Merhaba,
250m2 havuzlu, kapalı otoparklı sitede güvenlik odasıda var ama güvenlik çalıştırılmıyor. Kiracının 5. yılı. Geçen yıl seneye çıkqcağım dedi. Şimdi hayır çıkmayacağım diyor. Kira 8000. Bölgede 3+1ler 20-25000. Ben 30000 dedim. Zaten daha yaz aylarında sözleşme 4 ay önceden konuşmaya başladık. Çok kısa kısa yazmak istiyorum o yüzden cümleleri birbirine çok bağlamadan yazıyorum. Nitekim adam kirayı zamanında ödüyor. Ama düşük kira. Şimdi isterseniz dava açın, ama kavgacı insan değilim anlaşalım gibi mesaj yazmış. Aslında adam bana göre kavgacı. Bırakayım avukat arasın diye istiyorum. Avukat sabah ararım dedi. Ama adam anlaşalım dediği için avukat ararsa daha da bana geri teperse diye korkuyorum. Adam ara yolu bulalım diyor ama kendi ne isterse onu yapıyor. Nitekim şimdi size sorum; ben adama cevap yazayım mı yoksa bundan sonra görmezden geleyim avukat ile mi iletişimde olsun?
Buyurun son mesajı “ … dava açılmış zaten siz de pekala ayni yolu izleyebilirsiniz yine anlaşmak istemiyorum derseniz. Dediginiz fiyatlar guvenlikli siteler icin gecerli olabilir biz dedigim gibi orta yol bulmak isteriz kavgaci insanlar degiliz. Çikma durumumuz şu an icin gozukmuyor”
Sitede güvenlik çalıştırılmıyor olması benim kararım olmadığı gibi güvenlik olsa kiracının ödediği aidat artacak.