• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadınlara bakma konusu da benden😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle, bi kere bana yaptığı iğrenç şakaya misilleme yapmıştım ben de başka bi erkek lafı atmıştım ortaya, o zaman üstüme gelmişti, yapar yani vurur da böyle bi durumda

Hiç anlasın diye öyle toplara girme.
Bence boşanmalısın çocuklarım babasız büyümesin istiyorum demişsin ama annelerine böyle davranan bir babayı isteyecekler mi sence akılları erdiğinde?
Kız çocuğun varsa şimdiden kodluyorsun onu evlilik dediğin böyle olur koca dediğin döver vs vs.. iyilik yapmıyorsun yani çocuklarına.

Size katılıyorum ama gerçekten eşimin iğrençliği, onun gibi olmayanlar da var, eşlerinden duyuyorum, o namazında abdestinde adamlardan eşim gibi aç olmayanlar da çok, hepsini karalamak yanlış olur
Tabi ki hepsi öyle değildir, ama burada konu açılanların çoğu öyle insanlar. En çok din iman vurgusu yapanın altından en büyük ahlaksızlıklar çıkıyor genelde. Gerçek inananlar böyle olmamalı tabi ki. Eğer ekonomik özgürlüğünüz varsa boşanıp annenizin yanına dönün. Böyle biri için annenizden ayrı kalmaya değmez ki. Size ve ömrünüze yazık.

Merhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim bir sürü başka sorunlarımız da var ama bugün bu konu acayip canımı sıkıyor, çok darlandım buraya yazdım belki iyi olurum diye. Eşim 5 vakit namazını kılan, herkesin çok dindar olarak bildiği biri, ben de öyle bi hayat yaşamak istediğim için uzak bir şehirden geldim onunla evlendim. Evlendiğimden beri her dışarı çıktığımızda başka kadınlara baktığını gördüm. Bi kafeye, parka gitsek benimle konuşmayı kesip bi yerde özellikle çok açık, dar giyinmiş, makyajlı vb bir kadın gördü mü dönüp dönüp defalarca ona baktı. Özellikle dikkat edip te fark ettiğim bir şey değildi, o kadar bariz bi şekilde yapıyordu ki bunu. Onunla bi yere gitmek istemez oldum ben karşısındayım, hiç ilgisi yoktu benim üzerimde direk oraya kilitlenip bakıyordu defalarca. Günü mahvetmiyim diye o zaman diyemedim, unuturum, kendi içimde aşarım sandım ama beni çok yaralamış ki o gezdiğimiz sayılı günlerin anısı o şekilde kaldı bende. Televizyonda, telefonda bir kadın görse hiç geçmiyor hep dikkatle bakıyor. Geçenlerde çocuğum getirdi telefonu, geçmişini açmış Rus, hintli, uzakdoğu lu kadınlara bakmış. Tahammül edemedim ve daha aşağılara bakamadım gösterdim nelere bakmışsın böyle diye, ben bakmadım dedi. Bana, harama bakmanın kötü bişey olduğunu senden daha iyi biliyorum diyor. Dün de öyle bişeye baktığını gördüm. Bu bakma konusunda asla sana güvenmiyorum dedim. Ben evlendiğimden beri sana göre o kadar kusurlu bi insanım ki ne yapsam seni tatmin edemedim dedi.bir erkek günde 100 kadın görse 100 üne de bakar dedi. Benim onlara bakmam seni niye rahatsız ediyor sana ne zararı var dedi. Ben beni sevdiğini düşünmüyorum hep sevgisiz, ilgisiz, bana karşı odun gibi ama dışarda arkadaşlarıyla çok konuşkan, esprili.nefret ettim bana olan ilgisizliği den, artık ilgisini de istemiyorum ne düşüneceğim bilmiyorum bile. Kendimi çirkin hissettim onla evlendiğimden beri ve yemek yiyerek mutlu olmaya başladım. 77 kilo oldum boyum 170 kendime hiç bir kıyafet yakıştıramıyorum artık. Bazen bu kiloyla insan içine çıkmaya utanıyorum. Burda yapayalnız gibiyim ben eşime onun yaptığı ve rahatsız olduğum bir şeyi ne zaman söylesem bana dönüşü çok daha büyük sıkıntı oldu. Çocuklarım var 2 tane, babasız büyütmek korkusu olmasa boşanmayı seçerdim. Bi gün o da olacak sonunda galiba ama cesaretimi toplayamıyorum. Derdimi pek anlatamadım sanırım hanımlar yine de uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bırak baksın ne olacak? Ciddi söylüyorum baksın... bak bunu 3 hafta önce igrenc sekilde aldatılmıs ve suan ayrı/lmaya calısan bir kadın olarak söylüyorum... o bunları yaparken siz kendi icinize yönelin kendiniz icin biseyler yapın, zayıflayın tek ilginiz kendinize olsun. Ben kendimi hep sevdim bu olaylarda güclü durunca daha da cok sevdim, sizde önce kendinizi sevin kıyafet yakısmamak ne demek? Herkese yakısan biseyler vardır. Kendinizi asağı cekmeyin, zamanı geldiğinde boşanmak gerekirse bosanırsınız... bak 3 hafta öncesine kadar yeniden bebeğimiz olsun diye ağlayan bir adam bir anda tüm hayat akısımı değistirdi ( ikizlerim öldü karnımda gecen sene) o yüzden aynı yollardan geçtim, kalkın kendinizle ilgilenin önce siz sonra cocuklar..

