• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

amandaa amann aSkitoocumm bebisimizz büyümüsde 3.5 aylikmi olmuss :emir_bebek: kaydirigubbakcemile2
Saglicakla gelsin minigimiz canim arkadasim ..
Sen daha cinsiyetini ögrenme derdindesin bide bunun isim bulma derdi var kaydirigubbakcemile3

Benimkinin cinsiyet belli isim ariyorum deli gibii bi türLüü kizimaa yakisir bi isim bulamadimm off off eyvahedigeldismile

amin ildemmcim.. gecen gün düsündüm bende seni..
kac haftalikti, dogum yaptimi acaba diye..
ama daha cok varmis seninde..

cizelgendeki isim cok güzel aslindaa
Duru Tanem..

ahh kuzucum isim güzel olmasina güzelde benim canimm annecigim sagolsun
bi türLü isinamadi o isme .. onunla beraber büyütecegim icin onunda icine sinen bi ismi koymak istiyorum kizima .. arayislardayim valla ..

ahh su annelerr :))
benim annemde, kiz olursa acelya koyacaksin diye israr ediyor..
acelya güzel bir isim ama, almanyada kullanilamaz.
telafuzu cok zor.

aynen canim bu almanlar c. harfini q. harfi olarak okuyorlar ..

bende o yüzden hem moderen hem klasik bi isim ariyorum ..
annemin Berrin ismi hosuna gidiyor bende begeniyorum ama iste kararsizlik insani öldürüyor ..
bide isimleri söyleyip elimi karnima koyuyorum acaba tepki vercekmi diye kaydirigubbakcemile3
ama minik cadi inatci tekmelemio kaydirigubbakcemile3

ben 9 ay boyunca ismini ela koyucağım kızıma ela gözlü benli dilber diye şarkı söyleyip karnımı okşadım..ne oldu biliyonuzmu gerçekten ela gözlü yanağında kocaman bir beni olan kızım oldu...ama benini 3 yaşında aldırcaz dr.lar kalmasından yana değiller...oyüzden isim koyarken adını mırıldanıp onu karnınızda severken dikkatli olunopuyorumnanaktan

ben 9 ay boyunca ismini ela koyucağım kızıma ela gözlü benli dilber diye şarkı söyleyip karnımı okşadım..ne oldu biliyonuzmu gerçekten ela gözlü yanağında kocaman bir beni olan kızım oldu...ama benini 3 yaşında aldırcaz dr.lar kalmasından yana değiller...oyüzden isim koyarken adını mırıldanıp onu karnınızda severken dikkatli olunopuyorumnanaktan

Vayy bee Allahin isi iste akannehir
benimde kizimin kasinda kücük bi ben olsun istiyorum ..
benim var onunda olsun istiom kaydirigubbakcemile3 cok hos duruyor begeniyorum cünkü..
eskilerden diolar kara biberi o yere ekilecekmissin ben oluyormus o yerde diye ..
veya cilek yiyince hamile bi bayan yanlislikla yüzünü veya eline koluna sürerse
o yerde kirmizi lekeli dogumus bebek .. bunuda yegenimde gördüm ben popsu ile belinin orda kirmizi lekesi var .. kaydirigubbakcemile3

valla isim konusunda her isimi anip karnimi sever oldum acaba tepki vercekmi diye
ama kizim hic bi ismi begenmedi zannedersem :1: tepki göstermiyor isimleri söylerken .. baska tür rahat durmaz kücük afacanim kaydirigubbakcemile2 ama annesi bisi denemek isteyince tik yok kaydirigubbakcemile3

leyla cok ilgincmis canim :))
allah bagislasin kizini..

ildem len senin cizelgendeki bebek zencimi :1: bak kizin kara dogmasinn sora :roflol:

sağol canım...
şu hurafeler tutuyor sanırsam ama kızlar
ben kuzenimin bir bahhçedenn çaldığı kayısıyı yemiş yaz sıcağında terleyen yüzümü silmiştim hemen kuzenim ozaman demişti bak kızın yüzünde leke olcak diye çok kızmıştım ona banane ben çalmadım sen çaldın diye niye çıksın konuşma öyle demiştim ama oldu işte demekki tutuyor...
şuan profilimde resmi var bakabilirsiniz isterseniz...

aSkitiooom zencii dil esmerr oo kuzuuu kaydirigubbakcemile3
azicik sekerLenmiss bebisim kaydirigubbakcemile2
öteki bebisleri begenmedim peynir gibi beyazLardi bende esmer olanini secdim zemuszemus

Leylaelacim bende inanmiyorum pek öle eski püskü seylere
ama benim dizimdede bi ben var annem bana hamisken koymus kara biberi orama sonrada ben olmus..
bende kendimde öyle yapdim kasima bi tutamcik karabiber koydum bakalim bebisimdede olcakmi opuyorumnanaktan

hadi bakalım hayırlısı olsun,inşallah herşey gönlünüze göre olur....:)

inanmiyorum canim ama bakmaktanda kendimi alikoyamiyorum..
bütün takvimlerde.. bioritim hesaplamasi vs vs vs
hersey kiz gösteriyor.

beni en cok kiz düsüncesine iten
hamileligimin ogluma göre farkli gecmesi..
cildimin bozulmasi ve kalcamin büyümesi..

cuma günü gidebilirim belki dr a..
hesaplamam lazim.. 15 nci haftada gitmeliyim

Kalcalarin büyümesi iyiye isaret askitioomm ..
ama bi yandanda cok heveslenme yine..

Yengemin ilk hamileliginde kalcalari almis basini gitmisdi ama oglu olmusdu ..
ikinci hamileliginde göbüsü öndeydi buda oglan olcak dedik bi bakdik kücük bi kiz dogdu ..
her ikisindede eksi as ermisdi mesela .. yani belli olmuo bazen ..

selam benimde bir kızım var saçları bukle bukle.en büyük hayalimdi kızım...çünkü ben tek kızım.arkadaşdost olsun istemiştim.rabbimde verdiçok şükür.inşallah yüreğinizden geçen olur..

hadi hayırlısı askito...
dün 12 haftalık arkadaşımınkini dr.söyledi ama büyük ihtimal diyerek...tabii orda prosedür farklıdır

bende 12 haftalikken gittim , doktorum biseyler sezdi ama söylemedi..

yaptigim hata, bastan kiz istiyoruz cok dedim..
ihtimal var , belli olmaz dedi.

ama erkegede benziyo dedi.

yaniii ya erkek ama hayal kirikligi olmasin diye söylemedi
ya da kiz da, emin olmadan bise demedi..
her halükarda %50 hahaha

cuma 15+0 oluyorum yanlis hesaplamadiysam..
sanirim cuma günü ögrenirim, popi$ini dönmezse.

saliha allah bagislasin canim..
ayy darisi basima.. hepinizin ne güzel kizi var :)

cuma günü ögleden sonra kapaliymis muayenehane..sabahta gidemem , arabam yok.ayrica esimde yok :)

en iyisi haftaya persembeye kadar sabretmek..

persembe 04.11.2010
saat 16:50

dayann a$kitttttttttttt :))

Back
X