Bir kitabı kaç günde bitirirsiniz?...................

Aynen bende sizin gibi çılgın türkleri en az 50 kez elime alıp geri bıraktım
Elimdeki kitabı en geç 1 haftada bitiririm

kitap başladığım anda beni içine çekiyorsa bir günde bitiririm çünkü elimden bırakmaya dayanamam

kitabı bitirme sürem okuduğum dönemdeki yoğunluğuma göre değişir. Çok sıkışık olduğum, sınav haftam vb. gibi zamanlardaysam biraz uzun sürer; ama cidden sürükleyiciyse her fırsatta okurum.

ayda 3 kıtap okuduyorum. haftada 1 bıtırıorum genellıkle..
ama kıtabı bıtırmek de ıcındekı konuyla ılgılı bır mesele kurtcuklar.. sana uymayan bır kıtabı daha uzun surede surundurerek okursun :)

Ejderha dövmeli kız 650 sayfa müthiş bir kurguyla yazılmış bir kitap tabii bu benim yorumum . Ben bu kitabı 2.50 günde bitirdim . şimdi de ateşle oynayan kızı aldım ona başlicam...

Genelde iki günde bitiririm,çok beğendiysem bir günde.Ama eğer bana göre orta halli bir kitapsa kendimi zorlarım ve bir hafta içinde okurum.Bitirilmemiş bir kitap beni rahatsız eder,bitirmeye uğraşırım.Beğenmediğim kitabı genelde evimde bulundurmam,kütüphaneye veya ihtiyacı olana veririm.

canan tan da gece başlayıp sabahın ilk ışıklarında bitirmişliğim çok oldu
ama beni etkilemeyen bi kitap olduğunda kitap bana bakar ben ona bakarım.. bi türlü bitmek bilmez

çok beğendiğim bir kitapsa bir günde bitiririm 500 sayfalık bile olsa yemeğin soğanını kavururken bile okurum ne yapayım kendimi alamıyorum okumaktan

Garip bir soru.Bir kitap?Bu bir kitap hangi kitap?Kalınlığına,içeriğine ve okurkenki ruh halime göre değişir.Mekan,zaman faktörü de var için işinde elbette.

Kitabın kalınlığına göre değişir ama ortalama sadece öğle tatilinde ve akşam okumaya fırsat bulduğum için 3 günde bitiririm

Kalınlığa göre değil akıcılığa ve sürükleyiciliğe göre değişir bence.
Çok kalın kitapları bir solukta okuduğumu bilirim ama ortalama kalınlıktaki bazı kitaplar da ilerlemek bilmemiştir mesela.

Bir de kitabın türüne göre değişir felsefi-düşünsel kitaplar kısa sürede bitirilmez bitirilmemelidir de daha iyi anlamak ve üzerinde yorum yapabilmek adına.

Kitabın sürükleyiciliğine bağlı..590 sayfalık kitabı 3 günde bitirdiğim oluyor..The secret gibi gıcık bir kitabı 250 sayfalarda sanırım 1 haftadan fazla zaman içinde bitirmiştim.Bazen oluyor ki bir solukta 250 sayfa okuyorum

kitabı araştırarak alırım konusunun beni etkilemesi gerek sonra okumak kolay o kitap elimden düşmez bir günde biter

Seçtiğim kitabın içeriğine göre değişir.
Genelde polisiye ve roman okurum.
En son Ahmet Ümit- İstanbul hatırası nı okudum. 2 günde bitirdim.
Ortalama 550 sayfaydı.

Kitap okumak film izlemek gibi çok keyifli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…