• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

amannın aşkitin kızımı oluyo ne güzelll çok sevindim bak okadar duanı karşılıksız bırakmaz yukardaki:Saruboceq:çok sevindim aşkitomm bi kız bi erkek efeye kız kardeş geliyoyanii ayy bıcır bıcırr kız bebeklerde bi başka sevimli oluyo ya bide sana benzerse ooo:lepi::lepi::lepi::lepi:

aşkitommmmmŞeniz canım arkadaşım benim nasıl güzel bir haber bu yaaaaaaa.:lepi:
gözlerim doldu doldu geldi valla. bir kaç mesaj daha okursam ağlayacağum:çok üzgünüm:ama ağlamak istemiyorumdelikafadulden

canım benim yaaaa. inşallah doktorun yanılma ihtimali yoktur. ahaah fırfırlı donunuda almışsın fıstığın. erkek olunca ne alınırmış kıss?

şimdi içinde ne taşıdığını biliyorsun.ona nasıl hatap etmen gerektiğini biliyorsun.
şimdi senden güzellll bir mektup bekliyorum kızın için....efeye yazdın birsürü mektup fıstığın boynu bükük kalmasın demi:)))):teselli:

innnşallah sana benzeyen ,yanaklarında derinden 2 dene belediye çukuru olan. saçları bukle olmasada olur ( maşa diye bişi var dimi :) güzel mi güzel . en önemlisi eli ayağı düzgün, sağlıklı bir bebeğin olur canım:Saruboceq: allahın izniyle kucağına alacağın günlerde gelir:Saruboceq:

çok mutlu oldum kıssdelikafadulden

ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile:nazar:

ayy şu sayfaların güzelliğine bak yaaaaa. ne kadar çok sevenin var bitanem benim....

Cok cok tsk ederim canlarimm..
taktikler ilk sayfada hehehe

jadem oglan icin yardimci olurum canimm...
adet tarihlerini not al.. en az 3 ay geri hesaplamamiz gerekiyo.

canım bende Kasım ayını bekliyorum çin takvimine göre o zaman erkek ama...
Adetlerimi yazayım birde sen bak:
19 Ağustos-21 Eylül-23 Ekim
Bugün bitti sayılır adetim 6-7 gün sürüyor...

aşkitttt bu zilli gibi bir kızın olsun inşallah:)))

beb49ql4uu.jpg

oy oy cok cok tesekkür ederimm..
sevildigim kadar seviyorumda sedamm .. KK fistiklari , hepinizin yeri ayri bende.. cok saolun canlarim benimm..

jadem bakiyorum simdi canim, annemdeyim ben ara ara bakip cikiyorum, annem kiziyoda :)))
yazarim ilerleyen dakikalarda

aşşkitom cok cok cok sevindim..sağlıcakla alırsın insallah kızını kucağına...ne güzl bir haber yaaa

JADE
canim 11 kasim yumurtlama günün.
garanti olsun diye 33 gün hesapladim adet döngünü.

11 + 12 kasim mutlaka iliski olmali. ne öncesi ne daha sonrasi.

21 kasim kan testinde 25 kasim ise idrar testinde ögrenebilirsin Sonucunu.

Ben hesapliyorum ama 100 de 100 garantisi yok bunlarin haa :)) sonra bei topa tutmayin..
allahin bilecegi is.. siz bol bol dua edin.. erkek cocuk icin yusuf , kiz icin meryem duasini okuyun bol bol.

dünyanın en güzel şeyiymişş kızz annesi olmakkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!(salıklı olması daha öneml tabi)

canımm çok mutlu oldum inanki...
çok temiz kalbin var o kadar dedin dedin sonunda oldu.Allaha şükürler olsun.
inşallah sağlıklı gelirdünyaya kızın.
şimdi sıra saçlarının bukle bukle olmasına dua etmekte.
hadi kızlar başlayın duaya:roflol:

aşkitoooooooooooooooooooooom:emir_bebek:
canım hayırlı olsun kızın oluyormuş rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah cnm benim.umarım senin gibi çooooook tatlı güler yüzlü bir kız olur...

ban5.jpg

bunlarda bebeğinin balonlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
3511280133_fee4ff8434.jpg

amin gecekusum insallah..

Geceyeli 75,5 kiloyum cnm :kedi: göstermiyorum ama hahahha
hamile kalmadan önce kiz olsun diye 1 hafta boyunca 1 kilo dondurma yedim .. günde 1 kilo yani(oha diyebilirsiniz :roflol:)
69 dan 71,5 a ciktim .. sonra hamile kaldim iste :))

Back
X