Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın bundan sonrası hayatında hep güzellikler olsunHuzur, huzur ,huzur... Lütfen ertelemeyelim...İnanın korkularımız sadece kuruntu. Her şey bir şekilde halloluyor. Nasıl olacak mümkün değil derken bir aylık boşanmış biriyim. Şu anki huzurumu hiçbir şeye değişmem. Bundan sonra dualarım benim gibi hemcinslerime
Evet yedi yaşında bir kızımız var.Hakkınızda hayırlısı olsun çocuk var mı
Ama ben yıllardır boşanmak istiyordum anca o cesareti bulabilmiş bir kadınım. Karşı tarafa bir sevgim hiç kalmamıştı,bitti diye de üzülmüyorum haliyle.Şu an ilişkisi berbat bitmiş birisi olarak ağlarken konuyu okumak biraz umut oldu bana dilerim bir ay sonra bende böyle söyleyebilirim
Burhan narsistoğlu ile huzura doğruSizin adınıza sevindim. Umarım ihtiyacı olan kadınlar da bu huzura erişir.
Dert yok mu
Güzel sabahlar,keyifli kahvaltılar huzurlu salon oturmaları var akşamlarda. Dert mi o da ne .Rabbım sağlık versin yeterDert yok mu
Bazen uc ay da sürerŞu an ilişkisi berbat bitmiş birisi olarak ağlarken konuyu okumak biraz umut oldu bana dilerim bir ay sonra bende böyle söyleyebilirim
Eee mi Daha ne olsun. Müsait zamanınız olursa geçmiş konularıma göz atabilirsiniz.O zaman belki Eeee 'nin cevabını babileceğinizi düşünüyorumİyi tamam eee
Eski konularınızla bağlantılı olduğunu telepati yoluyla anlamalıydım.Eee mi Daha ne olsun. Müsait zamanınız olursa geçmiş konularıma göz atabilirsiniz.O zaman belki Eeee 'nin cevabını babileceğinizi düşünüyorum