Bir kitabı kaç günde bitirirsiniz?...................

Kitabına göre ve sayfa sayısına göre değişir. 2 saatte de bitirdiğim kitap var, 2 gün de de, 7 günde de...

Denizlerden Terzi Fikri'ye Türkiye, diye bir kitabım var 7 günlük tatilimde okumuştum.

40ınında Kulpu Kırık 40 Türk diye bir başka kitabım var onu da 2 saatte okudum.

Çoğunlukla 3 günü geçmez ama kitap ağır işliyorsa ve sayfa sayısı gerçekten fazlaysa 10 gün bile sürebilir. :27:

kitapları elimde bekletmeyi sevmem aldım mı hemen bitirmek isterim en uzun sürede okuduğum kitap akıcı değilse 4 gün falan sürer başladığım kitabı asla yarım bırakmam onun için sıkıldığım kitapları bile hemen bitirmek isterim

Son düzenleme:
en fazla 1 hafta... eğer çok sürükleyiciyse 2-3 günde bitiririm.. açlık oyunları serisini 1 haftada bitirmiştim gece uyumayıp okuduğumu hatırlıyorum ya süper kitaplardı bu yaz tekrar okumayı düşünüyorum...

kitabına göre değişir. akıcıysa, ilgi çekiciyse hemn bitiririm. 1 gün içinde

geçen sene her gün mutlaka okumalıyım diye, her hafta yaklaşık 350 sayfalık kitaplar seçer, günde 50 sayfadan her kitabı bir haftada bitirirdim, o an neler olacağını çok merak ettiğim bir kısımda kalsam bile hemen ayıracımı koyar kapatır, o merak duygusuyla biraz hayal kurar uykuya dalardım. ancak bu sene uygulayamıyorum, tekrar başlasam iyi olacak.

kitapta kaç sayfa olduğuna ve konunun sürüklemesine bağlı değişir..ben uyku öncesi okuduğum için 20 sayfa sonra uyuya kalıyorum:) bazen uyumak için bile kullanıyorum kitabı:) yani bu durumda 1 ay sürebiliyor 300 sayfalık kitap için:( ayyy utandım kendimden:(

kitabına göre değişir...genelde 1 gün. ama çok ince olup da haftalarca elimde gidip gelen hatta sonunda pes edip bıraktığım da olur... yoksa hızlı okurum maşallah:)

3 günde biter 350-400 sayfalık kitaplarım:10::10:

Kitabın akıcılığına, sayfa sayısına, zamanıma ve ruh halime göre bir kitabı üç günde, 1-2 haftada, bir ayda bitiririm.
Elime güzel bir kitap geçtiğinde hiç bitmesin diye son sayfaları ağır ağır okurum.
Kitabı bitirdikten sonra, hoşuma giden cümleleri not alırım.

aylardır elimde sürünen kitaplar da olmuştur. ama hoşuma giden 500 sayfalık bir kitabı 3 günde bitiririm.

kitaba bağlı bişey bu etkileyici olduktan sonra kısa sürer ama etkileyici olmazsa eger elimde sürünür

kitap sürükleyici olduktan sonra kısa sürer bazılarıda elimde sürünür

Kitaba bağlı bir durumdur. 4-5 günde bitende oluur 6 ay elimde sürünen de olur :1:

Kitaba bağlı bir durumdur. 4-5 günde bitende oluur 6 ay elimde sürünen de olur :1:

ahmet ümitin kıtabıysa 2-3 gün sürer.hiçbi kitabı bitirmeden bırakma gibi bi huyum yok illa bitecek....o nedenle sürünebiliyo...

Back