Tabi ki hepsi öyle değildir, ama burada konu açılanların çoğu öyle insanlar. En çok din iman vurgusu yapanın altından en büyük ahlaksızlıklar çıkıyor genelde. Gerçek inananlar böyle olmamalı tabi ki. Eğer ekonomik özgürlüğünüz varsa boşanıp annenizin yanına dönün. Böyle biri için annenizden ayrı kalmaya değmez ki. Size ve ömrünüze yazık.
Dindarlığı künye olarak kullananların çoğu maalesef böyle.

Sorun sizin boyunuz ya da kilonuz değil. Asıl sorun kocanız dindarım ayağına geçinen bastırılmış bir kişilik maalesef. Üstelik size şiddet bile uygulamış. Aynı zamanda da ağır bir şekilde psikolojik şiddet uygulamaya devam ediyor. Bunun üstüne şöyle beş vakit namazını kılıyor falan diye belirtilince de ayrı bir itici geliyor. Ayrıca bu adamın size saygısı zaten kalmamış. Benim gözümde kadına şiddet uygulayan erkek zaten erkek değildir. Ezik ve karaktersizin tekidir. Normalde kimseye demedim ama size diyorum. Lütfen boşanın. En azından çocuklarınızın ruh sağlığını korumak için yapın bunu.

Bana hep diyor ki sen bakınca sorun yok ama diyor. Geçen bu konuda biraz tartışıyorduk yine, televizyonda bi adamı gösterdi gömleği nasıl diye hiç güzel değil dedim. Bak işte sen de dikkat ediyorsun, sen bişey deyince sorun olmuyor, sen zaten meleksin ben kötüyüm filan dedi. Tartışılmıyor da abuk subuk konuşup can sıkıyor sadece.
Sen de bak dışarda yiyecek gibi de bari duyduğun lafın hakkını ver

Merhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim bir sürü başka sorunlarımız da var ama bugün bu konu acayip canımı sıkıyor, çok darlandım buraya yazdım belki iyi olurum diye. Eşim 5 vakit namazını kılan, herkesin çok dindar olarak bildiği biri, ben de öyle bi hayat yaşamak istediğim için uzak bir şehirden geldim onunla evlendim. Evlendiğimden beri her dışarı çıktığımızda başka kadınlara baktığını gördüm. Bi kafeye, parka gitsek benimle konuşmayı kesip bi yerde özellikle çok açık, dar giyinmiş, makyajlı vb bir kadın gördü mü dönüp dönüp defalarca ona baktı. Özellikle dikkat edip te fark ettiğim bir şey değildi, o kadar bariz bi şekilde yapıyordu ki bunu. Onunla bi yere gitmek istemez oldum ben karşısındayım, hiç ilgisi yoktu benim üzerimde direk oraya kilitlenip bakıyordu defalarca. Günü mahvetmiyim diye o zaman diyemedim, unuturum, kendi içimde aşarım sandım ama beni çok yaralamış ki o gezdiğimiz sayılı günlerin anısı o şekilde kaldı bende. Televizyonda, telefonda bir kadın görse hiç geçmiyor hep dikkatle bakıyor. Geçenlerde çocuğum getirdi telefonu, geçmişini açmış Rus, hintli, uzakdoğu lu kadınlara bakmış. Tahammül edemedim ve daha aşağılara bakamadım gösterdim nelere bakmışsın böyle diye, ben bakmadım dedi. Bana, harama bakmanın kötü bişey olduğunu senden daha iyi biliyorum diyor. Dün de öyle bişeye baktığını gördüm. Bu bakma konusunda asla sana güvenmiyorum dedim. Ben evlendiğimden beri sana göre o kadar kusurlu bi insanım ki ne yapsam seni tatmin edemedim dedi.bir erkek günde 100 kadın görse 100 üne de bakar dedi. Benim onlara bakmam seni niye rahatsız ediyor sana ne zararı var dedi. Ben beni sevdiğini düşünmüyorum hep sevgisiz, ilgisiz, bana karşı odun gibi ama dışarda arkadaşlarıyla çok konuşkan, esprili.nefret ettim bana olan ilgisizliği den, artık ilgisini de istemiyorum ne düşüneceğim bilmiyorum bile. Kendimi çirkin hissettim onla evlendiğimden beri ve yemek yiyerek mutlu olmaya başladım. 77 kilo oldum boyum 170 kendime hiç bir kıyafet yakıştıramıyorum artık. Bazen bu kiloyla insan içine çıkmaya utanıyorum. Burda yapayalnız gibiyim ben eşime onun yaptığı ve rahatsız olduğum bir şeyi ne zaman söylesem bana dönüşü çok daha büyük sıkıntı oldu. Çocuklarım var 2 tane, babasız büyütmek korkusu olmasa boşanmayı seçerdim. Bi gün o da olacak sonunda galiba ama cesaretimi toplayamıyorum. Derdimi pek anlatamadım sanırım hanımlar yine de uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim.
Boşanınca çocuklar babasız büyümüyor hanımefendi bir babaları olacak ve onları gelip görecek ölmedi ya bu adam ölse birsey yapamazsınız ve o zaman babasız kalmış olurlar ben de boşanıyorum evet her gün baba göremeyecek ama onu seven bir babası da olacak

Lütfen daha fazla doğurmayın. Sizin yasamayi sectinizi bu hayatı dogurduklariniz da cekmek zorunda degil.
Ya gerçekten o kadar sinirimi bozuyorsunuz ki. Ben de istemedim birden bire iki çocuk annesi olmayı, bi şekilde oldu işte, gidip spiral taktırdım bunu da söylemek istemezdim ama ben zaten istemiyorum ona da defalarca dedim sana iki çocuk fazla hatta şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım insanların hayatını bilmeden ne kadar kolay olumsuz yorum yapıyorsunuz benim hayatım bana aşırı zor buraya yazıyorum iyi gelen şeyler yazarlar diye ama iyice çıldırtıyosunuz insanı

Ayrılma korkum yok gerçekten çok söyledim ona da bu şekilde bi evlilik istemediğimi. Zaten annemi bıraktım geldim bazen aylarca görmüyorum bu bana aşırı zor geliyor annemle yaşamak istiyorum bir daha annemden ayrılmamak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Öncelikle keskin kararlı olun karşısında, pasif bir duruş sergilemeyin. Ses tonunuz her zamankinden bir tık daha yüksek olsun. Onun cvp vermesine bile müsade etmeden ard Arda konuşun. Sözünüzün arasına girmesine müsade etmeyin biraz daha yükselterek bastırın konusamasin dinlemek zorunda kalsin. " Yok oyle 5 vakit namaz kilip millete rol kesmek. Bu seninle son ve net konusmamam olacak, bir daha birine baktigini görür veya duyarsam, Allah sahidim olsun ki önce ailendeki herkese toplu msj çeker seni rezil ederim. 2 çocuklu 5 vakit namazli evli adamın aslında harama bakmaktan kendini alikoyamayan bir aciz olduğunu belirtirim. Bana zaten ne sevgin var nede saygın, üstüne böyle bir adamla aynı çatı altında yaşayamam. Sana hazirlayacagima o iki kap yemeği anneme hazirlarim sen kimsin? ANNEMDEN ayri kaldigima degmezsin. Bu şehre böyle bir adama hizmetcilik yapmaya gelmedim ben, ya kendine gelirsin yada benden buraya kadar. " Işte asıl mesele burda başlıyor, ya kabul etmek zorunda kalacak yada git diyecek.

