
Darisi bütün olmayanlarin basina insallahhh
Bizde bugün kontroldeydik.. Doktar bastan o kadar allak bullak olduki.. Aha dedim erkek dicek.. Esimle birbirimize bakiyoruz korkuyla:83:
Neyse %95 den %96 ya cikti tahmini hahah kiz dedi..
Ama alisveris yapmayin dedi.
Askito dinlermiiiii:82:
Gittim en az 20 parca kiz bebek kiyafeti aldim..
Tulumlar taytlar badiler elbiselerr :87:
Degerlerim ölcüldü, iyi cikti.. Bebeginde sagligi yerinde kipir kipir, ne ayaklari seciliyo ne kollari. Ordan oraya dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?