Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovülasyon 14 kasim..
10+11 kasim kiz günlerin
14+15 kasim erkek günlerin
24 ünde kan - 28 indi idrar testiyle ögrenebilirsin gebeligin gerceklesip gerceklesmedigini canimkaydirigubbakcemile5
en yakin zamanda hamile kalirsin insallah..
bu ay olmazsa sonraki ayida hesaplariz canim.
eger hormon haplariyla korunduysan gebe kalmayi geciktirebilir
anam herkes çalışıyo bu ayyy :roflol:
sumakcım aynı zamana denk geliyo günlerimiz.. hadi ikimizinde tutar işallahhh :Saruboceq:
Haseka cok tesekkür ederim , mutlu ettin beni.. allah bagislasin kizini, ve insallah ikinci bebegin erkek olur ..
Doktordan 2 gibi ciktik ama maalesef anca simdi girebildim nete..
ilk kez uyuyordu ultrasonda..
bakarken zorluk cekti doktor..
göremiyorum dedi.. ben o arada azicik karnimi dürttüm kimildasin diye..
ve döndü önünü..
hemen bisiler gördüm ultrasonda..
o da ne? pipi degil mi o dedim ..
doktor hayir .. pipi deil o.. KIZ olacak dedi..
nasil yani?
kizim mi olacak benim ????
eminmisiniz.. bi daha bakin. ben bise göremiyorum.. gercekten kiz mi ?
evet dedi 3 cizgi var burda bakin ..
%95 KIZ diyorum.. haftaya kontrolde tekrar bakariz..
siz simdiden alisverise baslamayin..
yanilacagimi sanmiyorum .. KIZ dedi.
ama dedigim gibi siz yinede bekleyin ...
aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyhihoyyyt
Kizim olacak benim yhaa... inanamiyorummm![]()
![]()
merhaba kizlar bende oyle cok kiz istiyordumki bugun ogrendik oglusumuz geliyormus:)) cok net gosterdi canim:)) ilk once yaa erkek mi falan gb sapsal sapsal bir tepki verdim Allah'im affetsin cok derinden kiz istiyordum cunku. ama insan hemen alisiyor erkek oldugu icin de cok mutluyum simdi Insallah bir gun Allah nasip ederse ikinci cocugum da olur ve ogluma bir kizkardes gelir.
haha .. canim normaldir , kiza kendini hazirlayinca bu tepkiyi vermen, ama ilk cocukmus abi olurr.. daha güzelmerhaba kizlar bende oyle cok kiz istiyordumki bugun ogrendik oglusumuz geliyormus:)) cok net gosterdi canim:)) ilk once yaa erkek mi falan gb sapsal sapsal bir tepki verdim Allah'im affetsin cok derinden kiz istiyordum cunku. ama insan hemen alisiyor erkek oldugu icin de cok mutluyum simdi Insallah bir gun Allah nasip ederse ikinci cocugum da olur ve ogluma bir kizkardes gelir.
Hasekan bebegim Haskenayasakkelime
amin cnm tsklerinanmıyoummm. hayırlı olsunnn. ben senin topiğini hep takip ediyodum. çok merak ediyordum. sonunda güzel haberi vermişsin. Allah gönlüne göre vermiş arkadaşım. mutlu ve sağlıkla büyüt minik prensesini
benimde kendi bebğim için içime dopan kız. yarın bakalım dr.umuz söylicek mi :)
senin kız yapmak için kullandığın özel bir yöntem mi vardı yoksa çok merak ediyorum![]()
tesekkür ederim tatlimm..Aaaaa çok sevindimmm!
Hayırlı olsun canım demek kız annesi olacaksın.
Rabbim zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
KK bir üye daha kazanıyor desenize
amin cnm insallahhGözünaydın cnm şimdi okuyabildim..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bukleli güzelini..
canımmmm benimde prensesim oluyorrrrrrrrrr hepimizde inş istediklerimize kavuştuk allahım olmayanlara nasip etsin.....
saol canim benim cok ictensin..aşkitooooo gözün aydın
ayyy kendi kızıma sevinmiş kadar sevindim vallaha
gözlerim doldu okurken
mutluluğun daim olsun...
aşkitom Rabbim gönlüne göre verdi... inşaallah kızcağızınla çok güzel bi anne kız ilişkisi kurarsınız
yapış yapış dolaşırsınız gız bacım![]()
canim bastan sona kadar okudum ve sonunda sevincten agladim
sanada dedimya ayni senin gibi coook kiz cocugu istiyorum rabbim banada nasip etsin insallah
suan ne heyecanlisin ne mutlusun her gördügün kiz bebis cicileri almak istiyorsundur kesin :))
bebisin saglicakla gelsin dünyaya bende güzel bir kiz elbisesi ve patileri yollamak istiyorum icimden geldi :))) eger kabul edersen tabi :))
ay canimm tesekkür ederim , almis kadar oldun , cok saol.
cok duygulandim mesajini okuyunca
zaten iyice sulugöz oldum ..
ben kiz cicilerine bakiyorum ama henüz elim gitmiyo.. hala rüyami$ gibi geliyo..
bunda bi yanlislik var diyorum..
mucize..
rabbim sanada en tatlisindan bir cimcime versin insallahh