Bu etrafta milleti kesen adamlara uyuz oluyorum. Ruhlari sapik.
Evet ne düzeltir bilmiyorum ama ben de istiyorum ki birinin babası abisi eşi görsün baktığını, hayatının dersini versin hem eşime hem bu kadınları rahatsız eden herkese

Ayrılma korkum yok gerçekten çok söyledim ona da bu şekilde bi evlilik istemediğimi. Zaten annemi bıraktım geldim bazen aylarca görmüyorum bu bana aşırı zor geliyor annemle yaşamak istiyorum bir daha annemden ayrılmamak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Boşanıp o adamın yüzünü birdaha asla görmezdim

Buncaaaaaaaa senedır erkekleri anlayamadım gitti . Senin benım gibi düşünen kişilerin beklediği şey şu iyi bir eş iyi bir baba yuvasına sahip bir erkek ....gözü dışarıda olmayan abdestinde namazında yuvasının çorunun cocugunun ıhıtyaclarını karsılayan huzur veren .... Ama ınanın ben bızzat yasadım tecrube edındımkı bunların yanı dını yonu agır basan erkeklerın hepsınde bastırılmış cınsel duygular var ...Eskı konularınızı bılmıyorum ama boşanmak gibi bir niyetınız yoksa eger her koyun kendı bacagından asılır mantıgıyla hareket edebılırsınız ,Siz kendı dunyanıza ıbadetınıze huzurunuza cocuklarınızla yasamınıza bakın eger cok rahatsız oluyorsanız onunla dısarı cıkmayın kendınız cocuklarınızı alın cıkın ufak sebeplerle atlatın onu ... herkes kendı ahıret hayatını yakarsa yakar

Simdi bakmak var bakmak var kafani cevirip baktiginda insan gorursun bakarsin yuzunu cevirirsin. Bu hanzo 100 de 100luk hanzoymuski her kadina bakiyo demekki

Bence sadece acik kadin degil her kadina bakiyor esiniz guya 'dindar' oldugu icin o dikkatinizi cekmis sadece.

Lutfen kendinize deger verin once kendinizi sevin 77 kilo verilmeyecek cok bi kilo degil 10 kilo verseniz fistik gibi olursunuz. Ama konu siz degilsiniz esinizin goz zinasi yapmasinda. Eger kaldirabiliyosaniz kesinlikle bosanin. Yapamam derseniz konuyu buyutun herseyi kendi aileniz ve onun ailesini dahil edip duzelmezse bosayacaginizi soyleyip korkutun gozunu.

Ama sana bisey diyim boyle alismis bi insan senden gizli yapar yine yapar bakar alismis kudurmustan beterdir diye bi laf var😕 Yerinizde olsam diger sorunlariniz dahil dusunursem bosardim cocuklara calisip bakarsiniz bi sekilde ama cocuk hatri icin omrunuzu harcamaya degmez boylelerine.

Kızlar son mesajları okumadım ama bana kızsanız bile bişe söylemek istiyorum..
Nerede namazlı dinli erkekler var orada bu tür olaylar var , babam da bu erkeklerden ve şu an 50 yaşında ama huyundan vazgeçmedi. Üstelik 26 senelik evli(ydi)şer annemle .
Bu erkeklerde inanılmaz derece bastırılmış duygular var o yüzden böyleler, elbet böyle olmayanları vardır ama ben artık uzak duruyorum bu tiplerden.
ahlak ve dindarlık maalesef Farklı şeyler .
Konu sahibine gelecek olursak , zaten çokça sorunlarınız varmış , bu bakma işi zihniyet meselesi, belki biraz bu konuda yola getirsen bile adamı sen yanında olmadığın her fırsatta bakmaya devam edecek. Zihniyeti değiştirmek inanılmaz zor bişe .

Tipik muhafazakar erkek davranışları. Genelleme yapmak istemiyorum ama çok bastırılmış şekilde yetiştikleri için sanırım bu o tarz erkeklerde daha çok var. Mesela böyle erkekler asla gidip o baktıkları kadınlarla evlenmezler ama gözlerini de alamazlar. Eşiniz bu konuda düzelmez bence ya devam edersiniz ya da ayrilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back