Bir kitabı kaç günde bitirirsiniz?...................

Eger kitabi cok cok sevdiysem ozel bir bag kurduysam sayfa sayisi hic onemli degil gerekirse o aksam uyumam biter :)

Ama bazen kendime zaman veririm iste bu yaz bitecek diye o zaman yavaaas yavaaas kafama esince okurum.

İçeriğine, biraz da yazarına bağlı.. Akıcı bir kitapsa 1 günde de bitirebilirim..

eğer çok beğendiysem 1 yada 2 gün kaç sayfa olursa olsun ...

Gerekirse sabaha kadar okur, ertesi gün de tüm işlerimi erteleyerek devam eder yine bitiririm, eğer elimdeki kitap bırakmak istemediğim bir kitapsa ... Sayfası önemli değil.

Sayfa sayısı farketmez çok beğendiysem yemeden içmeden bir günde bitiririm.Gerçi çok sıkıcı bir kitap bile olsa en fazla 3 günde bitiriyorum sabırsız bir insanım her şeyin sonunu bir an önce bilmek isterim.

Kiskandim yahu 2-3 gunde kitap bitireni okuyunca. pff. Ne biliyim ya, ben cok yogun bir insanim. Ders kitabi okumaktan, okul icin yazilar yazmaktan, sonra da ise gitmekten romana sira kalmiyor. Al iste, simdi okul 1 ay tatile girdi, ama simdi de yeni isimle ilgili bir kitap okumak zorundayim 1,000 sayfa filan. Cok istedigim halde, onceliklerimi ayarlayinca kitaba sira zor geliyor. :(
Velhasil, kitaplar genelde aylarca benim elimde surunur malesef. :D :32:

aksine bende çok beğendiysem yavaş yavaş okurum hemen bitmesin diye :1::1:
içime sine sine kitabı yaşaya yaşaya okurum

aksine bende çok beğendiysem yavaş yavaş okurum hemen bitmesin diye :1::1:
içime sine sine kitabı yaşaya yaşaya okurum

Keşke ben de öyle olsam ama çok sabırsızım işte,sonra kitabım hemencik bitince üzülüyorum keşke daha bitmeseydi diye.

Bazen bir solukta okurum , o günkü tek mesaim o kitabın sonunu getirmektir sanki :52:

Bazen de elime al bırak , al bırak ; aylarca sonu gelmez.

Nasıl bir kitap olduğuna bağlı,
Agatha'nın romanlarını aynı gün bitiririm.
Merak edipte aldığım ama çok hoşuma gitmeyen bir romanı 1 ayda bitirmişliğim vardır.

Yarıda bıraktığımda olur ,bir günde bitirdiğimde :26:

Okuduğum kitabın içeriğine bağlı . Eğer macera- gerilim tarzı romanlarsa aynı gün içinde biter ama ağır edebi bir romansa 1 hafta sürer. Ama yarım bıraktığım olmaz. Sevmesem de inat eder okurum.

kızlar bende eskiden ayda 5-6 kitap okurdum ama artık okuyamıyorum..neden bilmiyorum kafamı toplayamıyorum sıkılıyorum falan..şöyle çok güzel bir kitap olsada tekrar başlasam okumaya..

cumartesi öğlen başladım pazar gece 23:40 ta bitti 250 sayfa :):27:

kitabın sayfa sayısına ve gidişatına bağlı :))

1 gündede bitirdiğim olur , 1 aydada

Kızım doğmadan önce aldığım her kitabı soluksuz okur, en fazla iki günde bitirirdim. Kızımdan sonraysa bu süre bazen bir haftayı buluyor.

Kitabın sürükleyiciliğine bağlı. Çok sürükleyici ise isterse 600 sayfa olsun bir günde bitiririm. Değilse bu süre uzar ama 1 haftayı geçmez genelde. :31:

Kitabına göre değişiyor. Kimi kitapları aldığım gün kimisini ise 1 hafta da bitiriyorum.

Back