- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Ne hali varsa görsün cehennemin dibine baksın. Siz boşanabilecek gücü toplamaya çalışın. Adamda utanma arlanma bile yok. Bakarmış bütün erkekler, hadi ordan, gözünü oyup eline verirler inşallah bigün.
Huylu huyundan asla vazgeçmez o namazlar boynuna dolansın...
Anlıyorum. evlilikleri yolunda gitmeyen ya da kötü eşlere sahip bazi kadinlar yalnizlasmamak adina bencilce davranip cocuk sahibi oluyorlar. Cocuklari o hayata mecbur birakiyorlar. Sozlerim belki onyargiliydı. Isteginiz disinda gelismis dogumlar icin elbette sizi yargilayamam ozellikle siz onlem almis olmaniza rağmen. Bu konuda ki sözlerim için üzgünüm.Ya gerçekten o kadar sinirimi bozuyorsunuz ki. Ben de istemedim birden bire iki çocuk annesi olmayı, bi şekilde oldu işte, gidip spiral taktırdım bunu da söylemek istemezdim ama ben zaten istemiyorum ona da defalarca dedim sana iki çocuk fazla hatta şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım insanların hayatını bilmeden ne kadar kolay olumsuz yorum yapıyorsunuz benim hayatım bana aşırı zor buraya yazıyorum iyi gelen şeyler yazarlar diye ama iyice çıldırtıyosunuz insanı
Kimse dine laf etmedi din ve ahlak farklı konular zaten.Konu sahibi esim namaz kılıyor ama kadınlara bakiyor diye konu açarsan insanlara hah iste dindar erkekler hep böyle diye yorum hakki vermiş olursun ki oldun görüyorsun.
Zaten bu sitede dine laf atmak için bekleyen insanlar çok. Çünkü her kesimden insan var herkesin dini hassasiyeti yok.
Konunun namaz ile bir alakası yok ayrica eşinin ahlakı bozuksa namazı öylesine kiliyorsa ( belki sadece alışkanlıktır hatta) din neylesin böyle insana?
Senin eşinin icinde var kötülük. Keske konuya böyle giriş yapmasaydın.
Şiddet ve saygısızlık olan bir evliliğe katlanma motivasyonunuz nedir?Ayrılma korkum yok gerçekten çok söyledim ona da bu şekilde bi evlilik istemediğimi. Zaten annemi bıraktım geldim bazen aylarca görmüyorum bu bana aşırı zor geliyor annemle yaşamak istiyorum bir daha annemden ayrılmamak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Bir sürü yazan oldu öncelikle herkese teşekkür ederim çocuklarla ilgileniyorum birazdan dışarı çıkacağım o yüzden fazla yazamadım, bu mesajdaki soruyu durup düşündüm çok düşündüm ama hiç bir motivasyonum yok hiç bir şey yok onda iyi gelen, hayatımda güzel olan. Çocukları düşünüyorum nasıl olur tek nasıl büyütürüm diye. Düzeleceğine dair umudum da yok hep mutsuz bi ruh hali içindeyim evlendiğimden beri. Öncesinde ailevi sorunlarım oldu ama bu kadar aşırı sürekli depresyonum olmadı hep bir şeyler yapmaya çabam vardı, yaşam sevincim vardı evlenince azalarak bittiŞiddet ve saygısızlık olan bir evliliğe katlanma motivasyonunuz nedir?
Çocukları öne sürmeden dürüstçe kendinize cevap verin lütfen.
Şunu unutmayın.Bir sürü yazan oldu öncelikle herkese teşekkür ederim çocuklarla ilgileniyorum birazdan dışarı çıkacağım o yüzden fazla yazamadım, bu mesajdaki soruyu durup düşündüm çok düşündüm ama hiç bir motivasyonum yok hiç bir şey yok onda iyi gelen, hayatımda güzel olan. Çocukları düşünüyorum nasıl olur tek nasıl büyütürüm diye. Düzeleceğine dair umudum da yok hep mutsuz bi ruh hali içindeyim evlendiğimden beri. Öncesinde ailevi sorunlarım oldu ama bu kadar aşırı sürekli depresyonum olmadı hep bir şeyler yapmaya çabam vardı, yaşam sevincim vardı evlenince azalarak bitti
Siz bence olayı çok farklı yere çekiyorsunuz. Kimse kimsenin dinine bir şey demedi. Dini kötüleyen bir tane yorum okumadım. Konu evet din değil. Konu sahibi özellikle kendisi beş vakit namazını kıldığını söylemiş. İnsanlar da haklı olarak adamın davranışlarının tezatlığından söz etti. Malum günümüzde böyle adamlar çok ve hepimiz neyin ne olduğunu az çok biliyoruz.Konu sahibi esim namaz kılıyor ama kadınlara bakiyor diye konu açarsan insanlara hah iste dindar erkekler hep böyle diye yorum hakki vermiş olursun ki oldun görüyorsun.
Zaten bu sitede dine laf atmak için bekleyen insanlar çok. Çünkü her kesimden insan var herkesin dini hassasiyeti yok.
Konunun namaz ile bir alakası yok ayrica eşinin ahlakı bozuksa namazı öylesine kiliyorsa ( belki sadece alışkanlıktır hatta) din neylesin böyle insana?
Senin eşinin icinde var kötülük. Keske konuya böyle giriş yapmasaydın.
Onlar aşırı dindar değil dindar geçinenler 5 vakit namaz kılmakla dindar olunduğunu sananlar...Şimdi bana kızacaklar ama hep aşırı dindarlar da duyuyorum bu tip olaylar. Bence her şeyin aşırı zarar işte şekil a :) Size de söyleyecek bişey yok nasılsa uzak yerden sırf bu hayatı yaşamak için gönüllü evlenip gelmişsiniz, e kadının yeri evidir, oturun evinizde madem? Napacaksınız dışarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?