• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kitabı kaç günde bitirirsiniz?...................

Kitabın sayfasına göre değişir normal kalınlıkta bir kitabı 1 gece de bitiriyorum eğer 500 sayfadan fazlaysa bu 2-3 güne çıkıyor. 1 Haftadan fazla hiç sürmez :kedi: Biraz kitap delisiyim de...

Sürükleyici bir kitabı istersem bir günde bitirebilirim :) ama ben bitmemesi için o kitabı uzun bir zamana yayıyorum..:)

akıcılığına bağlı tamamen sayfa sayısı umrumda değil benim hatta öyle kitaplar var ki 1000 sayfa olsada okurum dediğim ..=))

Sıklıkla 300-400 sayfayı 2 günde bitiririm. Üstüne özetini de yazarım...Eleştiri, yorum ne varsa en fazla 4 günde tamamdır...
Zaten tek kitap okuyamayanlardanım.
Sürekli olarak okuduğum en az 2 kitap olur, dönüşümlü okurum mutlaka.

Hem kitaba hem de sayfa sayısına bağlı..Şöyle söyleyeyim cumartesi günü 663 sayfalık bir kitaba başladım,bayağı sardı ,bugün pazartesi 521. sayfadayım,bu akşam bitecek yani..

4-5 günde bitiririm. Kalınlığına da bağlı 2-3 günde de bitebilir. Fakat bazı kitaplar gerçekten bitmiyor.

Son düzenleme:
Kitaba göre değişiyor...
Dün Kibele'nin sırrı adlı kitaba başladım ve 375 sayfalık kitabın 115 sayfasını okudum bile...
Ayda 3 4 kitap okurum yoğunluğuma göre değişir...

yoğunluğuma, kitabın sayfa sayısına ve akıcılığına bağlı olarak değişir. çok akıcı bulmuşsam su içmeye dahi kalkmam sonuna kadar okurum.

içinizde en yavaş okuyan benim sanırım :)
sadece akşamları yatmadan okuyorum tabii o saatte okuduğum için hemen uykum geliyor dolayısıyla azar azar okumuş oluyorum..bazen 1 kitabı birkaç ayda anca bitiriyorum, bazen de 1 haftada bitiriyorum..ama 1 günde okuyup bitirecek kadar müsait olmuyorum hiç..

psikolojim normalse ortalama 7 ile 10 gün arasında bitiririm.
Daha erkende bitebilir.

Back